Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 016
  • 928
  •   1
Отговори
# 405
welcometoheaven
Благодаря,  не го познавам,  но поръчах.

# 406
Поръчах Mon Guerlain от Нотино- не съм го отваряла (бях видяла че опаковката може да е различна от посочената на сайта)
Всички надписи са с черни букви - не пише да е тестер
Чудя се защо е тази различна опаковка
Някой който е поръчвал би ли споделил каква е капачката

# 407
# 408
# 409
# 410
Поръчах Mon Guerlain от Нотино- не съм го отваряла (бях видяла че опаковката може да е различна от посочената на сайта)
Всички надписи са с черни букви - не пише да е тестер
Чудя се защо е тази различна опаковка
Някой който е поръчвал би ли споделил каква е капачката

Аз също го поръчах и дойде в различна опаковка. Нямам съмнения, не съм търсила повече информация. Споделям Ви снимки.

# 411
  • Бургас
И моят дойде в такава опаковка, също нямам съмнения за качеството.

# 412
  • До сърцето...
Получих си Russian Leather Memo , малко съм със смесени чувства. Дълго чакан и бленуван аромат, направо ме застигна китайското проклятие Grinning
За толкова скъп парфюм, ми направи неприятно впечатление незалепения добре стикер на дъното (снимката в скрития текст). И поради това и бач кода не се чете (но пък бар кода registered to MEMO PARIS).
Скрит текст:
Бутилчето е с новия дизайн - с мечка вместо вълк, надявам се да не е сменено и звученето на аромата (при теста нещо хвойните ги нямаше, но се надявам зимата да си ме радват).
Скрит текст:
Извода: оставам на травъл вълна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 413
Ради, остави го да втасва. След 6 месеца - година ще е тотално различен.
Новите бачове на Мемо определено са доста различни от старите, за мен лично не в добра насока, но поне качеството на маслата е със същото високо ниво.
Не знам къде да търся старите бачове вече,но ако някой има идея за чужбински сайт - много ще се радвам да сподели.

# 414
  • Стара Загора
Здравейте, направих поръчка от следния сайт: https://dubai-perfumery.com/produkti/the-woods-collection-natura … dp-100-ml-unisex/ - аромата беше този от линка. Нямаше проблем с оставката, обаждат се по телефона за потвърждение и доставят на следващия ден. Цените не са от най-ниските, но този аромат в мейкъп е още по-скъп.

# 415
# 416
Здравейте,
Минавам да споделя впечатления за два не особено популярни магазина, от които тези дни поръчах някои нещица.

1. Ionelli
- лесна и бърза поръчка
- потвърждение и информация на мейл
- обаждане по телефона за потвърждение на поръчката от моя страна
- доставка в рамките на два дена
- мострички комплимент, опаковани с внимание и отношение
Спечелиха ме определено като клиент.

2. Avrazio
- лесна и бърза поръчка
- потвърждение и информация на мейл
- доставка в рамките на два - три дена
- подарък дезодорант като комплимент
Искрено се учудих, когато отворих пратката, защото не го очаквах. Но ми стана мило и приятно, разбира се.
Ето какво получих от въпросните магазини:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 417
# 418
  • София
И аз съм поръчвала от  Ionelli  веднъж, впечатленията ми също са добри - подарък отливка, добра комуникация, бърза доставка.

# 419
Аз наскоро поръчах от Sabina, не знам дали ви е познат като сайт. Не успях да разбера немски ли е, испански ли е, но си сложих адреса в Германия за поръчката. Получих няколко мейла за потвърждение. Парфюма беше добре опакован. Дойде за 10 дни с превозвач, имах и мостра подарък. Нямам съмнение за оригиналността на парфюма. Успях да платя с българската ми дебитна карта на УниКредит Мастъркард са май вече. Определено бих го препоръчала като сайт за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт