Непрестанно повръщане

• 595
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мами в 7 ма седмица съм от 2 седмици не спирам да повръщам най -малко по 3,4 пъти на ден спрях да се храня изобщо и изпитвам болка в горната част на корема непрестанно все едно имам гастрит и не мога да разбера кое от двете е гадене при бременност или гастритът се е върнал ?моля помогнете
Забравих да спомена че отслабнах 2 кг за 10 дни

# 1
Здравей!
Консултирай се с твоя следящ лекар. Има лекарства, които се предписват за бременни против гадене и повръщане.
Ако не се предприемат мерки, може да се обезводниш, което ще доведе до хоспитализация.
Успех Simple Smile

# 2
Обади се на аг
Аз съм била на антиметил заради повръщане,каката ме зарази

# 3
  • Варна
И аз бях така даже по зле, с гастрит съм и приемах доста лекарства тогава. Ще е добре да се посъветвате с гинеколога си, или да се ориентирате към прием в болница.

# 4
Задължително лекар, има си лекарства за това, няма защо да се мъчите сама

# 5
същото беше при мен, аз почнах да повръщам още преди деня в който уж трябваше д ами дойде (с много ранна овулация съм) . С хроничен гастрит съм и той съвсем се обостри. Всякакви лекарства не ми помагаха, биеха ми деган инжекции и пак нямаше особен ефект. За две седмици отслабнах 7 кг ( не бях с наднормено тегло) показах повишени кетони, приеха ме в болница и седмица ми вливаха всичко венозно, плюс подхранване.  Изписаха ме, а  от там с променлив успех, ту влизах в болница, ту излизах от болница,  повръщането си вървеше но не толкова интензивно и така до седми месец. тогава спрях да повръщам и почнах да наддавам. Задължително се консултирайте с гинеколог.

# 6
С 2рата ми неуспешна бременност бях така. От деня, в който разбрах, че съм бременна започнах да повръщам само от мисълта за храна или нещо гадно. Започнах да слабея, лежах, не мижех да изляза от къщи, защото нон стоп драйфах … казах на АГ-то. Изписа ми Деган ( не помня как го пиех) и нещата се поуспокоиха. Пак повръщах, но не толкова често.

# 7
От високите нива на хормоните е вероятно. Повръщах цяла бременност, включително ноща, преди секциото. Бях 10кг по-слаба от преди, а беше двуплодна бременност. Нищо не помагаше, живеех на солети и газирано, за да не го връщам.

# 8
Какви лекарства пробвахте?

Общи условия

Активация на акаунт