На море в България 2025 г.

• 57 229
  • 654
  •   1
Отговори
# 135
  • В.Търново
Здравейте  търся мнения за хубав семеен хотел AI по Южното Черноморие.
Да е със собствен плаж,забавления за деца (6г и 9г),хубава храна.
В последните  години не сме почивали по нашето Черноморие  и нямам никакви наблюдения.
Благодаря  предварително;)
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-biych-klub-serenit … bey-carevo-23285/
Този е добър хотел, но може би няма места вече.

Този също, но до плажа се върви.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-belvedere-primorsko-19950/

# 136
В последните  години не сме почивали по нашето Черноморие  и нямам никакви наблюдения.
Тове е темата за ОИ хотели, където може да прегледате отзиви от лято 2024 г. за доста хотели по Черноморието.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138
Може за разгледате този хотел в Обзор, стига разбира се за вашите дати да има свободни места.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/
Като влзете в мнения и избрете първо най-новите ще видите отзиви от реални гости на хотела. Мисля, че покрива изискванията ви. Собствен плаж с бар и два детски басейна за най-малките на плажа. Има много добра анимация за деца и възрастни. Перфектна хигиена, много разнобразна и вкусна храна. В активен сезон работи на база ултра ОИ.

# 137
  • В.Търново
В Марина Сандс какви забавления има за малки деца, а и плажа е не охраняем и по-дълбок. За малки деца са подходящи водни пързалки, детска анимация и евентуално детски кът, стая и люлки. Марина Сандс кое от това има? Според мен този хотел е подходящ за възрастни хора.

# 138
В Марина Сандс какви забавления има за малки деца, а и плажа е не охраняем и по-дълбок. За малки деца са подходящи водни пързалки, детска анимация и евентуално детски кът, стая и люлки. Марина Сандс кое от това има? Според мен този хотел е подходящ за възрастни хора.
Всичко има от изброеното от теб само без водна пързалка. От лято 2024 г. дори има два нови басейна за малки деца на самия плаж, а за родителите до басейните има плажен бар.

# 139
Подкрепям казаното от Fatalina.Ние тази година ще ходим за трети път,най вече заради дъщеря ми.Тя е на 5 г. и там се чувства прекрасно.Анимацията е много добра,има детски кът,басейни,организират се детски дискотеки,пиратски игри,гимнастики сутрин и всякакви други дейности.

# 140
Бихте ли препоръчали спокоен, тих, чист хотел на първа линия, с ресторант към него и чадъри и шезлонзи на плажа за гостите на хотела. Не държа на аквапарк, басейни и аниматори, защото детето порасна вече. Важно ни е морската вода да е топла също.
Засега се спрях на Гранд хотел Свети Влас, Ваканционно селище Санта Марина в Созопол.
Грифид Арабела на Златните и
Палас Хотел на Св св Константин и Елена.
Ще съм благодарна за мнения за някой от тези хотели, ако сте били, но приемам предложения за други хотели, които да отговарят за това, което търся.

# 141
Сунео Сервнити бей, Царево

# 142
  • Sofia
Санта Марина е трудно да се каже, че е на първа линия, слиза се до плажа отвисоко, но ако това ви устройва е хубаво.
Аз бих ви посъветвала да погледнете и Гранд хотел Поморие. Всички стаи са със страхотна гледка, на първа линия, храната е чудесна, минералният кален басейн е чудесен за облекчаване на всякакви дребни болежки. В ресторанта на вечеря имаше и много приятна музика с един господин, който изпълнява всякакви шлагери. Не е твърде шумно, същевременно е доста приятно. Двата недостатъка за мен - на плажа пясъкът е по-тъмен, макар и ситен и следобед е доста ветровито. Поморие също не ми хареса особено, макар че има какво да се види, лятното им кино е прекрасно и има доста места за разходка, има и приятно влакче за обиколка.

# 143
  • София
Палас, Слънчев ден ни е любим хотел. Мога да ходя всяка година. Препоръчвам!
Прекрасни минерални басейни, много хубав health bar, ресторант с чудесна храна(турски готвачи), приказна гледка от ресторанта, съвсем нормални и приятни стаи, на пясъка е.

# 144
  • В.Търново
Харесахте ли си някой хотел?
по принцип тази тема винаги е била за почивка по българското Черноморие без да се дели ол инклузив или само нощувки, или какъвто и да е пакет. Така, че може спокойно да си пишете и тук.
За семеен хотел на ол инклузив , ако решите наистина да е семеен ол иклузива ще е под въпрос.
Погледнете също хотел Ариана в Китен, също така хотел Жасмин Китен. Тези хотели нямат анимация, но пък са добри за това, което предлагат.
https://ariana-kiten.com/
https://hoteljasmin-bodurov.com/

# 145
Благодаря pileto.
Засега се спрях на 4 хотела и този е един от тях. Ако се навие семейството, това ще е хотела, ако не-следваща година.😊
Да попитам паркинга вярно ли е, че е платен?
Може ли да се запише  all inclusive за храненето, а не само закуска и вечеря?
Хигиената в ресторанта как е?
Доволни ли сте от стаите?
И ако вземем стая с гледка към морето ще бъде ли шумно ? Замислям се за стая с изглед този път към градината за по-голямо спокойствие. Защото по принцип винаги вземаме към морето и предният път на Дюни беше лудница .
Предполагам на плажа не се плаща допълнително всеки ден за ползване на чадър и шезлонзи?!

# 146
  • В.Търново
Аз чакам отзиви от хотел Биляна бийч Несебър за този сезон.
Освен  storm76 има ли друг с резервация за този хотел?
Другто лято синът ми вече ще има 16г, така че евентуално ще може да го посетим. Simple Smile

# 147
  • София
Благодаря pileto.
Засега се спрях на 4 хотела и този е един от тях. Ако се навие семейството, това ще е хотела, ако не-следваща година.😊
Да попитам паркинга вярно ли е, че е платен?
Може ли да се запише  all inclusive за храненето, а не само закуска и вечеря?
Хигиената в ресторанта как е?
Доволни ли сте от стаите?
И ако вземем стая с гледка към морето ще бъде ли шумно ? Замислям се за стая с изглед този път към градината за по-голямо спокойствие. Защото по принцип винаги вземаме към морето и предният път на Дюни беше лудница .
Предполагам на плажа не се плаща допълнително всеки ден за ползване на чадър и шезлонзи?!

Паркингът се дели на три зони:
Отпред, пред самия вход е 20 лв, едно ниво нагоре -10 и най-отгоре, до пътя, но не го казват- безплатен(освен, ако няма промяна последните две години).
Ако се резервира през агенция, има и опция HB и  ALL. Готвачите са страхотни, храната вкусна, прекрасно подредена. Чисто, приятно е.
Никога не ни е било шумно с изглед море, там по принцип е спокойно. Стаите стандарт са леко малки, ако сте с дете, лукс са просторни.
Шезлонги и чадъри са безплатни и на басейна, и на плажа.

# 148
Много благодаря за разясненията. 😊

# 149
Здравейте в темата. На мен нашето море си ми харесва. В годините пробвахме Турция и Гърция. Турция също много ни хареса, но пак си правехме и едно по-късо море в България. Гърция определено с нищо не ме впечатли, а пробвах много места. И въпреки, че за Слънчев бряг все негативни неща се пишат, ние почиваме там повече от 10 години и това си е нашия курорт. Да шумно е и има доста хора, но затворените комплекси са прекрасни. А сега и с тинейджър, винаги има какво да прави и не му е скучно.

Общи условия

Активация на акаунт