Отговори
# 270
Керем и Деврим на корицата на Вог ✨️

Чакам снимките с високо качество...
Но изглеждат перфектно 🔥💯

Диди трябва да намери начин да си го купи..
Бакалъм ако ме прещрака мога да отскоча до съседката.

# 271
Диди, би ли взела един брой и за мен? Моля! Hands Pray

Ето какво пише еддна фенка под снимката на корицата:

https://www.instagram.com/p/DAl9ERmIeau/?hl=bg

https://www.instagram.com/stories/planet_thebursin/3469451129251902047/?hl=bg

https://www.instagram.com/stories/planet_thebursin/3469458116853266347/?hl=bg

До утре ще излязат още 100 подобни  сторита на фенове от целия свят! Hands V

ЛЕКА НОЩ!

# 272
Снимки от фотосесията 🔥 Прекрасни са, само да ги пуснат във високо качество...

# 273
Здравейте! Blue Heart

Напред в деншния ден със сладурската усмивка на  Керем! Hands V

Уникални снимки от фотосесията! Прекрасни  са, дори и с това качество! Hands Ok Hand
Мира, благодаря, че ги  споделяш! Flowers Rose

Ето прототипът на корицата на VОGUE FILMS.

Още снимки от новия брой на сп. VOGUE FILMS.

В истамбулското метро вече има постери на Пещерата.

Фенски колажи и сторита.

https://www.instagram.com/p/DAkxcPpIvJo/?hl=bg

https://www.instagram.com/stories/planet_thebursin/3469855125888278255/?hl=bg

https://www.instagram.com/stories/planet_thebursin/3469856207959798752/?hl=bg

Остава да ни  пуснат и първия трейъ.

💖💖💖💖💖

# 274
Трейлърът идва утре.✨️

От Амазон пуснаха нови промо снимки от пещерата...🔥💯

Прекрасни тук❤️‍🔥 Джем и Алара

И тук 💕

Джем ядосан

и усмихнат...

"Пътуването на Джем до Синята пещера кара публиката да чувства дълбините на любовта, загубата и преоткриването. Трудностите, пред които е изправен Джем и откритията, които прави, показват на публиката, че истинската любов не зависи от времето или мястото"...

# 275
Да отчетем денят на усмивката

# 276
Деврим за Керем - от интервюто

"Мисля, че установихме много добри отношения като партньори, сценарист и приятели по време на снимките и процеса на подготовка преди това. С Керем постоянно си говорехме за света, който построиха с Осман Кая и се подготвяхме добре за историята на Алара и Джем. Керем е перфектен съотборник. Той ме подкрепяше много. Надявам се, че ти харесва историята, която изобразихме."

# 277
Не знаех, че Керем харесва и рап. Но явно е така, щом има за приятел рапър.

И аз се чудя... Rolling Eyes

Пак в метрото.

Голяма реклама му дръпнаха Amazom Prime Video! Hands Ok Hand

Говори се, че утре ще има трейлър за Пещерата... Вярвате ли??

💚💚💚

# 278
# 279
Да, вярвам за трейлъра. 😘 и много искам да разбера имената на останалите герои и връзките им с Алара и Джем.

Още от постерите в метрото в близък план. 💙⛰️

"Смееш ли да се изправиш пред лицето на миналото".
"Колко дълбока е вашата лоялност?"
"Отиди по-дълбоко с мен".
"Колко дълбока е любовта ти?"
"Смееш ли да се изправиш пред истината?"

По късно ще пусна и превод на интервюто.

# 280

Любовта е вечна
 Срещнахме се с главните актьори #KeremBürsin и #DevrimÖzkan на филма Синята пещера, който ще бъде пуснат по Prime Video на 18 октомври. Написан от Бюрсин и Осман Кая и режисиран от Алтан Дьонмез, "Синята пещера" изследва смисъла на живота и вечността на истинската любов. #VogueTürkiye През октомври 2024 г.

# 281
Репортажът и интервюто с Керем и Деврим за Vogue Film Turkey ✨️

"СИНЯТА ПЕЩЕРА" е посветена на любовната история между Джем (Керем Бюрсин), военнослужещ от флота, и съпругата му Алара (Деврим Озкан). Джам тръгва на пътуване до синята пещера, където е обещал на Алара, че един ден ще отидат заедно. Това пътешествие се превръща в неочаквано откритие, потвърждаващо, че истинската любов е вечна.

Не само човешки отношения, но и отношенията с природата са една от темите, за които Керим Бюрсин се интересува:

"Обикновено правим филм в истинска пещера, но засега трябва да спомена нежността на брат Алтан. Научихме, че тюлени се раждат в пещери, а само един тюлен се ражда годишно. Когато чухме това, казахме, че зрителните ефекти и технологиите при филмите трябва да се използват в тези моменти и снимахме пещерни сцени с визуални ефекти, без да влезем в истинска пещера".

