Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 963
  • 928
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Напиши го в коментар- така ме посъветваха в бизнес център Сердика, когато ходих да си взема една поръчка.

# 631
Добавете и код newcust

# 632
Скрит текст:
Не виждам опция на сайта на Висша Козметика за доставка до шоуруума в София. Живея на 2 крачки от тях и офисът на куриера ми е по-далеч Joy Дали мога да си взема от склада набелязан парфюм на цената от сайта или са на различни цени? Имате ли скорошен опит? Или в коментар пишете вземане от шоуруум? Благодаря предварително! Кодове няма вече, нали?
Аз им пиша в бележка, че ще си го взема от място, но е възможно като опция само от склада в Бизнес център Сердика. В момента мисля, че цените на сайта са валидни и в магазините, ВИП картите вече не важат. Има там някаква драма. Твърдят, че собственикът се е сменил. В момента като гледам разпродават стари изостанали наличности от някои брандове. Има находки, но си трябва ровене.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 11:08 от lurtzchen

# 633
Здравейте, имате ли код за fragrances.bg?

# 634

54.54 с код gm5d5

# 635

Аз им пиша в бележка, че ще си го взема от място, но е възможно като опция само от склада в Бизнес център Сердика. В момента мисля, че цените на сайта са валидни и в магазините, ВИП картите вече не важат. Има там някаква драма. Твърдят, че собственикът се е сменил. В момента като гледам разпродават стари изостанали наличности от някои брандове. Има находки, но си трябва ровене.
Извинявам се за въпроса , но точно за кой от многото им сайтове става въпрос ?

# 636
Здравейте, имате ли код за fragrances.bg?

Нямат кодове.

# 637
  • София
Намаление в rafinadparfumerie.com:
The Private Sale is valid till 14/10/2024
Limited Quantity
Promo code: Fall24
The offer is valid, while stocks last.
https://www.rafinadparfumerie.com/private-sale

# 638
Скрит текст:

Извинявам се за въпроса , но точно за кой от многото им сайтове става въпрос ?
В момента има само един работещ сайт на ВК
https://vkfragrance.bg/

# 639
  • Пловдив
Както нямаше да си поръчвам нищо , така тази сутрин се изкуших от цената от 47 лв на Chopard Sparkling Love и го поръчах на сляпо.Дано е траен като Chopard Love.

# 640
Аз държа да кажа за Нотино относно празната мостра, която получих. Информирах ги и ми изпратиха същото Гучи, но миниатюра. Много приятно ми стана, не заради парфюмчето, а за отношението. Ето го и него.

# 641
# 642
Здравейте!
В Elinor.bg
Скрит текст:

# 643
Добра цена за комплекта Моn  Guerlain, както и за Lataffa Khamrah

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 16:26 от chery_k

# 644
Както нямаше да си поръчвам нищо , така тази сутрин се изкуших от цената от 47 лв на Chopard Sparkling Love и го поръчах на сляпо.Дано е траен като Chopard Love.

Чудесно, но споделете от къде.

Общи условия

Активация на акаунт