Покажете си хола / споделете идеи

• 116 621
  • 493
  •   1
Отговори
# 270
Очаквах подобна разкошотия! Flutter

# 271
Разкошни са eta.Благодаря много за снимките   bouquet  А столчетата от какъв материал са направени?
За секцииката интересна идея,но аз много не харесвам гипсокартона.Ако не можеш да намериш бели тухлички,защо не пробваш с някакъв вид камък?   newsm78

# 272
Абе тия столчета хич не са за тая маса! Неподходящи са, направо я загрозяват!
На нея виждам едни черни, кожени напимер.  Thinking

# 273
Абе тия столчета хич не са за тая маса! Неподходящи са, направо я загрозяват!
На нея виждам едни черни, кожени напимер.  Thinking

знам я тази маса много добре, Светкавицата доста заблуждава, не е толкова червена, по скоро е пастелно-контрастна.
Утре снимки без светкавица, със статив:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

столчетата не са подходящи. Аз съм избрала комбинация от 2 стола за тази маса.

# 274
Малена покажи моля те столчетата,които си избрала  Praynig

# 275
# 276
Малена покажи моля те столчетата,които си избрала  Praynig
еееееееееееееееееееее
 Joy Joy Joy

ами къде ще ми отиде идеята. Ще направя офис, който след това няма да изненада никого.
Ще ти пиша на Лични

# 277
Здравейте, много хубава темичка сте спретнали. Като ми остане време и аз ще пусна снимки от нашия хол, но междувременно искам да попитам нещичко. Като дойдох да живея в къщата на съпруга ми, той вече беше правил ремонт и беше сложил ПВЦ дограма и алуминиеви щори. Аз исках да сложа пердета, но според него няма да стои добре, има ли някой с дограма, щори и отгоре пердета. Според вас ще стои ли добре перде в хола, което е само на прозореца, в смисъл корниза е на стената и пердето е късо (защото дивана е залепен за едната стена под прозореца? И другото ми питане е за декорация на стените. Имаме стенно отопление и не можем един пирон да забием в стената, освен с боя как мога да разчупя стените (пода е дюшеме в червено-кафяво, имаме голям ъгъл в светло-бежово, а стените са боядисани в нещо като кремаво или много бледо оранжево)?

# 278
Аз съм и с щори и с пердета.
Само със щори на мен лично не ми харесва,стои ми  не завършено,пердетата внасят някаква топлота и уют.

# 279
Според мен зависи от щорите, които имате
ако са http://www.gershmanbg.com/vert.html такива НЕ си отиват с пердета, също така не са подходящи и римски и японски за такава комбинация.
Виждала съм на живо комбинация с хоризонтални и перде, на мен лично не ми хареса
Виж ако са роло щори или плисе ще стои добре. Според мен най-подходящи са роло щорите

# 280
щорите са алуминиеви е казало момичето Mr. Green

Разбира се ,че ще подхожда перде, даже е задължително според мен, за да се предаде повече уют.

за декорацията по стената, можеш да комбинираш тапет или нещо леко, което да залепиш за стената, без да ковеш

# 281
Малена, отказвам се да пиша във форума Явно бая съм недоспала и неграмотна, за разсеяана не ми се говори..
Лично на мен алуминиеви с перде не ми харесва

# 282
Пак ли имаме обиден участник.Недейте така бе момичета,тук сме преди всичко за да се забавляваме и помагаме взаимно,а не да се сърдим една друга Laughing Laughing Heart Eyes
Тези които тепърва ще се обзавеждат мога да посъветвам нещо-Направете дома си така,че да можете без много средства и нерви да го променяте през годините,защото вкусовете се променят.Аз например на 20г харесвах един стил в обзавеждането и ненавиждах нещата които харесвам сега.На 30г исках всичко да ми е модерно,изпипано,а сега вече почти на 40 гледам да ми е уютно,а това дали е модерно или не за моя дом вообще не ме интересува.
Модата в обзавеждането се мени на около3 години и в повечето случаи в България става модерно със закъснение,точно когато е спряло да бъде модерно на запад.
 Grinning
lady di - Маленна ти е дала чудесна идея за тапета,а и толкова много неща може да залепиш на стената,направи си някое интересно пано,снимки,детски рисунки

# 283
Малена, отказвам се да пиша във форума Явно бая съм недоспала и неграмотна, за разсеяана не ми се говори..
Лично на мен алуминиеви с перде не ми харесва

стига де, това нали не е сериозно Heart Eyes

аз почти винаги чета по диаголната система Sick

# 284
  • София
А на мен Малена,Ета,Ани,няма ли да отговорите? Rolling Eyes На предишната страница изредих чудесиите,които искам да имам в хола Laughing Моля ви,хвърлете професионален поглед Flutter

Общи условия

Активация на акаунт