Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 970
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА много здраве, щастие, успехи и т.н.
Да сте бели и червени като слънцето засмени sun  Nature Sunny  Nature Partly Sunny
Честито на всички месечинки  bigdance2 newsm59 Tada
Честито и на всички именници newsm51
Чрд на Ася hbday baloni Tada
Нани картичката е страхотна smile3501

# 226
  • София
Честита Баба Марта,
желая на всички, бебета, мами, татковци, каки и батковци, да са много здрави и щастливи!

# 227
  • София
Честита Баба Марта мили мами  Simple Smile бъдете вие и вашите бебчовци живи и здрави, румени и засмени!!!

Честит имен ден на всички именици и Честити месечинки на бебенцата, родени на днешно число  Heart Eyes

# 228
# 229
Кажете ми моля ви мога ли да дам нова каша цялото количество, или трябва да захранвам пак с 1-2 лъжички?

# 230
  Stop и от мен.
За съжаление след нашия преглед при педката,се оказа,че гърлото на Криси е много зачервено и за това кашля.Предписа ни антибиотик,витамини и сиропа на д-р Тайс. Sad
Преди малко се прибрахме ,а той милинкия веднага заспа в леглото.И по случай днешния празник му купих едни много сладки кубчета-4 са,1 шумящо,2 свиркащи и 1 дрънкащо.И отделно всички са много шарени и на 2 от тях са направили някакви парчета с лепки,да си играе бебока,да ги отлепва.Той много им се зарадва.

Ами за сега това е от нас.Дано се оправим бързо,добре,че поне педката каза,че можем да пътуваме,да не го отлагаме.

Само едно се чудя аз-как ще го будя в 23ч. да си пие антибиотика  newsm78

mgizdova според мен дай да не са 1-2 ,ама 5-6 лъжички,за да видиш как ще я приеме,за да не се получи някаква изненада.С какво е въпросната каша?

# 231
първата каша беше с ябълки на Хумана, сега съм взела 2- оризова и с круша на ХИП , млечни

# 232
Диди, защо са изписали антибиотик за зачервено гърло? ТЕмпература има ли Криси? НЕ може ли да мине без антибиотика?

# 233
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Взела две игли от Ежко,
прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран
мартенички е изплела.

Ето ти една за здраве,
ето ти една за сила.
Баба Марта на децата
пролет днес е подарила.

Честито и на днешните именници и месечинки.
За протокола ние сме 69 см и 7100 .Вече втора седмица ходим на кухня и да чукнем на дърво за сега всичко е наред.А и още - нямаме си зъбче Wink
 Hug

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 18:31 от suzi_a

# 234
  • Варна
Дю,много се радвам че сте добре Hug
Диди Ф.,дано малък Криси бързо се оправи Praynig Hug
Аз антибиотика го давах в 8ч сутринта и 20ч вечерта/на 12часа/.така го почнах,за да е удобно за детето и да не се налага да го будя Peace.Ти защо в 23ч ще даваш newsm78 кога беше първия прием?
М.Гиздова,аз като давам нови неща,давам по повече,не по 1.2 лъжички.млечни каши не съм купувала Thinking,на всичките каши слагам от млякото което пие Peace
Иси кам,много са ти сладки дечицата  bouquet
Забравих да честитя на всички Мартита.  bouquet

# 235
Сега няма Т,но нали преди 3 дена беше вдигнал 39 градуса,а и тя каза,че е много зачервено гърлото,той кашля много и ако не пие антибиотика има опасност да слезе на долу.трябва да му давам и в 23 ч.,защото е през 8 часа.  Cry.Жоржи,вие с какъв антибиотик бяхте,нашият е Оспексин

# 236
  • Варна
Какъв Оспексин,бре #Crazy #Crazy #Crazy
Той става ли за бебета newsm78,и на 8 часа???
Ние бяхме с Цифзил/ или Цефзил/  newsm78.Той си е бебешки антибиотик Peace

Някой ще ми прати ли паролата за албумите на Л.С Hug
Уж си влязах,а сега искам пак да вляза и не мога Thinking

# 237
Suzi_aказваш че ходите на кухня,коя група сте и какви яденета имате?Въпросът ми е към всички мами лоито взимат храна от кухня а именно как разпределяте храната от кухнята през деня?Марти вече трети ден е на кухня и много му харесва(супа и крем) но не знам дали правилно съм разпределила яденето му а то е :
9ч-попара/овесени ядки с плод
12,30-13 около 150мл супа+200гр месно/зеленчуково пюре
16,30-17крема от кухнята
към19,30-20 давам остатъка от супата около100-150мл
21,30-АМ
 Thinkingчудя се  дали е ок така или пък не newsm78

# 238

Какъв Оспексин,бре #Crazy #Crazy #Crazy
Той става ли за бебета newsm78,и на 8 часа???

Да,става и за бебета

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 16:31 от didi_fiesta

# 239
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАРТИТА!
БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ И МНОГО ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт