Хасково - 22

• 12 922
  • 212
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз от доц. Янкова не съм доволна.

# 196
Ходим на козметик и беше по-добре, но последният месец тези пъпки полудяха.

# 197
  • Пловдив
Промяна в хранене или друго...?
Козметикът какви процедури прави?

# 198
Почиства лицето с парна баня, стягаща маска и дарсонвал. Ами напоследък наистина се отпусна със сладкото.

# 199
  • Пловдив
Момичета, къде може да се направи мамография?
Майка ми има направление и да я упътя.

# 200
По Кържалийска нагоре като тръгнете от 1ва поликлиника, в зелената сграда с лекарски кабинети. КАЛИНА МЕД пишете в интернет има телефон и може да си запазите час.

# 201
  • Пловдив
По Кържалийска нагоре като тръгнете от 1ва поликлиника, в зелената сграда с лекарски кабинети. КАЛИНА МЕД пишете в интернет има телефон и може да си запазите час.
а има ли къде да се паркира или...? Simple Smile

# 202
Паркинг има на 21 век и над реката до първа поликлиника. Ама то не е далеч, съвсем в началото на Кърджалийска

# 203
Здравейте, организират ли се някъде в Хасково събития от типа " Рисуване и вино" ? Може и без виното... Търся подобно занимание за свободното време. Може  и да не е регулярно. Просто някой да ме насочи към клуб, читалище или човек, който се занимава с подобно нещо. Благодаря!

# 204
  • Пловдив
А в държавната болница, тая до Автогарата има ли мамограф?

# 205
Здравейте, организират ли се някъде в Хасково събития от типа " Рисуване и вино" ? Може и без виното... Търся подобно занимание за свободното време. Може  и да не е регулярно. Просто някой да ме насочи към клуб, читалище или човек, който се занимава с подобно нещо. Благодаря!
,,На Тавана" е страничката, имат йога, пилатес, рисуване. В това заведение до Авеню също понякога организират вечери за рисуване и вино.

# 206
А в държавната болница, тая до Автогарата има ли мамограф?
Няма, има в първа поликлиника, над спешна помощ и зад ресторант Орфей.

# 207
The Ocean, много ти благодаря за информацията. Намерих страничката, утре имат организирано събитие с рисуване и се записах. Дано да се осъществи/ събират група/.

# 208
Здравейте! Какво ви е мнението за стоматолозите  д-р Николови?

# 209
Жив зян. Мръсно, единия започва зъба, другия продължава, третия довършва.Не можаха да го запълнят и го запълниха с винт, като го замазаха отгоре, стана висок, като го престъргаха да го намалят, желязото се виждаше.  За вадене стават и то, ако няма кой друг да ви го извади. Това преди 5 години, сега може да са си подобрили работата.

Общи условия

Активация на акаунт