Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 825
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Видях нещо, което докосна бащиното ми сърце и реших да го споделя с Вас ... Дано да Ви хареса ......Мъжки татко съм ... не можех да го отмина  Wink

ех, Кредоре Кредоре... дано ми хареса, ама никак не ми хареса... и как да ми хареса като се познавам през ред Cry
откак се е родил Траян, на Мая й се "стъжни живота", както се казва
и, не че няма за какво наистина да се възпитаваме, но ме боли, че не мога да преобърна в себе си мисълта, че "тя е вече голяма, трябва да се държи като такава"  Sad
божееее, каква ти голяма; колко голям си точно на четири години Sad

направи ми деня тъжен, но си го заслужавам...
и, още нещо - много е хубаво това, което си ни пуснал, но не е само за мъжките татковци Naughty
и за женските татковци е, и за мъжките майки, че и за майките на малки принцеси - за всички, които все някак сме се оказали родители и се учим в движение на това да сме добри такива

пп. Прасчо, подписвам се с двете ръце това да се разпространява и употребява по предназначение, дължим детство на децата си Peace

пп2. Кредор, а ти "пак ела"  Wink

# 76
Днес май няма месечинки newsm78
Слънчо, малко със закъснение ама на мен лекарката ми каза червена чушка и домат да давам след 8 месец.
Дю, много се радвам, че малката Гери вече е добре и ти си се успокоила.
Мами, как слагате дребосъците в гърне? Ева я пробвах вчера, ама крачетата не и достигат пода и не и е хич удобно. Мислех, че съм взела голямо гърне, ама и другите в магазина са такива.
Майра, за рибата зная че се въвежда последна от месата. Водят я алерген.

# 77
Добро утро! Има, има месечинка.... Честито на Боримира на мама didi_p! Много здраве и весело детство и желая. Също така искам да честитя на тези деца, които няма да имат месечинки, защото този месец има 28 дни-Киара на мама amerie, Николас на мама WinnieThePooh, Мартин на мама Nadejda, Али на мама merry_lu, Ясмин на мама maira, моето момченце Венци и Йоана на мама ioiomamma.
mgizdova-в началото и на малкия му стърчаха крачетата, но го придържах. След това се научи да балансира  hahaha и сега опираме пода.
Като гледам май не сме си запазили архива, котаго бяхме бременни има 4-5 темички Sad или може би греша и  бъдещите юлки като пишат с течение на времето и нашите ще се загубят Sad Може ли някой по-вещ в нещата да каже дали могат да се извадят всички темички от бременлийския период?

# 78
Добро утро в последния февруарски ден!

Хайде стягайте се, че утре идва и нашия месец. Повечето от нас за първи път ще празнуват истински и по заслуги 8ми март! За мен 8-ми март е ден на МАМА.  newsm51

Загубих си мисълта, че Криси искаше дозата си внимание Hug
Слънчев ден ви желая (при нас поне е такъв). 1stroller

# 79
Ехоооо!Как сте днес?
Аз вече си изпих третото кафе и съм почтииииии бодра.Нощес пак имаше едно такова монотонно мрънкане но тази сутрин ми се видя че този зъб най-накрая е избил tooth
Дю много се зарадвах че сте махнали каишите.
Слънчо все забравям да те питам вие с мъжа ти като сте завършили във Велико Търново ходите ли от време на време,защото аз от както съм завършила преди 6 годидини и не съм ходила, а една такава носталгия ме е налегнала,че направо ми се плачи,толкова си го обичам този град и такива хубави спомени.Ееееееех отплеснах се аз в спомени,но Naughty татито ми е обещал че на пролет с бебо ще ни води на разходка, а и да се видя с някой колежки.
Забравих да се похваля че от вчера Марти е на кухня и си изяде всичката супа и крема!Много ми е ящно на мама слончето smile3535

# 80
Ей, много ми е домъчняло за вас, така да знаете!!!!!!!!!!  newsm51

# 81
  • Габрово
Привет и от мен.
Слънчо Naughty не така с дъртета, че аз съм 72-ри набор и не се давам за дърта още.
Кредор благодаря ти, изпратих го на мъжа ми по имейла и сега чакам отзиви, но е важно всеки да го прочете.
  food010 изчезвам, че бързам, после пак. 

# 82
  • Стара Загора
Добро утро и от нас!
Честити месечинки днес ,а и на тези които са на 29 честито! Grinning
Ние още нямаме зъбчета!Нито пълзим,но пък все иска да е прав.Останах без ръце,ама и това ще е до време!
Аз сменям дрешките всеки ден,даже и по няколко пъти,а пижамката на 3 дена.
Дю,браво на вас!
Аз давам месни пюрета на гербер и хип и досега никое не е мирисало лошо.Попара пък не можем да понасяме!В какви ли не варианти се опитвах да му дам ,но твърдо отказва.Даже се ядосах на свекито ,защото и казах,че Дарито не яде попара ,а тя да вземе с една комшиика да го натиснат и да го тъпчат,направо откачих  #2gunfire
Дано днес да е хубаво времето ,че да купим мартенички.Иначе ДАрито си има от миналата година  Laughing купих си аз едно слънчеце мартиничка и си го боднах на корема(на дрехата де)и се разхождах гордо гордо!
Айде   bouquet
Слънчо,не сме дърти и аз съм на 21.06.79!

# 83
  • Стара Загора
Пак съм аз!
Гледахте ли рекламата на Такъв е живота за кърмачетата?Толкова мило ми стана!Като гледах малките бебчета и не вярвах че и Дарито е бил такъв.Така бързо растат!

