Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 233
  • 928
  •   1
Отговори
# 225
deskaT, не работят. Защо, не знам?

# 226
  • София
Този не става ли - RCV120VS? Вчера го ползвах и ми даде 10% отстъпка за поръчка над 100 лв.

# 227
  • София
Здравейте, актуален код за -10% за parfium.bg?
Изпробвах всички от първа страница, както и един за -7%, но изписва невалиден код.
Код ILKO10 сваля 10% за сума над 150лв

# 228
Този не става ли - RCV120VS? Вчера го ползвах и ми даде 10% отстъпка за поръчка над 100 лв.
И този не става

# 229
  • София
Какво се опитваш да поръчаш?
Сега пробвах с произволно избран продукт, който е и намален, и ми дава отстъпка.

# 230

Работи, ако може да се добави в таблицата

# 231
  • SF
Еее, хвана ме яд. За около 400 лева пазарувах от parfium.bg, без да ползвам код.

# 232
Пореден позитивен отзив от мен за Parfümerie Vollmar. La vie est belle Elixier 30 ml ми струваше 49,99€.Дойде за три дни, с шест мостри, въпреки, че поръчката ми в сайта е още със статус в процес на обработка. Забелязвам, че изчезва много бързо от сайтовете, където съм видяла, че е наличен. Доволна съм много!

Ти защо просто не си тестваш самостоятелно и да не споделяш такива неща! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

kovatcheva , благодаря ти! Не бях мирисал по-добър и по-секси аромат през 2024г. Не вярвах, че ще го кажа, но това La Vie e върха на линията, браво.

Сега ще си поръчам една 30-ка с код: TOP11 а ти гледай да не пишеш повече, моля те!  Flowers Hibiscus
https://www.basler-beauty.de/marken/lancome/lancome-la-vie-est-b … mpaign=idealo_psm

# 233
  • Germany
Милен, признавам се за виновна и поемам цялата вина 😄. Да ти е честит!
Приятелка ми сподели, че е поръчала 100 мл от алина козметикс, дошъл е за четири дни от Австрия и е с безплатна доставка до Германия.
https://alina-cosmetics.com/produkte/lancome-la-vie-est-belle-l- … edp-100-ml-136972
Хубав, ароматен и успешен ден на всички!

# 234
В Нотино може да се използва код notino20 за еликсира на La vie est belle и цената за 30 мл пада на 145

# 235
La Vie Est Belle Elixir го има и в druni.еs като се сложи и код за приложението APP5EXTRA цената за 30 мл става 46,95 евро
https://www.druni.es/la-vie-est-belle-elixir-lancome-eau-parfum-mujer

# 236
Здравейте, актуален код за -10% за parfium.bg?
Изпробвах всички от първа страница, както и един за -7%, но изписва невалиден код.
Код ILKO10 сваля 10% за сума над 150лв
С този код стана, прие го - благодаря!
[video][/video]

# 237
  • Чукарландия
Милен, признавам се за виновна и поемам цялата вина 😄. Да ти е честит!
Приятелка ми сподели, че е поръчала 100 мл от алина козметикс, дошъл е за четири дни от Австрия и е с безплатна доставка до Германия.
https://alina-cosmetics.com/produkte/lancome-la-vie-est-belle-l- … edp-100-ml-136972
Хубав, ароматен и успешен ден на всички!

Ооо, ще се купува, то се е видяло! 🤣
Аз си го следя в Идеало, докато се прибера от България към края на месеца ще има сигурно и други намаления. За 100-цата говоря. 😉

# 238
Здравейте,
някой да е направил поръчка от последната промоция на monna? Имам поръчка от 07.09. и все още е със статус "обработва се", а парфюма вече го няма наличен..Дали ще получа нещо се чудя Grinning

Моята е от 08.09 и от два дена е в офиса на Спиди.

# 239
  • София
Здравейте,
някой да е направил поръчка от последната промоция на monna? Имам поръчка от 07.09. и все още е със статус "обработва се", а парфюма вече го няма наличен..Дали ще получа нещо се чудя Grinning

И моята е от 07.09.
Доста се колебаех дали да поръчам, знаейки какви са отзивите за сайта, но в крайна сметка поръчах на собствен риск. До вчера поръчката беше със статус "в обработка", онзи ден им звънях многократно, явно имах късмет и от третия път се свързах Satisfied, обясниха, че Спиди имали срив в системата и затова още нямало товарителница.
Звъннах и на Спиди, за да знам дали от Монна ме баламосват, все пак проверката е висша форма на доверие, та се оказа, че наистина имало срив!
Вчера получих имейл, че днес пратката ми ще е в офиса, пък дано всичко поръчано е вътре, стискайте палци! Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт