На море в България 2025 г.

• 57 113
  • 654
  •   1
Отговори
# 270
И отново да кажа - Сунео Серенити Бей, Царево.
Brumm, хотелът е добър, но очивидно не си ми видяла поста. Плажът и морето пред хотела тази година е ужасен! Яко камъни и на входа на морето и вътре. За съжаление няма да се върна тук. Храната е хубава, но тази година е със сериозно намалено разнообразие и определено по вкусът на чужденците, така както беше по-предни години.

# 271
В момента има проблем с плажа на Нестинарка. Много камъни има. Този проблем го имаше преди години за няколко години. Не мисля, че е супер перфектен хотела, но е много добър наистина. Анимацията, която беше с предните собственици беше по-добра. Развлечения за деца до 3 г. по принцип никъде няма, освен някои пързалки. детските кътове ги водят за деца над 3г с придружител за по-малките.

Ясно.Близо до нас има детски кът затворен и си има соециално отделно помещение за дечица до 3 год.
Редене на кубчета,топки и още какво друго имаше,не си спомням.
Трябва много да е подобрен този Serenity bay от момента, в който ние ходихме, че да го оприличавате на 5-звезден лукс в храна и обстановка. Отидох да видя сайта, не знам на кого му е хрумнало това ужасно обзавеждане:

Aз досега на идеален хотел не съм попадала, всеки си има кусур.
Като обстановка, храна - може би Wave resort си заслужава 5-звездната категория, но плажът е с тъмен пясък и някак компромисен.
Voya Beach Resort също е хвален, там обаче не разбрах дали е близо плажът.
За анимация не мога да коментирам.
Има стаи с друг интериор и мебели

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 00:04 от Анонимен

# 272
В момента има проблем с плажа на Нестинарка. Много камъни има. Този проблем го имаше преди години за няколко години.
Колко сериозен е проблемът, съвсем ли не става за плажуване Sad Имаме резервация за там и това, което пишеш, хич не ми харесва. А и четох, че вдигали нов хотел, било шумно и изглеждало зле като всяка строителна площадка. Много взеха да стават минусите и наистина се чудим какво да правим.

# 273
Ние имаме резервация за началото на юли за Серенити Бей - резервирах хотела с огромно желание , още от миналата година си го бях набелязала , но сега четейки отзивите за тези камъни ....не ми звучи много ок. Ние отиваме на море именно заради самото море, а не заради басейните. Някой може ли да каже цялата плажна ивица ли е така или става дума само за плажната ивица на съответния хотел. Понеже не към ходила в Царево и не знам как е плажа. Но бих направила компромис дори да идем и на свободната зона стига морето да е по хубаво.
Със сигурност няма да отменям резервацията си, вече няма къде да намеря такъв хотел за такива пари( аз запазих още декември) , така че като мине почивката ни също ще дам отзив как е било.
Хубаво лято на всички Simple Smile))

# 274
  • Русе
Тъй като съдържа доста страници и мнения,с риск да задавам вече зададен въпрос-моля предварително да ме извините!
Може ли някой от вас да ми препоръча 5* хотел,който предлага ол инклузив или ултра ол инклузив,има разнообразна и качествена храна,развлечения за деца до 3 г. възраст,ще е хубаво да е на първа линия,безплатен паркинг за гостите,въпреки че от доста време не съм ходила и не знам дали въобще се намират безплатни паркинги,даже и да си гост на хотела Grinning
С една дума - перфектният хотел.
Погледнете хотел Амелия в Албена. Покрива критериите Ви без паркинга.

