Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 703
  • 928
  •   1
Отговори
# 900
Редовно поръчвам от notino не този точно но все пак никога не съм попадала на ментета

# 901
Здравейте!
Пристигна ми днес от Нотино YSL - Elle, по спомен беше доста хубав (тествах преди години в магазин), но сега изобщо не ми харесва - направо на нищо не ми мирише, все едно някакво менте. Възможно ли е? Или моят нос да се е променил с времето. Друг път съм купувала от Нотино без забележки.

Аз мноого го харесвах преди години, тогава намирах прилика с Allure Sensuelle, от време на време съм го търсила в сайтовете, беше неоткриваем , видях го и аз в Нотино, но не знам дали не е реформулиран

# 902
Здравейте!
Пристигна ми днес от Нотино YSL - Elle, по спомен беше доста хубав (тествах преди години в магазин), но сега изобщо не ми харесва - направо на нищо не ми мирише, все едно някакво менте. Възможно ли е? Или моят нос да се е променил с времето. Друг път съм купувала от Нотино без забележки.

Мисля, че е реформулиран.
Но щом не Ви допада, можете да го върнете, макар  отворен и тестван.

# 903
Реформулиран е. Трябва или да се адаптирате към новата разводнена версия или по-добре го върнете. И аз много го обичах но в първият му вариант. Сега е бледо копие. Дори да го оставите да престои няма да помогне кой знае колко.

# 904
Здравейте,
Искам да попитам в Lilly оригинални ли са парфюмите?
Предполагам е писано но не намирам.
три пъти съм попадала на отлични находки там, оригинални са

# 905
Един уникален аромат на добра цена с код сваляте още 10%!
https://parfium.bg/xerjoff-shooting-stars-kobe-parfyumen-ekstrak … 377720108424d10bb

# 906
Някой друг да има проблем с мобилното на Douglas?!
Това е при мен - едно нищо 😊

# 907
Някой друг да има проблем с мобилното на Douglas?!
Това е при мен - едно нищо 😊

От снощи е така, и сайтът им също не работи. Надявам се, че ще пуснат някоя нова промоция. Примерно - 40% би ме зарадвало 😁🙃

# 908
Здравейте, къде да следя за парфюмите на Килиан да поръчам с код (от УК или Германия)? В Делириум на черен петък дали участват?

# 909
В Delirium, Kilian не участват в промоции никога. Може да проверявате в Parfium.bg, Parfimo, Висша козметика...може би в Starkorp? Зависи какво търсите.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 12:52 от Magda Dimitrova

# 910
  • София
От Delirium може да се поръча като гост Kilian с код welcome10, който дава 10% отстъпка. Разбира се, ако тази отстъпка е приемлива за поръчващия. Simple Smile

# 911
  • Стара Загора
Здравейте, не съм срещал скоро наличен Soul Batik на Moresque. В момента го има в Parfium.bg - https://parfium.bg/moresque-soul-batik-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81% … E%D0%B4%D0%B0-edp - цената с код и включена доставка е 210.98 лева.

# 912
Зареждане на Blend Oud в parfium.bg

https://parfium.bg/blend-oud

# 913
# 914

Общи условия

Активация на акаунт