Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 889
  • 984
  •   1
Отговори
# 255
  • Замък сред облаците
Милата ❤ За повече от седмица трябва да се е очистило тялото от антихистамините (даже принципно дават на повечето лекарства максимум 48_часов разпад), остава да са замърсили пробата наистина.

# 256
Ох май голяма беля си направих... Преди два дни си видях някаква пъпка в горната част на голямата срамна устна. Стиснах я, не изтече цялата (извинявам се за детайлността). Всеки ден от тогава набира по малко. От вчера обаче устната е станала двойна. Сложих компрес с ихтиол за през нощта. Днес вече и лимфния възел от тази страна е подут и боли...Запазих час при първата свободна лекарка, която видях в супердок, днес към 14ч ще отида,  но доста се притесних от лимфния възел... Не мисля, че е бартолинова жлеза, защото тя се намира по-долу.  Предполагам ще изпишат антибиотик, а аз чакам до 3 дни цикъл или добри новини. Дано всичко да е наред...

# 257
Обикновено ако има възпалителен процес се надува най-близкия лимфен възел. Това само по себе си не значи много. Отнема няколко дена, до седмица даже, да спадне най-често. Не знам естествено каква ти е точно ситуацията, но сигурно тази пъпка е около врастнал косъм или подобно, вероятно не е повод за притеснение. Успокой се.

# 258
Аз се чудех дали да продължа с ихтиола или да взема нещо с локален антибиотик тип гентамицин или Тридерм с кортикостероид,
винаги ми е помагал, ама предвид, че предстоят почивни дни, а и заминаваме за Бургас, не знам къде да търся лекар там в почивен ден, ако нещо вземе да се влошава. Вероятно в Дева Мария ще има някой дежурен. Ако някоя от вас е от Бургас и и а предположения къде може да се намери лекар с празнично работно време, може да ми пише тук или на лично. 
Обикновено ако има възпалителен процес се надува най-близкия лимфен възел. Това само по себе си не значи много. Отнема няколко дена, до седмица даже, да спадне най-често. Не знам естествено каква ти е точно ситуацията, но сигурно тази пъпка е около врастнал косъм или подобно, вероятно не е повод за притеснение. Успокой се.

# 259
На 99.9% съм сигурна, че ще ти мине и така. Случвало ми се един-два пъти да имам такива пъпки с връхче в областта на слабините, все около разни косъмчета, които се бяха завили. И аз естествено ги тормозех и стисках, макар да знам, че не трябва, просто ме дразни. И на мен ми се надуха лимфните възли. Всичко мина след няколко дена. Не съм ходила на лекар, не съм мазала с нищо. Лимфен възел на слабините ми се е надувал и при нараняване по крака.

# 260
  • София
Милата ❤ За повече от седмица трябва да се е очистило тялото от антихистамините (даже принципно дават на повечето лекарства максимум 48_часов разпад), остава да са замърсили пробата наистина.

и отговорът на лабораторията е, че някоя от хранителните добавки е дала такъв резултат, да спра всичко за 3 дена преди да вземат нова проба

# 261
Благодаря ти! Успокоих се Simple Smile И друг път съм стискала, ама никога не ми се беше надувал лимфен възел така и се филмирах.
На 99.9% съм сигурна, че ще ти мине и така. Случвало ми се един-два пъти да имам такива пъпки с връхче в областта на слабините, все около разни косъмчета, които се бяха завили. И аз естествено ги тормозех и стисках, макар да знам, че не трябва, просто ме дразни. И на мен ми се надуха лимфните възли. Всичко мина след няколко дена. Не съм ходила на лекар, не съм мазала с нищо. Лимфен възел на слабините ми се е надувал и при нараняване по крака.

# 262
  • Замък сред облаците
Мел, ползвай ихтигал вместо  ихтиол - има и прополис и е по-ефективен. Но за мен най-доброто средство е крем с ниацианамид. Принципно ползвам активния от Акнеаут серията на Биотрейд за целта, но наскоро като пътувах имах само нощния на Балеа под ръка и ми свърши същата работа, а е по-евтин.2 пъти на ден мажеш хубаво мястото.

# 263
Благодаря! Ще мина днес през аптеката да заредя. Сега ползвах каквото имах под ръка.
Мел, ползвай ихтигал вместо  ихтиол - има и прополис и е по-ефективен. Но за мен най-доброто средство е крем с ниацианамид. Принципно ползвам активния от Акнеаут серията на Биотрейд за целта, но наскоро като пътувах имах само нощния на Балеа под ръка и ми свърши същата работа, а е по-евтин.2 пъти на ден мажеш хубаво мястото.

# 264
Момичета, имам нужда от съвет 😒 Понеже знам , че в темата има момичета , които понастоящем са или са били пациентки на д-р Чапанова и д-р Тихомирова . За съжаление д-р Цветков вече не е част от екипа на Надежда . Вчера в темата за Надежда една дама , която е негова пациентка писа , че са ѝ звъннали и я прехвърлят при друг специалист . Обадих се днес и потвърдиха , че Цветков вече не е  част от болницата , нямам идея защо . Не знам към коя болница се е насочил , но аз не мога да го последвам . Не искам да местим ембриончета , а и трябва наново документи за фонда да подаваме . Аз чисто емоционално клоня към д-р Чапанова , защото  е много сладък човек , често я засичам по коридорите и по пункциите . Показва голяма загриженост към пациентите си , дори при мен е идвала да ме пита как съм . За д-р Тихомирова нямам наблюдения . Нейни пациентки ми казват , че са доволни , но малко ѝ вадиш думите с ченгел .

# 265
  • Замък сред облаците
Чапанова май изнасили организма на Кактус и я остави с хиперстимулация (Кактус да ме поправи, ако греша, ама такива са ми спомените). На Насито не пусна контролна биопсия след “лечението” - на всички пациентки преди 2г даваше лечение за аденомиоза.
Одри и 2402 са с опит с Тихомирова, предните дни дадоха инфо за нея в нашата тема.

# 266
Знаете ли къде работи Станулов в момента. На там се насочихме .

# 267
  • Замък сред облаците
МБАЛ Доверие.

# 268
Съншайн, аз нямам наблюдения, но пожелавам да попаднеш от раз на правилния за теб специалист, много неприятна ситуация! Sad
Някоя от вас имала ли е грипоподобни симптоми след овитрела? ММ чете подобни нежелани реакции, но съм я била в понеделник вечер и се чудя може ли да е от нея или съм се разболяла в прекрасен момент.

# 269
  • На изток от Ада
Сън, Аа е казала какво беше при Чапанова. Мила също е била при нея.
Аз имам позната при нея след аборт хистероскопия и не спец. Ендометрит . Лекува го. Втора хистероскопия пак ендометрит пак го лекува , като ходи и на акупунктура.  Накрая и откриха адемиозата.
И чака чак за Стаменов

Mel и аз имах подуто до входа явно лимфен възел

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 13:57 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт