Отговори
# 495
Алекс тия дни ще прекалим с Керем по дози мисля...

# 496
  • Кърджали

Ибо наистина много му се радва.

# 497
Превод на интервюто при Ясемин Шефик

Ясемин започва като казва, че екранната двойка актьори е много неочаквана, и отбеляза, че актьорското дуо Керем и Деврим показва отлична химия: „Те създадоха магия на екрана.“

Керем и Деврим разказван как са се срещнали. Те чуват един за друг още преди да започнат снимките, тъй като и двамата се снимат с режисьора Алтан Дьонмез и дори се състезават за възможността да играят с Алтан. Керем отбеляза, че харесва представянето на Деврим в минали проекти.Предишното сътрудничество на двамата главни герои с Алтан в Синята пещера е насърчило чувството на доверие и разбирателство, което е направило партньорството им на екрана още по-завладяващо. Интуицията на режисьора ги е довела в едно и също пространство на разказа, хармонично съчетавайки таланта им и предоставяйки завладяващи изпълнения.

Керем: "Видях Деврим за първи път, когато за първи път работи с Алтан, наистина ми хареса играта на Деврим, дори когато Осман и аз пишехме заедно, споменахме Деврим няколко пъти, но не искахме да бъдем прекалено привързани към някого.Вече бяхме насрочили дата за начало на снимките, тя беше заета и се надявахме на чудо."

Деврим:"Когато чух за тази работа, казах на екипа си, че искам да изучавам тази работа. Те вече ми казаха, че ще дойде при мен. Казах: "Какво голямо съвпадение. Прочетох го веднага и ме заведе на друго измерение."

Деврим казва, че има нещо общо с Алара - тя също е посещавала Синята пещера като дете. Автентичността и емоционалната дълбочина на сценария я е привлякло.

Керем говори за това, което веднага е послужило като източник на вдъхновение за създаването на филма. За разлика от други проекти, чието развитие е отнело месеци и дори години, тази история се става бързо. Написва 60 диалога в една тетрадка и ги дава на Осман да ги прочете. След като концепцията е разработена, сценарият е написан само за 5 дни. Керем и Осман работят в тясно сътрудничество помежду си, като всеки внася своето прозрение и опит, за да създаде пълна и завладяваща история.

Керем говори за заснемането и защо не са снимали в истинската пещера.  Важен аспект на този филм са спиращите дъха места за снимане. Филмът също така използва специални ефекти, за да пресъздаде самата пещера от съображения за опазване. Пещерата, която е естественото местообитание на тюлените монаси, изискваше внимателно боравене, за да не бъде безпокоена. Това решение отразява уважението към природата и засилва ангажимента на режисьора към етичното филмово производство.

И двамата говорят как техните реални преживявания се преплитат с техните роли. Деврим е почувствала инстинктивна връзка с пътуването на Алара. Това не беше просто работа, а трансформиращо преживяване, което й е  позволило да насочи емоциите си към ролята. Естественият ход на сценария и уловените в него истински човешки реакции имат решаваща роля за това.

Според тях един от забележителните аспекти на филма е начинът, по който се справя със сложността на любовта. За разлика от много романтични комедии, които заобикалят трудностите, този филм изследва противоречията, недоразуменията и красотата, която в крайна сметка идва от преодоляването им.

Краят на филма кара публиката да се запита как разбира любовта и партньорството. Той предизвиква конвенционалния край и се осмелява да представи реалистичен, но обнадеждаващ поглед върху взаимоотношенията.

Ясемин Шефик казва накрая: „Неочаквано сдвояване на главни герои, спиращи дъха места и истинско изследване на динамиката на взаимоотношенията правят този филм задължителен за гледане."

# 498

Ще бъде сладкка досада! Карай напред! Hands Ok Hand

# 499
  • Кърджали
.

Керем говори за заснемането и защо не са снимали в истинската пещера.  Важен аспект на този филм са спиращите дъха места за снимане. Филмът също така използва специални ефекти, за да пресъздаде самата пещера от съображения за опазване. Пещерата, която е естественото местообитание на тюлените монаси, изискваше внимателно боравене, за да не бъде безпокоена. Това решение отразява уважението към природата и засилва ангажимента на режисьора към етичното филмово производство.

Поздравления за това им решение и тази философия.

