На море в България 2025 г.

• 34 977
  • 414
  •   2
Отговори
# 390
Една от снимките по-горе е правена със широк обектив и подвежда,че едва ли не целият бряг е затрупан с водорасли...

# 391
  • край голямата локва
...............................................................

Иначе времето е чудесно, не е претъпкано...

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 20:46 от .xxxxx.

# 392
Не е ли наказуемо публикуването на фалшиви обяви?
Окей,правят го с цел вдигане на рейтинг и гледаемост,но това за мен си е чиста подигравка с хора,търсещи си наистина работно място…
В Германия мисля че ако се случи нещо такова,можеш да подадеш сигнал в агенцията по заетостта (Agentur für Arbeit).

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:34 от theladyinblack

# 393
  • край голямата локва
Въобще не съм искала да влизам в подобна полемика, просто коментирах предишни постове.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 20:45 от .xxxxx.

# 394
theladyinblack , не е по- темата за морето...като почивка, ама България не е Германия.  Фермани мога да напиша, но тук темата  е за морето като ваканция.  Има свестни работодатели, все повече са, но те не обявяват  заплати  каквито не дават.
И да ви кажа, той какъвто е работодател, такъв е и като хотелиер. Като видите персонала, може да се ориентирате ... който пести от персонал е спестил и от другото...
Ами,ти ме подведе!Мислех,че е темата за недостиг на работна ръка в България,там говорят за заплати и тн,а в предишния пост спомена заплати,и затова написах това.
Да,не е по темата,но обясних защо.
Репортвайте,за да ми изтрият коментара .

# 395
  • Русе
От много отдавна съм разбрала, че за нашето семейство е много по-изгодно да сме на инклузив отколкото на свободна консумация. Поради тази причина не ходим и на Гърция, защото или трябва да готвя, което за мен не е почивка или оставяш една камара пари. Избирам хотелите според рейтинга и не гледам най-известните. Преди седмица племенницата се върна от хотела, които сме избрали за лятото и са останали много доволни. Нямам търпение вече. Там ще сме за трета година всъщност.
И кой е хотела?

# 396
  • В.Търново
И за се интересувам кой е хотела?

# 397
Мария-Антоанета. Wink

# 398
  • В.Търново
Такъв хотел по морето няма. Grinning
В Банско има, но не и по Черноморието.

# 399
Такъв хотел по морето няма. Grinning
В Банско има, но не и по Черноморието.
"Като няма хляб, яжте пасти" Laughing

# 400
  • Русе

От Фейсбук.

# 401
Толкова съсипана салата за ОИ...Hushed

# 402
Наистина ли е такива морето в момента в Слънчев бряг ?!!дали има шанс да се оправи за 4-5 дни ?Simple Smile

# 403
От много отдавна съм разбрала, че за нашето семейство е много по-изгодно да сме на инклузив отколкото на свободна консумация. Поради тази причина не ходим и на Гърция, защото или трябва да готвя, което за мен не е почивка или оставяш една камара пари. Избирам хотелите според рейтинга и не гледам най-известните. Преди седмица племенницата се върна от хотела, които сме избрали за лятото и са останали много доволни. Нямам търпение вече. Там ще сме за трета година всъщност.
И кой е хотела?
Мисля, че е хотел Баваро. На мен ми идва малко too much с този индустриален стил... Но всеки си знае...

# 404
  • София
Някой случайно вече да може да сподели цените на чадър/шезлонг на Силистар? Hug

Общи условия

Активация на акаунт