Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 861
  • 825
  •   1
Отговори
# 90
И аз не можах да се шокирам, поради същата причина Joy

Да обобщя какво разбрах - ти (нали може на ти) си в еднополова връзка с голяма разлика. Твоята партньорка е незряла и приемаща субстанции. И при вас има намесен трети човек, с който ту се разбират, ту се бият.

Емиии, малко ми е като в махалата. Сори.

Когато не ти изнася в някоя връзка просто си тръгваш, а не чупиш ничии носове.

# 91
  • London
И аз не можах да се шокирам, поради същата причина Joy

Да обобщя какво разбрах - ти (нали може на ти) си в еднополова връзка с голяма разлика. Твоята партньорка е незряла и приемаща субстанции. И при вас има намесен трети човек, с който ту се разбират, ту се бият.

Емиии, малко ми е като в махалата. Сори.

Когато не ти изнася в някоя връзка просто си тръгваш, а не чупиш ничии носове.

Третия човек е нейна приятелка също влюбена в мен. Заради това беше боя, те са просто приятели. Нямат никакви отношения като двойка. Те се сбиха заради мен, оттам носа .... Но сега тази с носа се отказвала от мен и вече пак приятелки🤣 Другото си схванала, отлично. Hug Мисля, че е заради възрастта им.... Оттам ситуацията махала. Но ето аз днес със мигрена от липсата на сън, определено ще трябва да поставя граници и точки на доста места. Дано се справя.

# 92
  • Germany
Руми, впечатли ме 🙂
Аз се върнах от ортопед - остеохондроза на врата и артроза на последните 2 прешлена на гръбнака. Даде ми рецепта за лечебна гимнастика и документи за рехабилитация.
Човека от фирмата за канали е тук. Оказа се калк и сега разбива с една машина. Нищо не е можело да направим...

# 93
  • Бургас
Пляс по челото!( Да се приема като онзи емотикон)!!!
Нямам какво да кажа....

# 94
  • Бургас
Катрала,  трябва да призная че с такива тъпотии бих се занимавала ако бях на 20. На 42 вече се научих че нямам нужда от подобни драми. Разписвам билета и да ме обичат от далече.
Иначе такава разлика като вашата може да няма особено значение когато единия е на 20,другия на 40,но когато единия е на 40,а другия е на 60 вече е съвсем различно.
Накратко,обаче всеки да си прави каквото си иска. Не ми вълнува особено,стига да не ме засяга пряко.
Малката ще участва в танц за откриване на учебната година. Горната мързеланка втресе я като осъзна че трябва да ходи на репетиции.
Одеве и звъня да и кажа и тя ме уведоми,че четяла книга. Обаче тя чете една страница на глас,следващата я чете сестра и. Иначе много се уморявала

# 95
  • London
Разбира се, че разликата може да е проблем, но може и да не е. Виждаме Макрон и Дъгласови. За мен няма рецепта за успешна двойка, магия, любов и тн. Каквото е писано иначе нито тя има 20, нито аз 40 😅. Не съм си представяла на теория тази връзка, предпочитам да съм по-малката, но понякога става без да искаш, магия, привличане, не е като да не сме пробвали да спрем нещата. За мен в даден момент ще прерастне в приятелство примерно, не виждам защо трябва да се гледа черногледо по отношение специално на годините, други неща са по-проблемни в случая. Аз вече на нищо не се изненадвам де в отношенията между хората, научих се, че всичко може да те споходи на всяка възраст и със човек дето не би очаквал дори. Съдба... Деня го избутах някак с няколко кафета. Разбира се, чакам да мога и да си легна.

Оу тези диагнози даже ще са ми сложни за произнасяне, дано има успешно лечение.

# 96
  • Варна
Сигурна бях, че пълномощното от детето е сложено на определено място. Днес тръгваме за банката, пълномощно няма.
Абсолютен ужас, няма къде да е, моят мъж го сложи там преди да изпратим детето, и аз видях.
Леле, да се окаже, че е пропаднало зад чекмеджето, което не успяхме да размонтираме..Бръкнах с вилица да повдигна документа и успях с края на пръстите да го хвана.
Чекмеджето откраднало някои документи.
Моят мъж говори с майстора и вече даже имаме снимки какви чопчета да натисне отдолу, че да размонтираме.

# 97
Важното е, че сте се справили със ситуацията, Стейси. Как е детето?

# 98
  • гр.София
Привет и от мен🤗
Колата е удобрена, ще имаме сделка😅 не че не и намери косури де, ами малка кола за мен, какво иска!
Роди, пиши когато идваш, стига да ми е възможно с удоволствие ще се видим на по бира🍻
Докато схвана за какво става въпрос😂 добре, че Руми преведе ситуацията.
Мони, а болки имаше ли преди това, или отиде профилактично? Къде го тоя дъжд, умрях от жега днес, в оправдание изядох един сладолед и пих айс кафе😁
Лека нощ 🤗

# 99
  • София
…Каквото е писано иначе нито тя има 20, нито аз 40 😅…
При 22 години разлика, тук вече ме шокира.
Само ти си си пълнолетна в тази връзка? Значи решенията ги взимаш ти, не си търси оправдания със съдбата!

# 100
  • Бургас
Преяждаме жестоко втора вечер, а имаме още 4 тук Simple Smile Открих още предния път много добър ресторант с отлична кухня и порции като за двама, нооо Джоуи храна не дели Joy

# 101
  • при моите деца .....
Вкъщи съм.
Деси, честита кола!
Роди, лекуващата ще ме изпрати на алерголог след месец, кагата отида на контрала, сега е безмислено след Урбазон....
ММ има РД.
Да е жив и здрав.
Приготви вечеря.
Аз въртя перални, ходих в парка...
Сега ще си сипя чаша вино за здраве.
Наздраве!

# 102
  • някъде ... тук ...
Боби, здрав да ти е мъжа, ама и ти покрай него! Дано всичко е наред вече!
Бъни, няма смисъл...
Деси, ай да я вземете и безаварийно да си я караш!
Селест, ти да ядеш ли си отишла Simple Smile

# 103
  • Germany
Боби, честит да е мъжът ти!
Деси, имам болки, да, затова отидох.

# 104
Мони, дано има подходящо лечение 🍀

Деси, честита кола, нари знаеш как е при нас. Дай инфо, ако ли не поне какъв цвят е 😁 Дълго да ти служи!

Селесте, да живее кулинарният туризъм!!!
И аз преядох тази вечер. Излизахме импровизирано с дружките.

Катрала, това вече не ми допада. Момичето е непълнолетно, не си играй на връзка. Остави я да порасне пък тогава и пълни главата с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт