Какво ще купя отново - 9

• 81 774
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз също съм с ИР и препоръчвам тъмния шоколад J. D. Gross 95% от Лидл.

# 541
Аз също съм с ИР и препоръчвам тъмния шоколад J. D. Gross 95% от Лидл.
Благодаря, stella, но никак не обичам черен шоколад. Ще проверя в Лидл дали има някой на марката бял или на млечна основа и с пълнежи. Като ще е, да е Grinning Определено обаче ме заинтригува, не съм го опитвала. Успех и на теб с борбата Kissing Heart
Определено и Дунавия ще си взема, научих нещо ново.
Да похваля Филаделфия натурална - скоро пак я пробвах и с изненада установих, че вкусът й не се е променил.

# 542
  • Свети Влас
Дунавията не е ли прясно сирене ? Яла съм на Ведраре, но за мен е доста солено и затова си го обезсолявам ( всичкото сирене обезсолявам ).
Има подобно сирене на Президент и е вкусно, макар че е солено за моя вкус хиххиихи

И като отворихме темата за сирена много ми хареса това сирене

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 15:37 от Габриела Радева

# 543
Сметаненото сирене Cremoza също е сирене тип Дунавия. Вкъщи много се харесва.

# 544
Аз купувам от Лидл едно сирене, което се води прясно и на вкус е като Салакиса.
За шоколад - и на мен ми е забранен, и аз съгрешавам чат пат. Един не толкова популярен шоколад, който много ми харесва е Хайди. Има различни видове и всички са хубави. И аз не понасям черен шоколад - вкуса му йзобщо не ми харесва, а и винаги ми е лошо на стомаха от него. Предпочитам да не ям шоколад, но не и черен. Опитвала съм 99% на Линд - ами това може да е всичко друго, но не и шоколад.

# 545
  • In transit
Аз купувам от Лидл едно сирене, което се води прясно и на вкус е като Салакиса.
Скрит текст:
За шоколад - и на мен ми е забранен, и аз съгрешавам чат пат. Един не толкова популярен шоколад, който много ми харесва е Хайди. Има различни видове и всички са хубави. И аз не понасям черен шоколад - вкуса му йзобщо не ми харесва, а и винаги ми е лошо на стомаха от него. Предпочитам да не ям шоколад, но не и черен. Опитвала съм 99% на Линд - ами това може да е всичко друго, но не и шоколад.
Даже производителя е същия на двете сирена, това на Салакис и прясното лидълско. И вкъщи е любимо, даже ми харесва доста повече от Дунавията, като вкус.

# 546
Обожавам този италиански тип козунак PANETTONE, приготвен с изобилие от стафиди и плодове.

# 547
  • София
Ето тези шоколади са много хубави, без добавена захар, има ги по веригите.

https://zelen.bg/shokoladi/bio-vegan-shokolad-bez-dobavena-zahar … -60g-benjamissimo

# 548
Benjamissimo са доста популярни и в чужбина и изнасят голяма част от продукцията си. Хубави са, но аз лично от българските най-много харесвам тези на Casa Kakau.

# 549
Желирани бонбони "Рошен".

# 550
Желирани бонбони "Рошен".
Плодовите кубчета, които са оваляни в захар ли? В прозрачни опаковки с цветни крайчета? Много любими са вкъщи.

# 551
Да, за тях говоря.

# 552
За шоколади - Каса Какау са наистина разкошни, а и много ефектни за подарък на близък човек.
Бенджамисимо са интересни, защото са с разни добавки, пробвала съм повечето. Много наситени като вкус.
Има един шоколад на Лидл 85% - с плътен богат какаово вкус, без излишна сладост, да ти прилошее чак. Joy 95% им също е страхотен, но с по-специфичен вкус.

# 553
# 554
Да споделя и за това вино Совиньон блан на Симеон Велики. Много ни хареса, свежо е, не е сладко. Наистина чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт