Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 920
  • 825
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Янче,щом е толкова зле положението,трябва лекар.

Подсети ме,че щях да си правя шампоан с желатин. Само трябва да си взема шампоан първо 😂

# 646
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Аз също казах, че трябва да се търси лекар, за да се открият причините и тогава да се види какво ще се прави. Ще съм благодарна, ако някой може да ме насочи към специалист. Не знам дали към дерматолог да се насочи, или друг трябва да се търси. Уж всичко с щитовидната било наред.
Сетих се за Приорин снощи - таблетки и шампоан, мога да купя и изпратя. Но смятам, че докато не се установи причината, надали ще има голям ефект.

# 647
ЧРД на Бубе-то - здраве и късмет!

Честит ден на Независимостта!

Днес настъпва астрономическата есен - любим, меланхоличен сезон.
Цитат
Есен, есен, умиращ сезон.
Кратка песен, тъга полутон.
Есен, есен, умиращ сезон.
Кратка песен.

# 648
  • Бургас
Бубе,честит рожден ден!
Честит ден на Независимостта!

# 649
Рир, харесаха ли ви светлините? Мислим другата седмица да ходим.
Янче, аз съм доволна от https://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-spetsialisti/6924/mar … a_ivanova_petrova

# 650
Съни, при положение, че си виждала на живо софийските, тези ще са ти като менте от Али експрес. Нали знаеш, ние в провинцията 🤭😂 Паркирането е мноооого проблемно 🤐

# 651
Айй, то там и през деня е проблемно паркирането. Жалко, толкова красив парк, очаквах феерия.

# 652
  • Бургас
Добро утро, момичета!

# 653
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, защо така телеграфно?

Янче, забравих да кажа, че преди ми е помагал Парусан шампоан,а има и таблетки/не съм ги ползвала/, но наистина трябва да се види каква е причината. Аз изследвах витамини и щитовидни и са добре, та се надявам само с външна намеса да се оправя. Пила съм приорин и имаше ефект, но доста напълнях от него. Втриване на отвара от корени на коприва, но не помня дали веднъж или два пъти на ден. При всеки, различни неща помагат.

Днес май нямам какво да правя и се чудя дали да не скокна до село, че брат ми и племенницата с детето са още там!
Изпрах света, изгладих всичко и подмених част от дрехите по закачалките. Хич не обичам да прибирам летни дрехи, става ми тъжно!

Хубав ден, момичета!

# 654
  • Бургас
Бубе,за поздрав!
Пиша в движение. Отивам на работа. Разминавам се с децата и почивните дни и се дразня.
Утре почивам,а те са на училище.

# 655
Добро утро.
Кучето ми издра крака за пореден път докато кастрих една роза.
Днес планът е лек пазар и разкрасяване, което вече подхванах.
Буб, пробвай да пиеш биотин, но от 5000, 10000 единици вместо комбинирани витамини. Може да не доведе до излишно пълнеене.
Хубав ден от мен!

# 656
  • На брега на реката
Благодаря, Мари, ще опитам и това!

# 657
Добро утро!

И моята коса капе ужасно много, все се надявам, че е сезонно. Отделно доста се скъси и изтощи с това русо. Сега я мажа с масла и пръскам с вода от розмарин и заедно със смяната на цвета се надявам да има резултат. Ще видя и всичко, което препоръчвате.

Направих аз един пазар вчера, напред съм с кецове, дънки, тениска, риза и шлифер. Чакам и още едни кецове, тениска и чанта.
Днес ще видим какъв ще е планът, ММ е на работа, ние ще измислим нещо.

# 658
Добро утро!

Днес планът е бърсане на прозорци 😬 На онова остъкление, дето ни го монтираха преди 6 месеца му дойде реда 😆 Само да ви кажа, че от стоене не е станало по-чисто...

# 659
  • София
Добро утро!

Днес си тръгваме. Ще поизчистим, хапнем и потегляме. За косопад говорите. По принцип не съм имала, но след раждането започна. За момента е поносимо, не пада много коса. Ползвам си старата маска за коса. Ако се засили ще взема мерки.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт