Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 201
  • 928
  •   1
Отговори
# 180
Monna.bg не е в доверените сайтове?.. Нещо се е случило ли? Гледам, че не мога да платя с НП?...

# 181
Monna.bg не е в доверените сайтове?.. Нещо се е случило ли? Гледам, че не мога да платя с НП?...

Много проблеми с Monna.bg

Никакъв съпорт и бавене, не пращане на поръчки. Може да се наложи да чакате седмици, без никаква информация.
Прекупвач със съмнителен статус. Може да изчезнат всеки един момент.
От скоро, поръчни над 100 лв. само с предварително плащане.

# 182
Миналата седмица го пуснах в темата, но сега е с нова и значително по-ниска цена. Blush

https://makeup.bg/product/872505/

# 183
  • Sofia
И от мен една доста добра цена на чуден аромат:

https://makeup.bg/product/459584/

# 184

Много проблеми с Monna.bg

Никакъв съпорт и бавене, не пращане на поръчки. Може да се наложи да чакате седмици, без никаква информация.
Прекупвач със съмнителен статус. Може да изчезнат всеки един момент.
От скоро, поръчни над 100 лв. само с предварително плащане.
Благодаря за информацията. Но е жалко, защото имат някои изгодни предложения...

# 185
# 186
  • На черешатааа
Здравейте парфюмни. Рядко  пиша, но Ви чета и ако съм попадала на добра сделка споделяла . И аз пуснах chloe но ми го отказаха, изчерпала се наличността. Дали мога да се оплача в КЗП или няма смисъл. Все пак никъде не пишеше, че е до изчерпване на количеството Sad .

# 187
  • Балчик
И какво ще постигнете? Като няма наличност, ще Ви го произведат ли? Няма да Ви обърнат внимание.

# 188
  • София

Проверете дали го има в сайта на редовна цена и тогава направете снимки и действайте с КЗП.
Здравейте парфюмни. Рядко  пиша, но Ви чета и ако съм попадала на добра сделка споделяла . И аз пуснах chloe но ми го отказаха, изчерпала се наличността. Дали мога да се оплача в КЗП или няма смисъл. Все пак никъде не пишеше, че е до изчерпване на количеството Sad .

# 189
  • София
Чак днес успях да взема Клоето от куриера.Прекрасен женствен аромат,най-много ме радва факта,че си го усещам и аз,а не само околните,както става с повечето ми парфюми.И понеже съм в еуфория от изгодната поръчка и прекрасното ухание,поръчах сега и още 3 парфюма от makeup,които сте качили на последнатa страница...малко като в наркотична зависимост се чувствам.Ужас просто...5 парфюма за по-малко от месец..
Спирам следването на темата до зимата.

# 190
Може да. На мен също ми звъннаха (бях получила мейл от тях, че ще пристигне 3-4 септември) и ми казаха, че чакали нова доставка, но цената вече нямало да бъде същата.

Ако подадете сигнал в КЗП ще бъде успешно разрешен, защото те имат много казуси за стоки на промоция, където не са упоменати количества и изведнъж ти казват, че цената ще бъде различна от тази, за която с направил поръчката. https://petel.bg/KZP-zabrani-na-targovtsi-da-podvezhdat-za-tseni … romotsiya__206101

# 191
  • BG-DE
С тази разлика, че Клоето не беше на промоция, а просто цената беше сгрешена, а и сайтът не е български. Малко вероятно е КЗП да могат да направят нещо. Все пак Мейкъп бяха достатъчно коректни да изпратят поръчките, а не да ги откажат но наличностите им не са безкрайни 🙂 а толкова много хора поръчаха. Ясно е, че новото зареждане няма да е на тази цена.

# 192
  • Чукарландия
При толкова много направени поръчки, ако е била сгрешена цената как пък въобще не забелязаха? Съмнява ме да е това.

# 193
С тази разлика, че Клоето не беше на промоция, а просто цената беше сгрешена, а и сайтът не е български. Малко вероятно е КЗП да могат да направят нещо. Все пак Мейкъп бяха достатъчно коректни да изпратят поръчките, а не да ги откажат но наличностите им не са безкрайни 🙂 а толкова много хора поръчаха. Ясно е, че новото зареждане няма да е на тази цена.
при направена и потвърдена вече поръчка на цена Х никой търговец (български или полски) няма право да ти напише по мейл, че цената на парфюма ще бъде вече друга Simple Smile Именно този случай КЗП са описали като нелоялна практика.

ако са изчерпали наличността, не трябваше да потвърждават всички поръчки и да пише, че ще бъдат поставени преди седмица. Просто не се изпраща мейл за потвърждаване на поръчката, а се пише мейл, че продуктът вече не е наличен и поръчката не може да бъде обработена.

а и няма как да е сгрешена цената само в бг, защото аз проверявах, че цената е същата в немския сайт.

# 194
  • BG-DE
Предполагам, че е софтуерна грешка, случват се такива неща. Преди месеци четох за подобен случай в Булгари 😊 а преди две години в parfumdreams бяха сгрешили така една цена 😊
Да, и в немския беше така, аз оттам поръчах. Потвърждението на поръчката се генерира автоматично, ако е платена може би е възможно да се спори но ако не е едва ли. А и все пак всеки магазин има ограничена наличност 😊

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 14:41 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт