Пазаруване от about you - тема 32

• 71 532
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Тези  как не са купени още?На 56лв,в анимал тренда:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/ps-poelman/niski-maratonki-jana-17122950 … _campaign=product

# 601
Тениска на CK намалена:
https://www.aboutyou.bg/p/calvin-klein-jeans/teniska-19747135

Днес показва, че IVAM15  и YASMIN15 ще важат до 15.10., макар вчера да казваше, че единия ще е до 10-ти.

Защо никой не обажда, че пак са пуснали лентата за намалението горе до 23 часа? Sad
Вече е на 16% от 20.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:05 от AeroJ

# 602
  • гр. София
Имам питане.
Буквално до преди 2 дни, когато във ФБ ми излизаха реклами на дрехи от АЮ, можех да си цъкна върху тях и да ми се отворят отделно в АЮ. Вече не може. Всякакви други реклами ми се отварят като ги цъкна, от АЮ не става. За през телефона говоря.
При вас да е така?

# 603
  • София
На мен това ми се е случвало и не с само лентите на АЮ. Някакъв бъг е според мен.

# 604
При мен редовно цената в лентата е една, като цъкна друга по-висока естествено.

# 605
  • Пловдив

Колебаем се тениските.
За дъщеря ми са, но й идват малко къси (като си вдигне ръцете).
https://m.aboutyou.bg/p/g-star/teniska-old-skool-19025800?utm_me … _campaign=product
Слим са.
Някой да проявява интерес?

# 606
Аааа..с туй голямо лого да ме вземат за беднячка Joy

Шегувам се....в духа на скорошните коментари Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 607
  • Пловдив
Teta,
Такова е,да Joy
Не трябва да им грам съмнение,че сме МАРКОВИ

# 608
# 609
Здравейте. Със сина имаме следния казус.
Свързахме се с оператор, после той върна мейл с подробности как да бъде върнат продукт (прави се рекламация). Написали са, че трябва да бъде описан дефекта. Къде става това? Дали е на тази бланка и ръчно ли се попълва? Отделно в профила на момчето не му позволява да си въведе банковата сметка. Пробвахме и с моята банкова сметка, но пак не става. Как да постъпим?
Скрит текст:

# 610
За дефекта, аз точно на тази бланка описах. Нарисувах един панталон и сложих стрелка куде се намира дефектът:))

# 611
На бланката..драскаш спокойно където намериш, и пишеш дефекта. Аз май на английски го писах...

Профила в апа ли е, или през браузър?

# 612
Да, през аппа е профила.
Дефекта да го описваме или рисуваме? На български или на английски език да пишем?

# 613
Имате ли проблеми с Desigual  чантите? На моята й падна сребърното покритие на циповете и халките на дръжката, вече части от тях са с меден оттенък,а е носена само чат-пат. Не,че се е скъсала чантата или нещо,ама ме дразни като я гледам. Чудя се дали да пусна рекламация и дали ще я уважат.

# 614
Имам раница на марката, не е купувана от About you. За носене няколко дни на една екскурзия и се нацепиха дръжките. Чанта или раница от тая марка вече никога.

Общи условия

Активация на акаунт