На море в България 2025 г.

• 57 432
  • 654
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Здравейте,в търсене съм на апартамент/студио в затворен компекс близо до морето,без Несебър ,Приморско ,Созопол.Ще съм ви благодарна за препоръки.

Вижте в Св.Влас, има доста затворени комплекси на Диневи. Преди години сме отсядали в апартамент във Вега Вилидж, хареса ни. Има два басейна в комплекса и се намира точно над плажа. Със сигурност има още доста комплекси до него.

# 106
За Влас мога да препоръчам Бадемите и Панорама, до тях.Като има страхотна храна  и  обедни менюта на втория.Но апартаментите в Бадемите са по хубави.Една идея нагоре, един баир значи това за Влас, е комплекс Шипка.Също с много хубави и чисти помещения.

# 107
  • В.Търново
Да помоля ли модератор да смени името на темата и да я прекръсти На море в България 2025 г.! или да пускам нова, но сме едва на 8 страници ?

# 108
За Влас мога да препоръчам Бадемите и Панорама, до тях.Като има страхотна храна  и  обедни менюта на втория.Но апартаментите в Бадемите са по хубави.Една идея нагоре, един баир значи това за Влас, е комплекс Шипка.Също с много хубави и чисти помещения.
В Бадемите не е ли много шумно? Те са на практика в центъра на курорта.

# 109
  • В.Търново
Благодаря за корекцията в заглавието!

# 110
Как в центъра на Влас да са? Имате предвид по близо до марината ли? Не ви разбрах...

# 111
Иска ми се море на северното черноморие, след Албена. Ще следя за предложения

# 112
Как в центъра на Влас да са? Имате предвид по близо до марината ли? Не ви разбрах...
Да, до марината, до магазинчета и ресторанти - доста оживено място е там, затова попитах дали някой знае нещо. Иначе и на мен ми харесва тази част, но не зная къде точно се паркира и дали до среднощ няма да се чува шума от магазини и заведения, понеже дворчето е малко.

# 113
Иска ми се море на северното черноморие, след Албена. Ще следя за предложения
Топола Скайс и Роял Бей малко след Балчик. И двата са ОИ. Ако търсите без, Калиакрия Ризорт.

# 114

Да, до марината, до магазинчета и ресторанти - доста оживено място е там, затова попитах дали някой знае нещо. Иначе и на мен ми харесва тази част, но не зная къде точно се паркира и дали до среднощ няма да се чува шума от магазини и заведения, понеже дворчето е малко.
Ами на нас не ни е пречил шума, то така или иначе към полунощ се прибираме от хапване и разходки.Но за мен тази част е по- добрата.От Кубанита е бая по- силен шума и лагерите наоколо.Паркинги има наоколо бая големи, платени.

# 115
Миналата година бяхме във Влас комплекс Манастира . Красиво място близо до плажа .

# 116
Миналата година бяхме във Влас комплекс Манастира . Красиво място близо до плажа .
Да и на мен тази част от Влас много ми харесва за почивка.

# 117
Дали забелязвате голямо поскъпване, в случай че сте направили резервации на черен петък? За определени хотели виждам огромно поскъпване (при нас от 2600 на резервация до 4300 на този етап), а в букинг пък изобщо няма да го коментирам - там цената е плашеща. Бихте ли проверили? Винаги съм резервирала рано, но такова чудо не е било.

# 118
Дали забелязвате голямо поскъпване, в случай че сте направили резервации на черен петък? За определени хотели виждам огромно поскъпване (при нас от 2600 на резервация до 4300 на този етап), а в букинг пък изобщо няма да го коментирам - там цената е плашеща. Бихте ли проверили? Винаги съм резервирала рано, но такова чудо не е било.
Чак пък голямо не. В моят случай с 20 и 30 % спрямо цената за лято 2024 за едни и същи хотели, които посещавам и резервирам винаги с ранни записвания. Няма как някой да сравни цените ви при положение, че не става ясно кой хотел и период имате предвид. Аз основно резевирам или директно в хотела или от тук https://visit.bg/oferti-pochivki/ranni-zapisvanija/ , където може да погледнете цени за хотелите, които ви интересуват.

# 119
Аз не визирам моите, а питам дали някой е направил резервации на ранни през ноември и в момента забелязва значително поскъпване. За да стане ясно - Дриймс резервирахме на 2600 Preferred club опция, която беше на -40%. Т.е. в момента намаление вече няма и би следвало цената да е 3600, но е над 4300 за тази опция (в букинг пък е около 6-7 хил. за стая за същия период). Чудя се дали това се случва и при други хотели и дали да очакваме чак такова поскъпване.

Общи условия

Активация на акаунт