# 84
Здравейте честито на месечинките   bouquet
Благодаря за отговорите за бърборенето  Hug
Дю много се радвам за вас, представям си как се чувстваш.
И аз знам че рибата и за след 9 навършени месеца, тя не само е алерген но е и нетраен продукт който много бърза се разваля а малките нежни коремчета на бебчовците не са свикнали с какво да е трябва да се внимава с нея.
Сняг не дойде при нас само дъжд, сега освен че съм недоспала е и едно такова мрачно, но вие ще ме поразведрите на вас разчитам. Wink
Кредор Много ми хареса това наистина трябва да се внимава да не се стига нито в едната нито в другата крайност и както е казала ивИчка "пак ела" Wink
За дрешките бодитата сменям всеки ден пижамките през ден, а блузчиците за над бодито в зависимост дали се изцапат може 2 на ден може и с една на 2 дни но почти не се случва, май само когато не съм изгладила още прането и са свършили дрешките.
Аз съм зодия лъв родена съм на 09 август 1979г. red_heart , Слънчо наборки сме, ама недей така млади сме още, или поне винаги ще съм по-млада от мъжо той е 1975г.
Цвети пу-пу си хапва добре от няколко дни вече заместих и второ хранене и в 11 изяжда 200мл./ок250гр. зеленчуково пюре, а в 6часа 200мл./250гр. каша+плодово и се кърмим в 7,30 в 3 и вечер в 9,30, а напоследък и през нощта по веднъж за успокоение. Вчера баща и ми каза че е направила доста големи бузки Heart Eyes ще видим на 13ти на консултацията.

# 85
Аааааааааа, такива да ги нямаме с дъртите. Ние какво да кажем набор 73. Аз пък не се давам  Crossing Arms Младичка съм още  hahaha

# 86
Привет и от мен  Stop
Аз още съм малко сънена,че мойто детенце днес в 8 се събуди  Cry ,и един кисел беше  Wink
При нас има слънце и мисля да поизлезем,стига да не духа де.
Ами...исках нещо  да напиша,но изключих,по-късно пак.  Peace

# 87
ДИди, оздравя ли Криси? Ст.г., забравих преди малко да ти отговоря и на теб, Ева казва ба- ба, та-та-,те-те, де-де, бу, бррр , но ма ма неее. Каза го няколко пъти само в началото, но после премина на ба-ба

# 88
Привет и от мен!
Честити месечинки днес а и на другите които ги пропуска месеца февруари! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Нанни скоро си мислих за моята свеки,преди ме дразнеше с нейните намерения,къде ли се изпари този ентусиазъм незнам,щеше да спира работа да гледа ЮЛ,щеше да я взима в нейната стая вечер да я гледа,а вчера дори не влезна да я види като се прибра! newsm78

Обаче ще взема и аз да прегледам старите ни теми,а ако някой ги издири всичкиииии няма да е зле!А за представянето разбира се че с парола ще е линка! newsm78

Отиваме за мартеници 40 броя трябва да купим!

Бай!

# 89
добро утро и от нас
аз още не съм се включила в новата темичка ,ама и вие не си поплювате пишетеееее
Бетта както винаги си супер
понеже утре вече идва нашия месец поне за мен най-хубавия подарък е когато чуя ,че някое бебче вече е здраво и някак ми олеква.
Вече съм по-оптимистично настроена и съм сигурна на 100% ,че и на нас нищо ни няма .
Видях нещо, което докосна бащиното ми сърце и реших да го споделя с Вас ... Дано да Ви хареса ......Мъжки татко съм ... не можех да го отмина  Wink

ех, Кредоре Кредоре... дано ми хареса, ама никак не ми хареса... и как да ми хареса като се познавам през ред Cry
откак се е родил Траян, на Мая й се "стъжни живота", както се казва
и, не че няма за какво наистина да се възпитаваме, но ме боли, че не мога да преобърна в себе си мисълта, че "тя е вече голяма, трябва да се държи като такава"  Sad
божееее, каква ти голяма; колко голям си точно на четири години Sad

направи ми деня тъжен, но си го заслужавам...
и, още нещо - много е хубаво това, което си ни пуснал, но не е само за мъжките татковци Naughty
и за женските татковци е, и за мъжките майки, че и за майките на малки принцеси - за всички, които все някак сме се оказали родители и се учим в движение на това да сме добри такива

пп. Прасчо, подписвам се с двете ръце това да се разпространява и употребява по предназначение, дължим детство на децата си Peace

пп2. Кредор, а ти "пак ела"  Wink
Ох Ивичка не си само ти .Марти толкова много се грижи за Валери милия ,ако ще те ми вярвайте на него имам повече доверие от колкото на свекърва ми.Оставяла съм Валери да го гледа ,а аз съм ходила до магазина ,до банката ,до аптеката.И понякога иска малко повече внимание и разбиране ,а ние много му се караме.Вчера след като прочетох това което е пуснал Кредор питах моя "ти скоро прегръщал ли си Марти ,целувал ли си го" и той ми отговори "не".В последно време Марти идва при мен и ме целува и когато и аз си го гушна и целуна и той ми вика "Мамо това е най-хубавата целувка".
Явно много сме изнервени и това влошава повече обстановката. Трябва малко разнообразие,защото скучното ежедневие ни убива и това ни кара да правим грешки които както казва Прасчо после стават непоправими.
После пак ,защото тези зъбки много ни мъчат .Така скимти милото чак ми се къса сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт