Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 35 260
  • 726
  •   2
Отговори
# 75
  • В страната на бурите
Внимавайте за измами. Аз точно чакайки пратка от Тему, която беше на митница, получих това, което мисля си е измама (пратката ми си дойде със Speedy):

# 76
Пратките от Тему са номер за проследяване със съдържание с цифри без скоби.
А СМС-ът по-горе /от "бг пощи"/ съдържа само букви и странни скоби с цифри.

# 77
БГ пощи... колко пък да са БГ с такъв номер, като гледам с какви цифри почва Grinning

# 78
разочарована съм от последната си поръчка. Бях си поръчала разни пластмасови рафтчета за шкафове. За едното от тях много се чудих какво поръчвам и се оказа, че са някакви лепенки, а не прегради. На снимките е показана преграда за шкаф, която се закрепя с натягане, без пробиване.  Две кърпи за плаж, ужасни са. Да, имат красива шампа, но едната е изцапана и изглеждат некачествени, все едно ще се разпаднат след първото пране. Едното от рафтчетата си мислех, че е с метални крачета като на белите сушилници за чинии, но и те са пластмасови и няма да държат на тежест. Пих една студена вода за 54 лева.

Малко късно се включвам, но можеш преспокойно да върнеш, това което не одобряваш. На мен ми връщат парите моментално след като върна продука в бокс нау. Не е нищо сложно Simple Smile

# 79
  • Варна
Не ми се връзва да е измама да иде до пощенския клон. Не се виждат линкове за последване, искания за плащане, освобождаване от митница и подобни.
Права бяхте.Не е измама.
Отидох все пак да видя и се оказа ,че наистина имам пратка.Това е картата на сина ми -Револют. Чаках я края на септември  и изобщо не предлагах ,че може да е тя.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:26 от Velina_p

# 80
От Тему ли е пратката с БГ пощи?

# 81
Виждам, че сте имали всъщност пратка. Това щях да кажа, че не би трябвало да е измама. Няма как да бъде измама, ако трябва да посетите някой пощенски клон. Измама вече е като горния смс - там има линк, който ако последвате (най-вероятно) ще Ви накара да въведете данни, карта и други лични данни, с които могат да злоупотребят.

# 82
  • Варна
От Тему ли е пратката с БГ пощи?
Не е от Тему.

# 83
  • софия
Български пощи пращат смс за получени пратки, но не и линкови връзки за плащане на суми.

# 84
Не мисля, че Тему работят с БГ пощи.

# 85
Жената писа, че е имала пратка в бг пощи, но не е от Тему.

# 86
  • София
Печатите на гривна тип "пандора" са във вътрешността на закопчалката. Аз също бих я върнала ако е тенеке.

Вчера опуках повечето 50%-ви купони в срок, но ми останаха един 40 от 80лв. и един 10 от 10.01. От днес вече са изтекли. Кога е най-добре да си ги търся да ми ги възстановят евентуално: още днес след като е изтекъл срокът им (но не съм готова да поръчва) или като си приготвя поръчката след няколко дни?
Напоръчах си есенни и зимни маратонки с широки пръсти, които с всичките ваучери и кредити ми излязоха на много добра цена. Дано не се разочаровам.
Платнените 6 левови маратонки не съм ги свалила последния месец, толкова са ми мекички. И един сезон да изтраят все съм на сметка. Много хубаво (меко но стабилно) ми подпират ахилеса, който ме наболваше откак правя много крачки. Единственият им кусур е че бързо се цапат в прахоляка https://share.temu.com/tVeByGD1FcA Трябва да призная, че като ми ги пуснаха за 6лв. веднага ги взех и като пристигнаха сякаш някой ги беше върнал. Бяха леко пречупени там където се сгъва крака при все, че беше сложен пластмасов калъп на пръстите да ги пази изправени. Но може и от транспорта да са се смачкали, защото си бяха снежно бели. После много чаках нова оферта на същата цена, но така и не се появи.

# 87
  • Пловдив
Относно бижутата, аз съм си взела немалко 'тенекета', които обаче са много сладки. Но още като поръчвах знаех, че не са сребро.
Засега обаче още не съм събрала смелост да пробвам обувки или техника, ще следя тук за добри отзиви.

# 88
Направих голяма поръчка - килим, пердета, завеса и други неща за баня...да видим как ще ме сюрпризират.

# 89
  • София
За мен една много добра индикация са отзивите със снимки. Ако ги има почти винаги се вижда продуктът в реалната му светлина - не е нужно да е по-лоша, но е реална, а не излъскана и фотошопирана. Това когато става въпрос за текстил и стоки за които важен е външния вид. При зарядни, лампички и кабели няма как да има някаква разлика.
Бях си взела едно зарядно с три дупки за usb. Моят телефон самсунг го зарежда без проблем, както и темувски часовник, слушалки и четка за зъби. Мислех, че е идеално. Обаче ако сина ми си включи неговия пак самсунг телефон има едно пулсиращо вибриране, което не ми е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт