Хасково - 22

• 14 720
  • 241
  •   1
Отговори
# 225
Може ли да ми препоръчате добър гинеколог?

Д-р Теодор Филипов или д-р Раим

# 226
Ако не е за бременност, а друг проблем Кабаков.

# 227
С две ръце препоръчвам д-р Филипов, най-добрият АГ в областта.

Момичета, при кой ортопед водихте бебчетата? Педиатърът ни препоръча Генов, но чета доста обезпокояващи мнения.

# 228
Здравейте, къде мога да отида на процедури за лице, или да ми направят диагностика на кожата? Кои студиа в града са добри?

# 229
Здравейте! Да сте чували за много добър зъболекар в Харманли? Не знам името му. Ако някой е ходил, моля да сподели.

# 230
Здравейте! Да сте чували за много добър зъболекар в Харманли? Не знам името му. Ако някой е ходил, моля да сподели.
Аз съм ходила.. Вади ми мъдрец. Внимателен и бърз. Много съм доволна. Имах шевове, но не и болка и отоци.  В края на 2019 година. Казва се доктор Грозев. Позната ми беше дала данните му. Знам, че работи през седмицата в Пловдив, а събота и неделя в родния Харманли.

# 231
Аз преди години бях ходила при гореспоменатият и бях с час, с болки и чаках адски много. Изобщо не ми хареса отношението, всеки влиза и прережда другия. И аз бях за вадене на мъдрец.

# 232
Аз съм ходила.. Вади ми мъдрец. Внимателен и бърз. Много съм доволна. Имах шевове, но не и болка и отоци.  В края на 2019 година. Казва се доктор Грозев. Позната ми беше дала данните му. Знам, че работи през седмицата в Пловдив, а събота и неделя в родния Харманли.

Скоро нямало да работи нито в Пловдив,нито в Харманли. Говорих с него, може би е в чужбина. След половин година.

# 233
И аз се бях насочила към него, когато вадих  ретинирали мъдреци. Звънях не си вдигна телефона мисля. След това отидох при Ташо Гавраилов в Пловдив. Много съм доволна, извади ми два зъба, разбива ги за да не взема от венеца, имах шевове, но се възстанових бързо и безболезнено.

# 234
Аз съм изключително доволна от др Анестев в Димитровград, не говори, кабинета не е някакъв лукс, но е адски прецизен. Препоръчвам го, води се хирург.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 18:18 от milena_dyakova86

# 235
  • Mostly in my mind
Понеже говорите за вадене на зъби, нямам лично впечатление,но много хвалят Ал.Киряков.

# 236
Анестев и от мен! Имах изкл.проблемен мъдрец, извади го за нула време, без никакви проблеми.

# 237
Честита Коледа! Някой има ли мнение за работата на д-р Сибел Раиф, стоматолог, работи при зъболекарите Николови/ Колеви до зеленчуковия пазар в Хасково?

# 238
А аз ще помоля за насоки за добър имплантолог!

# 239
  • Пловдив
А аз ще помоля за насоки за добър имплантолог!
И аз проучвам въпроса, но направо се отчаях. Тъкмо се спра на някой и прочета някъде нещо кофти. Надявам се да намеря Лекар, който да оцени адекватно състоянието ми, а не само да гледа да вземе едни пари.

Общи условия

Активация на акаунт