# 500
Юсра е Зейнеп ✨️

# 501
  • Кърджали
Изгледах и предаването  Тази вечер с Ибрахим Селим. Добре, постоянно се усмихвах /и как само ми се иска да мога да видя и тази част, която се излъчили, защото повече от половината, което се е случило в залата, те не го излъчват./
Керем каза, че идеята за сценария за Синята пещера му е дошла
след като получил предложение за някакъв филм, май за Нетфликс, някакъв любовен. Не му харесал начина по който се разглежда идеята за любовта. И с неговия приятел написали сценария за 5 дена.
На въпроса за най- странен подарък, който е получавал отговори - папагал.
Като цяло, приятно предаване. Личеше, че и на двамата им беше приятно, Керем отговаряше искрено на въпросите /много си личи когато някой почне да фалшивее в желанието да се хареса/.

Сега продължавам с превода на филма.

# 502
И аз свърших с предаването и се сещам все повече защо 11г
съм зад това момче като изключа само един негов проект.

Джем е магия не излизам от него.

Алекс за папагала и спорта се смях поне 10 минути. ;д

# 503
Ако имате профил в imdb може да влезете и да сложите 10 на филма.
https://m.imdb.com/title/tt32313870/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_1

Аз рядко гласувам за нещо там, но сега го направих и му сложих 10.
Като гледам смешниците са се активизирали да слагат единиците. 🤓

На 4 място на Амазон за днес

1 в Испания

5 Бразилия

# 504
До сега съм следяла само Нетфликс и нямам Амазон трябва да си сложа и Амазон сега ;д

# 505
Да, в понеделник вечер Керем ще е на Blomberg от 8 часа.

"Искахме да разкажем любовна история, но от различна гледна точка. Ние считаме, че резултатът е много истински и искрен филм".

Още една с Едже

Е този поглед 😍

# 506
Джем Heart

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 15:03 от x BlackRose x the guardian team :)

# 507
Забавно е при Ибрахим Селим. В тубето може да си пуснеш и английски субтитри.

Играта за избиране. Въпросът беше "С кого би скочил с парашут?" Изборът на Керем е с удебеленото.

Ева Грийн - Шарън Стоун
Шарън Стоун  - Емилия Кларк
Шарън Стоун - Хафсанур
Хафсанур - Том Харди
Том Харди - Таро Емир
Таро - Пенелопе Круз
Таро - Мелис Сезен
Мелис - Лорен някоя си, не разбрах
Мелис - Деврим
Деврим - Дуа Липа
Деврим - Гюпсе
Деврим - Доу Демиркол
Деврим - Лизо Бийтинг
Деврим - Хелън Мирън /първо избра Хелън, но после се върна на Деврим/
Деврим - Хадисе

И победител е Деврим. ✨️

# 508
Мира, аз не одобрявам всичко, което се случва при ИС,
както при първото му участие, така и при второто .
Макар и да не разбирах много от диалозите им, струваше ми се,
че водещият прекалено го иронизираше заради затрудненията му с турския...
За да  става по-смешно за публиката. Добре че Керем е  с много добро чувство за хумор
и приемаше всичко с усмивка.

От снощи:

Последната игра на бързи въпроси и отговори, която ти си превела и цитирала,
Керем беше много категоричен. Единствено сбърка с името на Хелън Мирън.
 Може  би  просто не я познава - та тя е почти на 100 години и е отвратителна! Laughing
Но за Деврим беше железен!
(Много ми хареса и сърдечното му отношение онази вечер към нейния годеник - уругвайския футболист).

Едно от най-красивите видееа от предпремиерата.

https://www.instagram.com/p/DBP1JQTIQle/?hl=bg&img_index=6

Би ми било интересно да прочета превода на интервюто (макар и частично) на ИС.
Слухът за евентуалн романтична връзка на Керем съвсем искрено ме интересува...
Любопитно ми е какъв е вкусът му към по-интелигентните дами.
Досега съм попадала на  какви ли не слухове за романтични връзси,
но нито един не излезе верен...

Време е да вървим и към следващия му проект - платоничния!
Снимка от сета. Значи снимките продължават?...

💚💚💚

# 509
Джу, Керем знае коя е Хелън Мирън, любима актриса му е.

А Керем май си има някой в живота. Ако е така, радвам за него.💕

Слухът се появи от промото на едно от записаните интервюта онзи ден за Magazin D.

https://www.instagram.com/reel/DBTZYc_o1yZ/?igsh=M2Q4NHZxM3dqYXh6

- Има ли някой в сърцето ти?
- Да, има.
-  Някога мислил ли си, че живееш любовта на мечтите си?
- Да, и съм късметлия

Общи условия

Активация на акаунт