Покажете си хола / споделете идеи

• 116 620
  • 493
  •   1
Отговори
# 255
Аааа, НЕ на лични и мен ме интересува Grinning

А аз си мислех,че само на мен ми харесва този фурнир и почнах да се плаша от собствения си вкус  Laughing

Тъкмо пуснах съобщение на лични   Mr. Green

Накратко, индийската ябълка всъщност е индианска ябълка, произхода на дървото е Чили.

Ще покажа по- късно как изглежда на голяма повърхност (маса), че точно в момента нямам апаратура  Wink

Благодаря ще чакаме снимки на масата  Simple Smile

# 256
Malenna ,по-назад прочтетох,че си пускала снимки на на пердета,които са в черно/ако правилно съм разбрала.../.молбата ми е ако може да ги видя-може и на лични,ако желаеш разбира се...  Hug

# 257
  • BG
И аз, и аз искам да видя масата  Peace

# 258
Malenna ,по-назад прочтетох,че си пускала снимки на на пердета,които са в черно/ако правилно съм разбрала.../.молбата ми е ако може да ги видя-може и на лични,ако желаеш разбира се...  Hug

Пердета в черно  newsm78
Това е интересно.Може ли и аз да видя?Не става ли много тъмно помещението с такива пердета?Аз не мога да си го представя.

# 259
не, не е тъмно - напротив

В интерес на истината един ден бях страшно ядосана, направо не можех да си намеря място и в такъв момент си казах - искам черни пердета. /типично в мой стил да правя такива покупки/
Естествено, докато пристигнат бая се притесних.  ooooh!Имаме много прозорци с прекрасна гледка и до последно мислех, че съм сгрешила.
В последствие се оказа, че съм ударила бинго. Peace Не само не скриват гледката, ами стана още по-хубаво. Самите пердета пък придават едно особено сияние. Не знам. На мен страшно ми харесват.
Не бих се върнала на тъпите, и скъпи пердета от органза, цвят шампанско. Виж, те бяха голяма грешка. #Cussing out
да добавя само, че имаме черна стена. черен диван, 2 черни килима и 2 черни лампи.

# 260
не, не е тъмно - напротив

В интерес на истината един ден бях страшно ядосана, направо не можех да си намеря място и в такъв момент си казах - искам черни пердета. /типично в мой стил да правя такива покупки/
Естествено, докато пристигнат бая се притесних.  ooooh!Имаме много прозорци с прекрасна гледка и до последно мислех, че съм сгрешила.
В последствие се оказа, че съм ударила бинго. Peace Не само не скриват гледката, ами стана още по-хубаво. Самите пердета пък придават едно особено сияние. Не знам. На мен страшно ми харесват.
Не бих се върнала на тъпите, и скъпи пердета от органза, цвят шампанско. Виж, те бяха голяма грешка. #Cussing out
да добавя само, че имаме черна стена. черен диван, 2 черни килима и 2 черни лампи.

Досега не съм срещала никъде такова решение и затова ми стана интересно.Ама сега направо ме разби и с тази черна стена.Мъжа ми предложи между кухнята и трапезарията понеже са 2 отделни помещения да сложим от тези стъклените врати дето слагат по магазините само че да е черна.Видяхме едно такова подобно нещо в интернет само че с прозрачна врата и на него много му хареса и каза,че идеално щяла да пасне една черна врата с черна кухня(той е повече за комбинация от черно и индианската ябълка),ама аз си мисля че ще стане много тъмно и мрачно,ама сега като чета това което си написала може би си въобразявам  newsm78

# 261
...а ще ги покажеш ли?

# 262
vileto26, о,оооооооооо
всъщност пропуснах най- важното ooooh!
Всичко започна от черната стъклена врата, която имаме.
Тя е до тавана, без щурц. Тя е най-любимото ми нещо в апартамента.
Врата ни я прави софийска фирма преди 4 години. Ммммммммммммм. Това е сигурно една от най-професионалните фирми от  всички сфери, с която съм се сблъсквала. 100% професионалисти!!! Hug Hug Hug

...а ще ги покажеш ли?

не,
не за друго, снимките стояха много време на сайта ми, но заради такива особи като мими_ и isolde /едни лице/, които слава богу имат вече бан, не ми се иска да ги пускам. Прекалено лично е. Сега разбирам мои клиенти, защо са били против да снимам къщите им.
А има и други "агенти", които знам, че ме "ровят" всекидневно.
Ако намеря нещо в нета, ще покажа.

# 263
Malenna-защо изобщо обръщаш внимание на такива особи-остави ги да си дрънкат #2gunfire.Това е завист
Аз отдавна съм им хвърлила око на тези пердета и само чакам пролетта за да си купя.Аз имах черни мрежи на прозорците си и наистина гледката се промени към по добро.Не случайно телевизорите със засилен черен цвят са по добри Laughing
Вчера си промених хола за есенния период,аз през 2 месеца ако не променям нещо,значи не съм аз.Мъжа ми не участва в промените и е много доволен ,защото казва,че все едно сменя жилището си 4 пъти в годината Rolling Eyes.Моя хол не е от модерните,но пък ми е уютно в него.Само този фототапет ме дразни но беше заварено положение -хората току що го бяха залепили и сърце не ми даде да го махна-надявам се Тони бързо да му види сметката.
Ето на който му се гледа
http://images.annaanastasova.multiply.com/image/4/photos/52/500x … Zz9P1Y5C7eS5PLm5w

# 264
  • София
Имам и аз въпроси,на които се надявам да дадат отговори професионалистките  Hug
Нещо в последно време много ми простеят (да извинят всичките,това е само мое мнение и се отнася до моя хол Peace) секции или подобни шкафчета за тележизор и т.п.Харесвам нещо такова http://master-service.ru/gallery/photo.php?ID=2340&SOURCE=2338  обаче самите рафтове мисля да изградя(ако се преборя с мъжа ми) от бели малки тухлички,а фона да бъде някакъв цвят или пък на бял фон някакви орнаменти.
Тухлички,ако въобще открия нещо подобно,да са подобни на стената на снимката на този линкhttp://www.salon.ru/article.plx?id=6100&path=interior&rid=286
Та въпросът ми е - при условие,че ще имаме една голяма дървена трапезарска маса,тип дялкана с неравна повърхност и грубо боядисана в бяло,паркет дъб-варовик мат и слонова кост кухня в отсрещния край на хола с титан плот,dali всичко това няма да се "бие"  и какъв тип диван би отивал на всичко това? newsm78 Много ми се иска да събера различни по фактура ,но обединени с нещо(цвят например) материали.А и дивани бих искала да бъдат в различни стилове и цветове.Всичко това в главата ми стои добре,но на живо как ли ще е ?

# 265
И аз харесвам подобни, даже си бях харесала в домът на едни журналисти такава "тип секция" ако мога така да я нарича, но това ми допадна още повече Simple Smile

# 266
  • БГ
аз не разбирам нищо от строителство, но такива рафтчета си правихме в къщи в коридора от гипсокартон, а за белите тухлички, то сигурно може с обикновени да се направи и после да се боядисат  newsm78

# 267
Ето обещаната индианска ябълка, но за съжаление със светкавица   Confused

http://images.etaiveta.multiply.com/image/7/photos/20/400x400/68 … TqBov%2C5%2BTQZoQ
http://images.etaiveta.multiply.com/image/3/photos/20/400x400/69 … 9DCZOiwQPSOuoeMYA

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 22:33 от eta

# 268

Само аз ли не виждам нищо, въпреки светкавицата..... Confused

# 269
Поправих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт