Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 476
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Чак сега се загледах че наистина филтър си написала Grinning Аз видях "чарковете" само, на аераторите са същата работа и съответно знам защото такова имам, та отговорих Grinning

# 541
Благодаря за отговора! А колко се чака за  връщане на сумата (предпочитам да е като крдит)?
И да споделя последната си покупка - куфар (страхотен е!), беше  60 лв., взех го с върнати пари като кредит (но тогава не искаха да пращам обратно продукти, просто възстановиха средствата).
Може ли размери на куфара, защото виждам само да пише 20-инчов куфар, а никъде другите размери?

# 542
Получих смс днес ,че пратката ми е в БОКС ,и са ми писали адреса за получаване.Аз бях писала до офис на Спиди изрично?! Защо тогава ,пратката е  до техен обект ,не си го обеснявам.

# 543
  • София
Май не може ние да избираме как да дойде, те ги разпределят с куриер Спиди или Бокснау.

# 544
Ох, да не видя нещо Smile Отдавна се заглеждам по куфарите и сега след положителния отзив си взех. Не е от същия търговец, но се надявам да не е много зле. Всъщност са комплект за малко над 80 лв., имах ваучер и ми излязоха за около 40 лв., за тези пари ще бъда доволна и да не са нещо уау:

https://share.temu.com/Y0svCgklAyA

# 545
  • софия
Получих смс днес ,че пратката ми е в БОКС ,и са ми писали адреса за получаване.Аз бях писала до офис на Спиди изрично?! Защо тогава ,пратката е  до техен обект ,не си го обеснявам.
ОбЯснението е, че не можеш да избираш куриер и китайците не се интересуват дали си написала адрес на офис, домашен или друг.

# 546
Снощи си взех групирана пратка от няколко поръчки в бокснау. Основно дреболии. Днес чакам две от Спиди, да видим...

# 547
Ох, пак ми пускат един продукт на 90% и 7 на 50%, като 5 от тях са ми от количката и наистина падат с 50%. Въпроса е, че съм намятала някакви неща и още не съм сигурна, че ги искам. Така мразя да се затрупвам с боклучки, а Тему прави точно това с мен. Като някаква забранена любов е🤣🤣🤣 Ще трябва да се активизирам да разчистя вкъщи като продам ненужните неща  (има групи за това) и поне ще мога с чиста съвест да поръчвам 🤣🤣😃

# 548
  • Пловдив
И аз много съжалявам, че не можем да избираме Спиди, защото офиса им е точно на 1 Мин от мен. В началото нямахме Boxnow наблизо и даже върнах първата пратка, която дойде така. Но сега имам на 10на мин. и изкушението да поръчвам е голямо Simple Smile

# 549
Хепи, аз мисля, че ще си получиш проектора. И на мен ми е излизал такъв надпис след плащането.

# 550
Отпътувал е вече, че и със Спиди Joy Ще видим. Закупих и прахосмукачка, подстрекателки такива. Сега оглеждам куфарите. Също и разни фотографски неща, и система за напояване, и смешни коледни ппдаръчета за офиса....оххх слаб ангел...

# 551
Снощи вече много се ядосах на себе си. И аз съм със слаб ангел и на Тему такива им трябват. Joy
Взех една пратка от Бокс Нау, после видях, че всъщност са 2, обединени. И сега, не съм я отворила, че нямах време, се чудя къде ще ги прибирам тези неща?!
С тези връщания на кредит, купони, корекции, така ми обработват мозъка, че не се усещам как слагам ли, слагам в количката...

# 552
  • Асеновград
Куфарите за мен са скъпи, и риска да не го харесам е голям. Даже и да го намаля пак е висока цената. 21 инча е размер кабинен багаж 20/30/40  или малко повече с 4-5 см на страна. Такъв съм взимала тази година от магазин за 30 лв. Голям за 50 лв. Среден размер за 62лв. от тези олекотените които се водят пластмаса/ силикон.  Та в Тему колкото и да следя даже да ги намаля с купон няма да са на тази цена, и риска да не го одобря е голям.
Струват си компресивните пакети за организиране на багаж когато са на промо, а силиконовите рингове за колелца не, късат се или падат докато се движи куфара и заминават, няма да повторя повече. Калъфите за куфари също са добри и често ги намалят.

# 553
Пиши ми моля те от къде взе малък куфар

# 554
  • София
Ето добра цена за проектор
 https://share.temu.com/SjEbXHVG15A

Общи условия

Активация на акаунт