Питаме Деврим Озкан въз основа на метафоричното определение за синя пещера във филма, къде би била Синята пещера за нея или какъв момент от живота й? Тя обобщава темата, без да развали изненадата на филма:

"Първо, искам да поговорим за това, което характера на Алара има общо с Деврим във филма. Като Алара, отидох на мястото, където направихме този филм, Синя пещера, когато бях малка, и си спомням много добре чувствата, които ме накара да се чувствам, никога повече не отидох там, докато не бях в този филм. Това е толкова магическо нещо за мен. Мисля, че този филм има много добро въздействие върху живота ми. За мен Синята пещера е моето детство".

Бюрсин обобщава пътуването си да стане създател на тази история, както следва:

"Винаги съм искал да покажа на хората различна страна на Турция, място, различно от Истанбул. Когато правех реклама на турски авиолинии в Каш, очите ми погледнаха на челото ми, беше невероятно място и си спомням да видя знак, който казва "Синя пещера" там. От друга страна, хората обичат филми, а аз си мислех много за филмите, за които ме е грижа напоследък. Винаги съм искал да направя нещо, което се занимава с по-реалната страна на взаимоотношенията. За мен процесът на писане е „ТЕРАПИЯ“, защото животът, както и любовта, не винаги е обсипан с рози и цветя, реалността е различна и е редно да искаме да покажем това, правейки историята много по-правдива. С Осман пишем от доста време. След като написах сценария и Прайм Видео искаше работата, бях толкова развълнуван, колкото бях когато получих прослушване за първи път в актьорската си кариера. Безценно е да видиш това, за което мечтаеш, да се сбъдне.Като актьор опитваш различни неща, но да си творец на истории добавя друго измерение към ситуацията."

Керим Бюрсин е както актьор, така и сценарист. Фактът, че той е сценарист е добавил различно измерение към процеса на снимане и динамиката на снимането. Деврим Озкан обяснява тази ситуация, както следва:

"Мисля, че установихме много добри отношения както като партньори, така и между писателя и актьора, така и като приятели по време на снимките и процеса на предпроизводство. С Керем говорихме за света, който построиха с Осман Кая, и се приготвихме добре за историята на Алара и Джем."

Деврим за Керим Бюрсин:
"Керем е истински съотборник. Той ме подкрепяше много. Надявам се, че историята, която създадохме ще ви хареса".

Бюрсин добавя:
-"Нашата визия за живота е по-красива от нашето сътрудничество. Тя е свързана и с това колко важни са отношенията".

"Начинът, по който живееш, може да се промени за миг. Какво виждаш в момента, в който погледнеш назад? Какъв живот си живял? Процесът на живота ни е двусмислен и неизвестен. Това е смисълът на филма. Като се обръща назад, човек трябва да живее живот, за който не съжалява".

Керим Бюрсин каза, че Синята пещера има проблем с живота. Според Деврим Озкан моментът, в който сме, винаги трябва да ни държи в пространство, където чувстваме живот.

"Нека моментите, които преживяваме винаги вървят в посоката, в която сърцата ни ни вземат. Искам да отидем до колкото ни позволява смелостта, да се бием, да се обичаме, да се смеем и да плаваме. Точно това казва филмът".

"Синята пещера", написана от Керим Бюрсин и Осман Кайя, режисирана от Алтан Дюнмез и с участието на Деврим Озкан и Керем Бюрсин, която ще бъдат излъчени на 18 октомври, изследват значението на живота и вечността на истинската любов.

Деврим Озкан определя любовта, както следва:
"Любовта може да има много определения в този живот. Но може да има много имена. Понякога е име, понякога е нещо съвсем различно. Но ако има нещо, което знам за любовта, това е, че любовта изисква борба. Как да нарисуваме картина, как да изпеем песен... Трябва да се обработва чрез шев. Нежно, с любов, търпеливо".

Керем Бюрсин дава много ясно определение:
"Любовта е вечна. Животът минава пред очите ти, но любовта е вечна".

# 282
# 283
Мира, един от останалите герои е Окан Ялабък, който изпълняваше ролята
на  Великият вези Ибрахим във "Великолепния век", пръв приятел на Султаан Сюлейман.
Видях го на един от посстерите.

Диди, би ли превела надписа в последния ти пост?
Според ГТ е "нови постъпления в седмицата на доктора". ???

Керем и Али Ъпън от екипа на "Платонична любов".
Керем го виждаме рядко  с диоптрични очила...

Очакват се нови вълнения за снимки от ПЛ и съответно някакъв трейлър...

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 284
Кой надпис? За седмичната класация за популярни актьори ли говориш?

Общи условия

Активация на акаунт