На море в България 2025 г.

• 57 522
  • 654
  •   1
Отговори
# 75
Като летя с България Еър прави впечатление че тяхното списание често публикува реклами на къмпинг "Градина". С бунгала. Най-старият къмпинг е. Още от времето на "турското робство"...
Да и ги раздават по 2 за лев на нощувка, мхм. С екстра змии, гущери и тук-там мишки. Както и денонощен шум от разни плажни заведения. Ама иначе е модерно и куул да си на Градина. Та сме мерси за рекламата на БГ Еър. Да си я ползват.

# 76
  • София
Като ходехме на къмпинг змиите бяха най-големият ми страх. 🫣 Но не сме имали срещи. Собствениците слагали някакви ултразвукови работи. Извън активния сезон имало, но в сезон изчезвали. 🤔

# 77
  • Deutschland
Миналото лято минахме покрай Градина, ами с тая гъчканица не, благодаря. Не разбирам защо е модно, сигурно одъртях за тия неща. Предпочитам си Созопол. Пак е лудница, но е много красиво и има какво да видиш и извън морето.

# 78
Ами ето една пробна резервация за прословутите лукс бунгала на градина за септември.  

Само нощувка -  нищо друго - без храна(т.е. трябва да готвя), без напитки, плаж, анимация и т.н за 2 възрастни е за "скромната" сума от 2370 лв. За същият период имам резервация в 4* хотел в Несебър на ОИ, с включен безплатен плаж и всички екстри за далеч по-нормална цена от 2312 лв. Ами не бих предпочела навиканата Градина за нищо на света. Но хората харесваме различни неща, така че който го кефи може да се възползва от офертите на къмпинга.

А това пък е "екстрата" в къмнига, която най-скоростно ме кара да забравя за това място.
Обща тоалетна и баня някъде на ма...та си, а не вътре в лукс бунгалото, чудно!

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 19:54 от Fatalina

# 79
Много интересни мнения за къмпинг Градина, даже се зачудих да не сме ходили другаде и да се бъркам, та питах половинката Simple Smile Ама няма грешка.

Бунгалата са силно казано "къмпинг" - луксозни, всичко си имат, на пясъка (баня чудесна вътре). Навалица не е имало като бяхме, дори напротив. Бяхме компания няколко бунгала и само ние ходехме на плажа пред бунгалата, та се шегувахме, че е като частен само за нас. Заведенията бяха доста по-в страни и шум не е имало изобщо.

Честно казано там ми е едно от най-приятните места за почивка на нашето Черноморие. Единствен недостатък за мен е само цената.

# 80
  • София
Не съм ходила на Градина, но той къмпингът не е ли огромен? Тези луксозните бунгала са страхотни, както и цената им, но там има и обикновени каравани и палатки или бъркам? Има много частни лица, които отдават по-обикновени бунгала и каравани.

# 81
  • Sofia
Не мисля, че точно тия бунгала са с обща баня и тоалетна, по-скоро има И такива в къмпинга. За въпросното горе си пише изрично, че има "Самостоятелен санитарен възел"

# 82
Баня си има вътре. За съжаление снимки нямам, но направих 2 срийншота от видео, в което съм снимала цялото бунгало. Сори за лошото качество.
Скрит текст:

А иначе е една доста дълга ивица с от тези луксозните бунгала. Частни и "по-обикновени" бунгала не помня да съм видяла, но може и да има покрая някъде.

# 83
Ходили сме на Градина преди години, когато все още работеше като къмпинг и можеше лятото да ползваш мястото със собствена каравана за примерно седмица. Пренаселено никога не е било, на плажа винаги е имало много пространство. Но....от Общината всяка сутрин около 5 часа влизаха да събират боклука. Еми, кал един ден не пропуснаха. Всяка сутрин, в 5 да те събудят с раздрънкан камион, дето будеше и рибите в морето, просто беше ужасно като за почивка. Две години сме били там, втората бяхме на място, където вечер се чуваше данданията от плажния бар. Утихна към 2 часа. Не беше всеки ден, ама като не спиш до 2 и те събудят в 5, рязко се отдалечаваш от идеята за почивка. На следващата година бяха забранили влизането за кратък период на къмпинга и отдаваха само за сезон. Ние продадохме нашата каравана. На техните бунгала такава цена не бих платила. Мерси, предпочитам да се будя когато се наспя.

