Пазаруване от about you - тема 32

• 71 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Търся да купя lee, тези, които купих са просто идеални, е освен, че взех дължина 34, а стигат до глезена

# 151
  • София
Боти естествена кожа Gabor само 37 номер. С кода IVAM15 цената става 106.17 лв
https://aboutyou.bg/p/gabor/niski-botushi-s-vrazki-13834878
Поръчах последния чифт 39 номер.
Боти Gabor 39.5-40  номер https://aboutyou.bg/p/gabor/niski-botushi-s-vrazki-13041547
Им доста намалени обувки на Габор.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 13:28 от Vesika

# 152
Пуснаха до -30% екстра

# 153
Вчера поръчах едни боти, последен чифт моя номер, днес са -25%, но моят номер го няма Simple Smile))

# 154
Дойдоха ми няколко якета естествена кожа и точно това, което ми харесва мирише на овца. На етикета пише sheep stoko. Искам да го задържа, но не искам да мириша на обор. Някой знае ли как се оправя такава миризма и оправя ли се изобщо?

# 155
  • Варна
G-star също са хубави дънки.
+1 от мен. Само за техните дънки съм получавала комплименти.

# 156
Здравейте! Пристигнаха ми тези маратонки... Поръчах два съседни номера за да преценя кои са моите, но точно тези, които са ми точни, изглеждат по този начин:

Знам, че модела е така, с протъркан велур, но другия чифт не са чак така... Чудя се дали е дефект? и дали въобще да ги задържа... Изглеждат като протъркани от носене...

# 157
Може така да се е паднала кожата / велура / на това място, личи ли да са носени, за колко ги взе?
Така изглеждат мойте, вече носени, само че в цвят тъмнен пепел от рози

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 14:32 от mila_x

# 158
Според мен не са носени, по подметка, по нищо, няма следи от носене... просто велура е така... Взех ги от аутлета, за 139 лева.

# 159
Ако ще ги носиш така, ги задръж. В противен случай ги върни. Може да пробваш пак да поръчаш, преди да върнеш тези, че да не ти пратят пак същите . ...да видиш какви ще ти пратят вторият път. Ако са намалени и в момента де, иначе май няма смисъл.

# 160
ако решиш да не ги задържиш, пиши кой номер са, тамън обмислях да си взема и този цвят

# 161
Сега погледнах и моите, които са поръчани от аутлета, едната маратонка е така, другата не!

# 162
Ами не, в момента са на двойна цена. По-вероятно да си оставя горния номер, който взех и да се надявам да не се отпуснат много при носене, да ми станат още по-големи. А иначе тези са 38,5номер

# 163
Ако ще ги носиш така, ги задръж. В противен случай ги върни. Може да пробваш пак да поръчаш, преди да върнеш тези, че да не ти пратят пак същите . ...да видиш какви ще ти пратят вторият път. Ако са намалени и в момента де, иначе май няма смисъл.
Може да поръча същите дори и да не са намалени и да върне тези с товарителницата на по-скъпите. Само трябва да са същия номер.

# 164
Така сее паднала кожата значи. Преди време на едни адидаски на лявата се бе паднала зърнеста така, кожа, на другата по-гладка---много дразнещо, ама така се е паднало.

Общи условия

Активация на акаунт