Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 729
  • 928
  •   1
Отговори
# 885
Да ви кажа какво ми прави впечатление последните седмици в Нотино.Има неща,които са скрити.Ако не са ти в любими или не ги търсиш специално през Гугъл никога няма да ти излезнат в сайта или приложението.Примерно това и в момента е налично,но като го търсиш в сайта го няма.

# 886
Излиза си в търсачката на мобилното приложение. Дори не съм се старал да пиша точното име и пак го открива.

Да ви кажа какво ми прави впечатление последните седмици в Нотино.Има неща,които са скрити.Ако не са ти в любими или не ги търсиш специално през Гугъл никога няма да ти излезнат в сайта или приложението.Примерно това и в момента е налично,но като го търсиш в сайта го няма.

# 887
  • виртуално
Не е парфюм, но тези на Thomas Roth са на добра цена.
Аз използвам комплекта и съм много доволна, сега заредих и за подаръци

Peter Thomas Roth Day & Night Moisture Must-Haves 2х20мл 31лв
https://www.notino.bg/peter-thomas-roth/day-night-moisture-must- … liceto-i-shijata/

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask 50мл 15лв
https://www.notino.bg/peter-thomas-roth/irish-moor-mud-rose-stem … stura/p-16202491/

# 888
Здравейте!
Douglas.bg
Скрит текст:

# 889
Някой има ли действащ код за нотино от онези, които се комбинират?

# 890
# 891
notino10 и rpfpv се комбинират за общо 15% намаление

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:34 от kikithealien

# 892
Поредната доставка с превозвач (GGBG) от selfridges.com/gb - плащане с българска, дебитна, еврова карта. Мисля, че сайта може да бъде посочен на първа страница, т.к. предлага и доста труднодостъпни ексклузивни. Единствения минус е, че отново нямах мостри.

Междувременно Shalimar Millesime Jasmin вече е наличен в my-origines.com/de.

# 893
notino 10 и rpfpv се комбинират за общо 15% намаление
Опитвам се да намаля комбинирано с fra18 Simple Smile

# 894
  • София
Здравейте!
Douglas.bg
Скрит текст:
Отстъпката в аппа се комбинира и с код за 10%, за оставени ревюта.

# 895
notino 10 и rpfpv се комбинират за общо 15% намаление
Опитвам се да намаля комбинирано с fra18 Simple Smile
Погледнете и цената в немското Нотино.Аз преди малко поръчах от там.Разликата е голяма.

# 896
Извинявам се, че съм подвела- notino10 и rpfpv не се комбинират с официалните промоционални кодове, бях тествала на продукт, за който няма код.
 35mp6, p4ggr и dmhe3 също не са активни.
Ако някой се интересува от К18, маската без отмиване 150мл е 104лв с кодовете, има и безплатна доставка в момента.

# 897
  • ново
Отстъпката в аппа се комбинира и с код за 10%, за оставени ревюта.
[/quote]
Аз не успях да намеря от къде да напиша ревю в апп-а 😊

# 898
# 899
Здравейте!
Пристигна ми днес от Нотино YSL - Elle, по спомен беше доста хубав (тествах преди години в магазин), но сега изобщо не ми харесва - направо на нищо не ми мирише, все едно някакво менте. Възможно ли е? Или моят нос да се е променил с времето. Друг път съм купувала от Нотино без забележки.

Общи условия

Активация на акаунт