# 84
Здравейте, пиша за да си"сверя" часовника..започнах да търся място зя лятната почивка на море, но цените направо ме шокираха.....дори и в българските тур.агенции гледам обявени в Евро цени....след като има такова предлагане,явно има и търсене, а аз изхождайки от себе си,явно си ходя на работа,за да не съм си вкъщи....вие как приемате тези цени,нормални ли са за вас и вашите семейства?

# 85
  • София
Не са нормални спрямо заплатите на хората, разбира се. Бих казала, че хотелиерите като калкулират цените на стоките и услугите в крайната своя услуга такива цени се получават, но и това не е съвсем така, защото ясно си личат някои места, където пестят от персонал, наемат някакви хора от къде ли не, некачествени продукти и т.н. Проблемът е, че невинаги космическите цени отговарят на качеството. Иначе аз бях писала - ако в България цените ни се виждат скъпи, да отворим някоя оферта за Италия и Испания, че и Турция. Може би само Тунис от близките дестинации са сравними с нашите цени. Всичко друго съвсем в космоса.

# 86
  • Sofia
Мда, така е, но в крайна сметка има оферти за всеки джоб. Когато имахме по-скромни възможности, ходехме на квартира и си хапвахме дюнери, сандвичи и т.н. Както и в България, така и навсякъде човек може и с 2 и с 200. Сега, ако търсите топ AI на ниски цени, няма как, но не значи, че не може да се изкара хубава почивка. В Гърция също има и по-евтини квартири, в Турция има по-евтини хотели. Хубав АИ и там е скъп, на мен с две деца ми излезе близо 7000лв. Така че просто кажете какво търсите и може да сме полезни с идеи.

# 87
Да видях и цените в Турция....
Аз не търся топ хотел, хубаво е да има 3 хранения...защото дори да си вземеш апартамент, като прибавиш цените за храна си е същото....
Друг вариант май е апартамент + готвене ,приготвяне храната сам....иначе просто не е възможно.....
И в Гърция май това е единственият вариант ,защото цените са в Евро, а нашите заплати в лв...и така...
Ако попаднете на място с " нормални" цени моля да го споделите.....не 4звезден хотел,разбира се
Защото аз не мога да спестя 5000-7000 лв,за да ги дам за почивка....

# 88
Къде ги гледате тези цени в евро? Аз където гледам, навсякъде са в левове, даже и в Букинг.

# 89
  • Sofia
Да видях и цените в Турция....
Аз не търся топ хотел, хубаво е да има 3 хранения...защото дори да си вземеш апартамент, като прибавиш цените за храна си е същото....

Според мен, с апартамент под наем, изобщо не е същото. Да, ако сравняваш хранения в ресторант, сигурно ще излезе същото, но АИ осигурява едно изобилие от храна, което няма как да е много евтино, докато апартамент под наем позволява да си бюджетираш храненията. Ние вече не наемаме, защото имаме собствен апартамент на морето, но точно затова правя сравнение, че ни излиза доста по-евтино от топ АИ хотел. Един ден ще изпека нещо във фурната за обяд, сутрин децата си мажат нещо или взимаме мекици, да не говорим, че в големите жеги карат на сладолед и диня и т.н, ако си направя сметката от седмица миналото лято, доста прилично сме похарчили за храна, при това без да сме имали за цел икономия. На ресторант главно вечер и това е. Та огледайте все пак и апартаменти, а иначе във visit виждам и по-изгодни АИ, е не са в известните топ хотели, а в по-малки хотелчета, но огледайте Св.Влас, Равда, Бяла, Ахтопол, Китен и т.н по-малки градчета и според мен ще намерите.

Общи условия

Активация на акаунт