Какво ще купя отново - 9

• 81 741
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Преди години позната работи за кратко в Дерони - казаше, че някакъв малък процент от чушките трябвало да остават непочистени.

# 646
  • Deutschland

И аз! Не помня марки обаче. Купувам и в България и в чужбина, само Айвар да пише. На етикета има патладжан и домати. Питам една македонка за рецепта, тя ми вика че го правят само с чушки и домати 🤷.

# 647
Бях взела един голям буркан македонски айвар. Точно в първата хапка намерих една клечка и бях на път да изхвърля целия буркан. Но не намерих други примеси до дъното на буркана. Харесвам много повече едросмляна лютеница, но от тия боклуци в нея спрях да я купувам. Един два пъти купих на Филикон, хареса ми.

# 648
  • София
Фрау, принципно домати в айвар не би трябвало да има.

# 649
  • Deutschland
Днес купих турски, има чушки, чесън, патладжан и моркови на етикета.
Трябва като се върна в немско да видя там какво съм купувала, че пазя празни буркани, но с етикет, ама все ми се струва че имаше домат. Пък и македонката каза домат и пиперки, знам ли.

# 650
Няма домати.

# 651
  • Свети Влас
На Дерони и Олинеза съм яла Айвар харесват ми.

# 652
Айвар само на Гурменица купувам, чуден ми е (и цената му също стана тройна в последните години), децата ми го ядат повече от която и да е лютеница. Аз съм правила като дете лютеница с баба, тя ме научи да чистя печените чушки изключително прилежно. Полудявам от люспи и СЕМКИ в готовите лютеници.

# 653
У дома купуваме само лютеница Първомай класическа.
 ММ харесва много апетитка Олинеза с цели люти чушки.

# 654
У дома вече няколко години купуваме едросмляната лютеница на "Траки" - голям буркан, понеже се консумира доста:

# 655
А като състав, как са? Тази Велика по ваши препоръки я бях взела , беше хубава и състава и беше добър

# 656
  • Deutschland
Снощи в Метро не успях да намеря София мел кори за баница. Взех Бела в бяла опаковка, фино точени. В червената опаковка веднъж имаше мухъл по някои кори и съм много предубедена вече към тях, не че няма да се случи и с друга марка.

# 657
  • Свети Влас
shtipalkata, не съм гледала съставките. Гледам да ми е вкусна лютеницата. Ако търсим  под воля теле, то не трябва нищо да ядем Simple Smile

# 658
От темата разбрах за лютеница Траки, купих, но изобщо не ми хареса. Пробутах я на Джастев да я доизяде Joy и повече няма да купя.
"Велика" ни хареса, особено Джастев беше възхитен. Аз харесвам лидлския айвар, много приличен и с приличен състав.

# 659
Декември взех тези за пръв път от Метро, харесаха ми, като форма са квадратни, но пак станаха за навиване в кръгла тава:
Скрит текст:
Иначе взимам Одринските:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт