На море в България 2025 г.

• 57 253
  • 654
  •   1
Отговори
# 120
Определено има сметка от ранното резервиране. Поне аз през последните години не мога да попадна на изгодни last minute.
Сега запазих на черен петък Гранд хотел Нирвана Слънчев бряг за 1384 лв, двама възрастни. В момента цената с 20 % отстъпка при съция тур оператор е 2050 лв. Тези 700 лв, които спестих,. мисля да инвестирам в кратка почивка около 1 май  когато ни се събират 6 почивни дни.

# 121
Аз не визирам моите, а питам дали някой е направил резервации на ранни през ноември и в момента забелязва значително поскъпване. За да стане ясно - Дриймс резервирахме на 2600 Preferred club опция, която беше на -40%. Т.е. в момента намаление вече няма и би следвало цената да е 3600, но е над 4300 за тази опция (в букинг пък е около 6-7 хил. за стая за същия период). Чудя се дали това се случва и при други хотели и дали да очакваме чак такова поскъпване.
Вероятно не съм те разбрала, т.к. реших, че търсиш сравнение с цените от миналата година. И да на ранни съм резервирала и двете си морета. В момента отстъпките вече не са валидни, т.е. цената е по-висока. Дали цените ще се повишат още - вероятно да, особено ако вдигнат ДДС на туристическите услуги от 9 на 20 % и/или се появят и други фактори.

# 122
  • Русе
И аз резеревирах на ранни и двете морета и сега цената за първото е по-висока с близо 350 лева, а за второто с 240 лева.

# 123
Ще споделите ли къде резервирате?

# 124
Какво имате впревид -къде се резервира?
Аз лично сравнявам оферти в сайтовете на тур.агенции..

# 125
Ще споделите ли къде резервирате?
Резервирам в различни агенции в зависимост от това къде дадена цена и условия за безплатна анулация са ми най-изгодни. От много години осново резервирам в Съни турс. https://visit.bg/oferti-pochivki/ranni-zapisvanija/

# 126
И аз основно през Съни турс, винаги са ми давали най-добри цени. Само тази година (на черен петък) резервирах през Ол инклузив (https://allinclusive.bg), дадоха ми по-добра цена от Визит. Обикновено, когато харесам дадено място, пускам запитване към колкото се може повече агенции и сравнявам.

# 127
И аз съм дългогодишен клиент на визит. Добри цени, експедитивни, съобразяват се с изискванията ми, анулацията или промяна на дати  са безпроблемни, няма издънки до този момент, а и имат голям избор от техни партньори като места за настаняване в България.

# 128
Здравейте, търсим спокойно място, по възможност на Южното Черноморие, подходящо и за малко дете (1г). Евентуално прилични бунгала, с чист плаж и ресторант наблизо.

# 129
  • В.Търново
Здравейте, търсим спокойно място, по възможност на Южното Черноморие, подходящо и за малко дете (1г). Евентуално прилични бунгала, с чист плаж и ресторант наблизо.
Много хвалят къмпингите на Арапя. Аз не мога да препоръчам, защото не ходя на къмпинг. Друг подходящ плаж за малки деца са Златна рибка, южния плаж на Приморско, Китен. Но Китен и Приморско не са пък от спокойните места.Ако отидете в началото на сезона бихте оцелили спокойствоие и по тези курорти, но времето и температурата на водата ще е под въпрос.

# 130
Здравейте, може ли да споделите отзиви за Куин Нели хотел в Приморско, както и за този в Китен? Благодаря предварително.

# 131
  • София
Здравейте.
Дойде време да помисля и за нашата резервация за воре лятото.
Миналата година почивахме в Обзор и хотелът доста ни допадна. Бих запазила отново там, но цените през юли са доста солени.
Чудех се дали втората половина на юни там все още е студено и дали би се получила добра почивка през този период.
Някой почивал ли е в Обзор през юни?
Благодаря!

# 132
Почивали сме на Обзор два пъти през втората половина на юни.
Единия път времето беше разкошно, другия път беше точно след една голяма буря, беше се наводнявало, пристигнахме с якетата. Цветът на водата беше като на боза, а край плажа плуваха цели дънери.
Та, специално за юни е много непредвидимо, но то в последните години важи за цялото лято почти.
Ама пък може и да уцелите хубаво време, а е много по-спокойно.

# 133
  • София
То аз и студен юли съм имала там, та наистина гаранция няма.

# 134
Здравейте  търся мнения за хубав семеен хотел AI по Южното Черноморие.
Да е със собствен плаж,забавления за деца (6г и 9г),хубава храна.
В последните  години не сме почивали по нашето Черноморие  и нямам никакви наблюдения.
Благодаря  предварително;)

Общи условия

Активация на акаунт