Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 25 253
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Два дни ми дава колело с 90% отстъпка на един артикул. До тук - добре. Обаче, след него даде и -50% на 7 артикула. Които всъщност са на цената, на която ги виждам и в количката ми. Тоест, отстъпка нямат. Ако избера всичко, ми идва поне 58 лв поръчката. Е, благодаря. Отказах се. Иначе исках единия артикул на -90%, щеше да пусна поръчка с него за 25 лв, но не и с другите 7 за 60 лв Grinning

# 46
Повечето от тези оферти са си голямо набутване.Заслужават си единствено купоните, които са за 50% намаление.Аз лично само с тях си пазарувам 😀

# 47
Аз си взех първата пратка, не беше пипана , много съм доволна
Бижуто, което споменах е със сертификат от GRA, но все пак ще го занеса на експерт и той да потвърди
Оставих сутринта 3 ревюта и ми даде да въртя колело за кредити , като ще ги отключа с получаването на монети.
После ми изчезна и писах в полето за помощ. Каза ми как да си ги намеря. Някой получавал ли е такива кредити?

# 48
Повечето от тези оферти са си голямо набутване.Заслужават си единствено купоните, които са за 50% намаление.Аз лично само с тях си пазарувам 😀
Много ясно, те тия неща ги правят за да са им на тях на сметка, не на теб или на мен Grinning
Чат-пат на някого дадат нещо наистина супер-дупер изгодно без да го връзва с много, колкото да им се носи приказка че действително има такива неща. При другите - ако мине. Все ще има и да се зарибят.

# 49
На мен колелото за 90% отстъпка ми е мн изгодно и любимо! Избирам си по-скъп набелязан продукт и останалите 7 неща са ми някакви дом. потреби за левчета - клечки за уши, химикалки, моливи, черпаци, ножички...такива неща.

# 50
Нали ти написах да провериш къде и да пренасочиш, ако не ти е удобна? Днес и аз ще им звъня да пренасоча. Още преди пратката да е излетяла от Китай, пише в коя кутия ще бъде.

Понякога от Китай пише е една кутия, в момента на доставката без предупреждение я поставят в друга, защото най близката била заета.

# 51
Аз си взех първата пратка, не беше пипана , много съм доволна
Бижуто, което споменах е със сертификат от GRA, но все пак ще го занеса на експерт и той да потвърди
Оставих сутринта 3 ревюта и ми даде да въртя колело за кредити , като ще ги отключа с получаването на монети.
После ми изчезна и писах в полето за помощ. Каза ми как да си ги намеря. Някой получавал ли е такива кредити?
Да, аз днес. Събраха ми се 140 монети и трябваше да поръчам за 40лв, за да добавя останалите 40 монети и щели да ми дадат ваучер за отстъпка от 180лв. Обаче не го намирам вече това предложение, няма го в съобщенията ми.

# 52
разочарована съм от последната си поръчка. Бях си поръчала разни пластмасови рафтчета за шкафове. За едното от тях много се чудих какво поръчвам и се оказа, че са някакви лепенки, а не прегради. На снимките е показана преграда за шкаф, която се закрепя с натягане, без пробиване.  Две кърпи за плаж, ужасни са. Да, имат красива шампа, но едната е изцапана и изглеждат некачествени, все едно ще се разпаднат след първото пране. Едното от рафтчетата си мислех, че е с метални крачета като на белите сушилници за чинии, но и те са пластмасови и няма да държат на тежест. Пих една студена вода за 54 лева.

# 53
Защо не ги върнеш?

# 54
  • Асеновград
разочарована съм от последната си поръчка. Бях си поръчала разни пластмасови рафтчета за шкафове. За едното от тях много се чудих какво поръчвам и се оказа, че са някакви лепенки, а не прегради. На снимките е показана преграда за шкаф, която се закрепя с натягане, без пробиване.  Две кърпи за плаж, ужасни са. Да, имат красива шампа, но едната е изцапана и изглеждат некачествени, все едно ще се разпаднат след първото пране. Едното от рафтчетата си мислех, че е с метални крачета като на белите сушилници за чинии, но и те са пластмасови и няма да държат на тежест. Пих една студена вода за 54 лева.
Връщай. Аз до преди месец, все гледах да мине, но некачествено ли е вече връщам.
Утре чакам да дойдат

Имам и още една пратка минала митница но чака куриер.

# 55
По-рано днес ползвах купон 50 от 100 лв. След това исках да ползвам и 20 от 40. Но вече няколко часа на поръчката ми стои опция да добавя други продукти към вече направената поръчка. Времето за това е точно докато ми изтекат останалите купони от колелото. Тоест сега, ако искам да направя нова поръчка вариантът ми е само да добавя продуктите към днешната поръчка, без възможност за купон или код. Тази опция изтича след час и половина, но тогава вече няма да имам и купони от колелото.  Големи хитреци!

# 56
Пуснах поръчка с връщане на кредит 30%. Трябва много да внимавам да не пропусна някой ден.

# 57
  • София
truе bluе, трябва да отвориш желания продукт и от там имаш две опции или да го добавиш в количката или да го добавиш към още неизпратената поръчка. Ти трябва да почнеш ново трупане в количката. Накрая пак ще ти ги изпратят в обща пратка с една товарителница, но ще можеш да си ползваш купона в отделна поръчка.

# 58
Аха да, сега видях, мерси!

Вчера ми се появи колело и след това някакви яйца, трябваше да избирам между 3, а вътре във всяко имаше някаква сума. Не им обърнах внимание и ги затворих. Някой знае ли какво дават?

# 59
  • София
Продължавах да се боря за колело за 200лв, пробвах да сменя профила с първия, който съм направила и все още нямах поръчка и бам - бинго.
Отчетох се с 4 поръчки, доволна съм, едните са джунджурии, другите проектор и смарт тв бокс.

Общи условия

Активация на акаунт