Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 294
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Сега ми излезе оферта за 2 безплатни подаръка, но да направя поръчка за 80 лв. Grinning

# 241
Подобно - 3 подаръка за поръчка от 120 лв. Вчера похарчих една камара пари с ваучерите, айде стига толкоз....

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 09:11 от Soul Free

# 242
А на мен няколко пъти ми скрояват гаден номер. Пускат ми някакво невероятно намаление, аз си избирам нещо, вкарвам го в количката и когато се опитам да избера някакви други неща, за да стигна минимума от 25 лв., нещото веднага изчезва от количката. И това в рамките на няма и 5 минути. А уж имах право да се възползвам от офертата в течение на няколко часа...

# 243
И аз върнах почти цялата поръчка, оказаха се дефектни очилата на щерката, голям рев падна, че пак ще чака Sad
Върнаха ми парите, без да искат да ги връщам и пак получавам оферти за 30% кеш бек Grinning

# 244
  • София
Някой го беше обяснил преди сега и аз го виждам ясно. Колелата на късмета са 2 различни вида.
Септември имах колело с бързо закупуване на 4 продукта за 7 мин. и то без да имам минимална сума за поръчка. Така нахвърлях набързо в количката един чоропогащник, един крем за пети, един несесер за нокти и коплект флаш маркери за 15лв. (смятах и приех че цените не са надути в сравнение с тези във всеки супермаркет, а нещата уж ми трябваха Wink ) и спечелих ваучери, за 180лв., половината от които бяха за 50% отстъпка, а другата половина за около 35% отстъпка (60 от 160)
Юни месец колелото беше за 2 безплатни продукта и после покупки до 80лв., за да получа ваучери за 180лв. Ваучерите и сега ги гледам - ми въпреки че ме научихте как да ги възстановявам те не са ми изгодни. Те са от типа: 5лв. отстъпка при поръчка над 110лв.;15 лв. за над 180 лв. и 25лв. за над 240лв. т.е. около 10% е отстъпката.

Уж се бях отказала повече да пазарувам, но тези дълбоко психологически маркетингов алгоритъм на Тему, вчера ми пуска 90% отстъпка за един вече избран в количката ми продукт и после пак от количката ми с продуктите да допълня поръчката до минимум 25лв. (цените бяха същите като при поставянето). Ами сърце мъжко не издържа и волята ми се пречупи.
Та според мен най-изгодните оферти идват когато не поръчваш няколко дни.

# 245
То толкО боклучаци напоръчах, че вече не знам и какво....хахах

# 246
BoxNow зареждат ли кутии в неделя?

# 247
За неделя не знам, но зареждат в някакви необичайни часове като 21:30 Grinning

Много се дразня как винаги пратките ми отиват в Бокс Нау, което ми е по-далече и с малки деца, трябва да ходя с кола дотам. Дали може за адрес на получаване да дам адреса на по-близката Бокс Нау кутия? Някой правил ли го е

# 248
Хиляди пъти сме говорили, че може с едно обаждане да смените кутията, още преди да е дошла пратката… даже не давам товарителница, а по телефона вече са ме намерили….

# 249
Понеже никакви колела и ваучери не ми дава, ще направя нов профил. Колко различен трябва да бъде? Освен мейл, останалите неща трябва ли да се сменят. Карта и прочие

# 250
Чела съм. Не ми допада този начин. Допълнителна разправия ми е.

Аз пък много се дразня като ми се появи колелото Grinning И с голяма досада го разкарвам

# 251
  • София
За неделя не знам, но зареждат в някакви необичайни часове като 21:30 Grinning

Много се дразня как винаги пратките ми отиват в Бокс Нау, което ми е по-далече и с малки деца, трябва да ходя с кола дотам. Дали може за адрес на получаване да дам адреса на по-близката Бокс Нау кутия? Някой правил ли го е
Това сме го обсъждали много пъти във всяка тема.

Разбира се, че може. Като видиш коя кутия е предвидена, още преди да излети от Китай можеш да пренасочиш пратката, ако искаш. В първи пост има нормален gsm номер, на който става пренасочването.

# 252
Е, то друг начин няма. Щом Ви е по-лесно да натоварите деца на колата от едно обаждане…

# 253
Не може адрес на кутия да се даде, защото не е сигурно от Китай към кой куриер ще насочат пратката. Може да не е Бокс Нау. Аз съм дала адрес на офис на Спиди, но какво от това? Само една или две поръчки имам с тях.
Телефон и прехвърляне в друга кутия, това е начинът.

# 254
Дойде и моята последна поръчка със Спиди.
Доволна съм от всичко, още се опитвам да проумея как скрийн протекторите 3 броя за 3 лв се оказаха едно към едно с този, за който преди 4 години дадох 20 лв.😀
Ама тогава нямаше Тему.
Само часовникът не ми допада, много шукаритетно златно покритие има, но имам друг от Алито, който е супер.

Общи условия

Активация на акаунт