# 275
Мишка, ние сме в края на юли, така ще че чакам Вашия отзив. Дано всичко е наред.
Влязох в една от фейсбук групите на Царево, не изглежда да е различно от други години.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 11:30 от brumm

# 276
Цитат на: separate link=topic=1688817.msg49889540#msg49889540
[/quote
Колко сериозен е проблемът, съвсем ли не става за плажуване Sad Имаме резервация за там и това, което пишеш, хич не ми харесва. А и четох, че вдигали нов хотел, било шумно и изглеждало зле като всяка строителна площадка. Много взеха да стават минусите и наистина се чудим какво да правим.
Няма никакъв строеж на хотел. Не знам кой ви пише такива глупости. Никога не е било такова положението на плажа на входа на морето и вътре в него. От 2017 посещавам хотела и никога не съм виждала такива камъни и черен пясък от натрошени, черни скали. Очевдино тази зима морето е било чрезвичайно бурно, но ако мързеливите концесионери не бяха спали, а бяха почистили с машини камъните още преди старта на лятото, плажът щеше да е прекрасен, както винаги до сега е бил. Вътре във водата е издълбано и направо са валяци огромни камъни. ММ влиза с авка обувки без проблем. Има начин обаче за здрави хора да мръднат 100 метра към централната част на плажа пред бившият клуб 35, сега Буено или нещо от сорта и да се къпят спокойно в морето. Аз така влизам, но минавам по дървените пътеки покрай и през заведенията. Водата вече е супер топла, както в морето, така и в басейните. От вчера обаче има много щипалки, особено на плиткото. Днес е мор. Адски горещо от сутринта. Хотелът от вчера е пълен на макс, но ние със сигурнотт вече няма да се върнем тук. Аз идвам на море, заради морето и плажът, а не заради басейните, така че догодина живот и здраве дестинацията ще е друга.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:38 от Fatalina

# 277
Някой да е бил на къмпинг Черноморец? Разбрах, че за юли два шезлонга + 1 чадър са на цена от 44лв, но каква е цената на напитки и храна към заведението на плажа?

# 278
Фаталина, в Сунео ли сте? И това на плажа на хотела? Ужас, много зле звучи. И ние отиваме за морето, басейн си имаме и домашен, и в града.

# 279
Фаталина, в Сунео ли сте? И това на плажа на хотела? Ужас, много зле звучи. И ние отиваме за морето, басейн си имаме и домашен, и в града.
Да, в Серенити сме и писах вече няколко пъти за ситуацията, както на плажа, така и в хотела. Би трябвало да си наясно, че Царево няма нищо общо с плаж Нестинарка, така че написаното в "Библията" ФБ е пълна измишлотина. Хора разбрали, неразбрали, преписвачи, дори такива, които никога или от години не са идвали в Царево пишат небивалици.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:47 от Fatalina

# 280
Ние тази година ще отседнем във Равда.
Така, ще съчетаем Равда, Несебър, Слънчев бряг и Свети Влас.
Начална дата 12 ти Юли.
Със малко дете сме.
Надявам се тримата да си изкараме приятно.
Някои може ли да каже как вървят цената за шезлонг и чадър в Равда!

# 281
... ако мързеливите концесионери не бяха спали, а бяха почистили с машини камъните ...
И цъфват природозащитниците и обвиняват концесионера в разрушаване на местообитанието на ... да речем щипалките. Smile

# 282
Здравейте , мои познати ми препоръчаха къща за гости Нептун в Свети Влас. Казаха,че било хубаво местенце и близко до морето. Някой може ли да споделимнение за там и изобщо за такъв тип къщи за гости.

# 283
  • Сф
Тъй като съдържа доста страници и мнения,с риск да задавам вече зададен въпрос-моля предварително да ме извините!
Може ли някой от вас да ми препоръча 5* хотел,който предлага ол инклузив или ултра ол инклузив,има разнообразна и качествена храна,развлечения за деца до 3 г. възраст,ще е хубаво да е на първа линия,безплатен паркинг за гостите,въпреки че от доста време не съм ходила и не знам дали въобще се намират безплатни паркинги,даже и да си гост на хотела Grinning
С една дума - перфектният хотел.
Вижте в темата за Обзор или отделна - Мирамар

# 284
Здравейте, как ви звучи като период 23.08-30.08 за море в Слънчев бряг?

Миналата година бяхме избрали период 27.08-01.09 и не беше въобще приятно за море...

Общи условия

Активация на акаунт