Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 119 615
  • 928
  •   1
Отговори
# 15
  • SF
Заповядам в новата опасна тема. Simple Smile Присъствието в предишната ми струваше няколко стотин лева. Simple Smile Но не се оплаквам.

# 16
  • Sofia
Някой да има мнение за monna.bg? Също предлагат мостри

Пишете в търсачката monna.bg и четете няколко десетки мнения.

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 17
  • Бургас/Пз
Благодаря за новата тема. Чакам да пуснат новото Либре и ще следя за изгодна оферта Simple Smile

# 18
Благодаря за новата тема ❤
Не търся нищо, скорошната ми придобивка е един тестер от Висша Козметика. Последната година най-често от там пазарувах, сега ще видя каква ценова политика ще наложат.

За приятелка следя изгодно Memo Marfa![video][/video]

# 19
Благодаря за новата тема , от таблицата определено съм Адел

# 20
  • Варна
Аз съм отбор Анистън.
Благодаря за новата тема Heart , благодарение на нея се сдобивам с много изгодни неща и то все любими.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:48 от JenniferLopez

# 21
  • София
Благодаря за новата тема.
Адел и почти всичко на Диор.Flowers Cherry Blossom

# 22
Здравейте, аз съм почитател на класиките и подкрепям парфюмния избор на Одри Хепбърн.

# 23
Благодаря за новата тема! Моят вкус съвпада с Анджелина.
Нито един от кодовете за 10% от таблицата за parfium.bg не работи. Има ли активен такъв за 10% все още? Не успявам да открия...

# 24
От известно време, кодовете за Parfium.bg не работят. Тези са, но нямам представа защо? Не отговарят на имейл, нито на телефоннно обаждане. Ако някой ходи до магазина на "Иван Вазов", може да попита.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 18:43 от Magda Dimitrova

# 25
Благодаря на Радика за темата и целия този труд ! Flowers Hibiscus
Благодаря на всички,  които пускат изгодни оферти !
Аз бих искала някой , който вижда Розата от Грас на Аерин в Мейкъп да ми каже цени и разфасофки..
Flowers Cherry Blossom

# 26
Estee Lauder Aerin Rose De Grasse Rouge, 50мл, 442 лв.

# 27
# 28
В парфюм.бг отбелязвам доставка до изибокс и пак имам такса 3.99лв. Имате ли идея дали след приключване на поръчката ще се промени или пак е бъг?

# 29
  • Бургас
В парфюм.бг отбелязвам доставка до изибокс и пак имам такса 3.99лв. Имате ли идея дали след приключване на поръчката ще се промени или пак е бъг?
В количката ми даваше финална цена без доставка, след като преминах на плащане ми начисли доставка 3.99. Има бъг със сигурност.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт