Какво ще купя отново - 9

• 81 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Потвърждавам за бисквитите от Икеа, ТОП са. Колкото и да ядеш, иска ти се още да ядеш а и вътре са доста бройки.
Тази майонеза от Лидъл, дето я препоръчвате къде точно се намира? Никога не съм я виждала,  досега съм вземала от там Хейнц и никога повече няма да повторя, ужасна е.

# 526
Използвам тези майонези:

1. Heinz майонеза Classic (480 мл)

2. Майонеза HELLMANN'S original (420мл)

# 527
И аз ползвам точно горните две, когато купувам готова (а това е твърде често). Синът ми си прави сам и неговата е перфектна, ама на майка му не се получава същата и засега карам с тези.

# 528
  • Свети Влас
Момичета, искам да ви препоръчам тази маска за крачета. Много хубаво мирише и прави много меки крачетата

# 529
Потвърждавам за бисквитите от Икеа, ТОП са. Колкото и да ядеш, иска ти се още да ядеш а и вътре са доста бройки.
Тази майонеза от Лидъл, дето я препоръчвате къде точно се намира? Никога не съм я виждала,  досега съм вземала от там Хейнц и никога повече няма да повторя, ужасна е.
Стои в хладилника до другите два вида, които са в опаковка като на тази на краси

# 530
Много вкусни шоколадови бонбони Milk Wow- съдържат нуга, покрита с глазура от млечен шоколад.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 16:43 от nezabravka_7

# 531
Купих си шолен от тия с бадемите от Лидл, които показахте. Ми, то, бъкано със стафиди... Rolling Eyes Обичам стафиди, ама това е прекалено много стафиди, почти няма тесто.

# 532
Уникална свещ на Air Wick с аромат на ванилия и карамел.

# 533
Аз съм много доволна от тази свещ. С дървен фитил е, с много нежен и ненатрапчив коледен аромат. Много съм впечатлена.

# 534
Аз съм много доволна от тази свещ. С дървен фитил е, с много нежен и ненатрапчив коледен аромат. Много съм впечатлена.

Откъде е купена, да си купя и аз. Simple Smile

По темата:
Двата ми любими омекотителя:
Скрит текст:

# 535
  • Русе
Много ми харесаха корите за баница на София мел,много нежни и тънки,впечатлена съм,препоръчвам.

# 536
Аз също съм приятно изненадана от корите на София Мел!😊

# 537
Свещта е закупена от био магазин. Има я и в Магазин Натурал - град Каварна. Имат и онлайн сайт.

Искам да похваля и аз омекотител - Амалина с лавандула. Спрях да ползвам омекотители, заради една книга, която прочетох, но да не разводнявам темата.
Та, омекотителя е много хубав, с лек аромат по дрехите после, не са лигави, като ги извадя, доволна съм определено.

# 538
Благодаря за страхотната тема - много е полезна!

Някой може ли да ме светне за сиренето Дунавия? С какво приготовлението му е по-различно от това на обикновеното краве? Много ми се е прияло, а искам да знам какво ям.

И втори въпрос: с ИР съм и т.н. и съм много стриктна с режима си, но за Коледа ще си позволя шоколад (и аз съм човек все пак) и искам да е нещо, което си заслужава чакането и въглехидратите. Някакви препоръки? Не си падам по натурални или мн сладки, обичам всякакви пълнежи, че обикновените са ми скучни Flushed

За да не е спам, преди много харесвах Kinder Maxi King и за мен е за тази тема! Разкош!

# 539
  • София
Дунавия е толкова сирене, колкото и всички останали. Технологията ( описана е в интернет, но едва ли точните градуси и време са толкова важни за потребителите ) е различна и оттам идват всички съществуващи видове сирена.
По никакъв начин не трябва да има съмнения, че е някакъв бъркоч, само защото е различно от класическото саламурено.
Купувам от Лидл с тяхната марка Родна стряха. Ведраре им го правят. Мисля, че Дунавия от Ведраре има и в останалите големи вериги, но не мога да потвърдя.

Общи условия

Активация на акаунт