Какво ще купя отново - 9

• 81 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Похвалвам сушените чушки, които купих от Лидъл преди няколко дни. Мисля, че са на Струма фрут, в непрозрачни опаковки. Не обичам да купувам сушени чушки, които не мога да видя, но тези бяха разкошни.😍
Откъде купувате корите на София Мел (за Пловдив ме интересува по-специално къде могат да се намерят)? В Кауфланд и Лидъл мисля, че не ги видях.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:23 от dolce miele

# 556
Чушките на Струма фрут наистина са много хубави. И аз от тях готвих.
Кори на София мел има в Билла.
Аз много пека с дебелите одрински кори, които са по 3бр в опаковка. Намирам ги в Метро.

# 557
  • София
Корите на София Мел взех от Кауфланд.

# 558
Да, и аз бях много скептична за сушените чушки от лидл, но... са разкошни.
Защото имах и един пакет на вйчо Ваньо, които отидоха в коша за боклук.

# 559
На Струма винаги са перфектни

# 560
  • Deutschland
Аз купих днес Тракийски кори, защото нямаше на София мел.

# 561
  • Свети Влас
Момичета и момчета, искам да похваля тази серия чайове на Биопрограма. Днес пихме от него и много ми хареса
Добро утро-с неустоимата комбинация на любими български билки като лайка, маточина, лавандула и липа.

# 562
# 563
# 564
  • Бургас
Дали ще ги намалят сега, след Коледа?

# 565
Някой по-назад похвали Филаделфия, ще се купува отново определено. Не винаги има моята любима Exquissa, това е чудесна алтернатива, а и от време на време я пускат на промоция.

# 566
  • София
dolce miele, пробвах корите на София мел.Не са нищо особено.Правих баница и тиквеник с тях.Не видях разлика при крайния резултат в сравнение с други кори които ползвам.

# 567
Дали ще ги намалят сега, след Коледа?

Обичайно да, купувам си + ошаф. Но тази година ми се сториха малко като количество в магазина, та си взех повече.

# 568
Белла произвеждат почти всички кори за баница в България.
Май има останали няколко малки производителя като Голдис, но те не се продават във веригите.

# 569
Точно Голдис ги има навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт