Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 799
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
  • През девет земи в десета
Дю,Цвети я кръстих,когато беше на три месеца!Исках дори и по-рано,но имахме разногласия по някои процедурни въпроси със свекърва ми!

maimuna,много ти е сладка куклата!

елип,не се шашкай,пак се е сетило детето да я сдъвче солетката,виж колко е съобразителна.Нали сте захранени вече с глутен и Цеци много харесва солетките,махам солта и смачквам малко между пръстите,по-добре е от бисквита със захар,докато не си я сдъвче хубаво не гълта.Няма проблеми със задавяне засега!

# 271
Честита Баба Марта
Честито на всички месечинки до 31  baloni

Честити първи и последващи зъбета  tooth

lala - вчера по нощите четох приключенията на дъщеря ти и щях да си събудя мъжете от смях. Забавно си го написала, но дали ти е забавно на теб  33uu
maimuna и Лалета  welcome
Narina - много неприятно, търпение, ще го израсте.  Praynig
Дидка - това в акито са семенцата на банана. И аз се шашнах като ги видях първия път и за да съм сигурна - спрях банана за два дни и се махнаха. Появиха се като му дадох пак   newsm35  За чуждите хора - Калоян е според настроението - или раздава усмивки или обръща гръб и се скрива в мен.
mim pl - приятно изкарване на Спанчевци  travel
Ели  spoko
Лека нощ  Kissing Heart

# 272
Момичета, ако копирате директно -потребител- julskibebeta

има един интервал празен преди това. Изтрийте го и ще влизате без проблем или сами си го напишете. Дано съм помогнала  Simple Smile

# 273
  • Варна
maimuna,много ти е сладко момиченцето и как позира само Wink

# 274
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,МАМИ И ТАТКОВЦИ !
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЕСЕЧИНКИТЕ !

Картичката е много хубава и още от утре започва нашата фотосесия .Ще сложа и някоя друга стара снимка.
maimuna  привет и от мен.

# 275
  • ES
 Dew чувала съм, че през пости май сватби и кръщенета не се правят. Ама ти пак питай. Hие лятото ще го правим, но ще изчакаме след Богородица
Кръщение

Маймуна, много ти е красива щерката, ама името и е още по-интересно. Как реши да я кръстиш така, на Цветница ли и е имения ден.

# 276
Рени, не е Калудова (опазил ме Господ), а джипи-то на Пламена в Първа поликлиника. Калудова е лекарката, на която винаги звъня и имам огромно доверие и респект Peace

# 277
Благодаря на всички за топлото посрещане Laughing Името и си е чисто българско - от лале, мн.ч. - лалета. Същевременно е доста необичайно, но това точно го прави интересно, нали Wink

# 278
Момичета, ако копирате директно -потребител- julskibebeta

има един интервал празен преди това. Изтрийте го и ще влизате без проблем или сами си го напишете. Дано съм помогнала  Simple Smile
И аз се мъчих така онзи ден,докато не се светнах,че не мога да вляза,заради интервала. ooooh!
maimuna:името наистина е много оригинално и звучно,а детенцето ти е голяма сладурана. Laughing
Аз мисля да кръстим Зоя на лято,може би дори около рожденния и ден.Иска ми се да е топло и слънчево.
Да ви питам нещо.Днес една приятелка ми каза,че след нова година са приели нови минимални прагове за осигуряване.Ако си вишист минимума бил към 380лв.Някой да е чул подобно нещо? newsm78 И ние заварено положение ли сме,ако изобщо е вярно де!То мен на минимална ме осигуряваха преди да изляза в болничен и майчински. Thinking
Ели:и на мен ми стана смешно,докато четях. ConfusedДано утре да е добре милото детенце! Hug

# 279
  • София
Прас4о, понеже питаше дали съм обърнала клипчето - ето го, ако ви се гледа: http://s179.photobucket.com/albums/w316/betta_13/?action=view&am … t=xvid_H263_2.flv
 - голяма маймуна е Яна тук.
Става с Virtual Dub и било лесно - мъжът ми го прави, че все не намирам време.

И друго щях да пиша, но не помня, главата ми е празна. Вместо да дремна следобеден сън, обикаляхме по околните села, та беба да се наспи в колата, преди да идем на гости на баба й. С това нейно спане само в колата ако знаете колко километри съм навъртяла  ooooh!. Днес например ходихме до Банкя, после хванахме по околовръстното и стигнахме до Мировяне. По този начин научих къде се намират разни села като Кумарица, Драговищица и други такива - хващам пътя и обикалям, докато Яна се наспи. Колко им е лесно на мамите, чиито бебета спят в колички - хем са на въздух, хем се разхождат и отслабват. А аз само дебелея   261uu.

# 280
  • София
пуснах нова тема след няколко неуспешни опита: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169684.0
Май е време някой друг да поеме тази задача.

Общи условия

Активация на акаунт