На море в България 2025 г.

• 57 150
  • 654
  •   1
Отговори
# 510
  • There I was on a July morning
За интересни места на Северното черноморие се сещам за Ботаническата градина и двореца в Балчик, и за двореца Евксиноград, Нос Калиакра.
За плажове - на Албена е хубав плажът, но ако търсите по-диви, те са по на север.

# 511
Здравейте, предстои ни почивка на северното Черноморие. Понеже отдавна не съм го посещавала, можете ли да ми препоръчате хубави плажове и интересни местенца за посещение. Благодаря
В кой район сте точно ?

# 512
Близо до свободния университет

# 513
Близо до свободния университет
Ще Ви е далече, но ако решите да видите интересни неща и плажове обезателно посетете нос Калиакра, плаж Болата, скалите на Тюленово, плаж Русалка, фара на Шабла, местност Яйлата.
Иначе до Вас в близост са Св. Константин и Елена/ препоръчвам плажа на Сл ден/, Зл. Пясъци / препоръчвам плажа на Ривера/, Албена. Преценете си в км колко Ви се пътува 😊 Приятна почивка !!

# 514
  • shumen
В Несебър има ли луна парк?Къде се намира и цените какви са?
Ние от утре сме там в семеен хотел Бриз?Някои с отзиви за него?

# 515
# 516

От снимките стаите ми се виждат много клаустрофобични на мен, но иначе другото е добре.
Не, не са, пълномерна стая. Леко съм свила снимката, защото на балкона съм фотнала и сина ми, а не искам да го показвам все пак.
[/quote]
Още малко питания ако позволиш. Пише, че се изисква дрескод за вечеря, но не е уточнено какъв. Може ли малко по-подробно, че с фракове и бални рокли не ми се занимава. Иначе разбирам, че по къси гащи и джапанки в ресторанта не може, но все пак какви точно са изискванията?
[/quote]
Дрес кода е без бански, с нормални дрехи и по възможност обувки. Никой не изисква вечерни рокли и фракове, а прилично облекло.
[/quote]
А как е с паркирването.Имам ли паркинг хотела ?

# 517
  • Сф
В Несебър има ли луна парк?Къде се намира и цените какви са?
Ние от утре сме там в семеен хотел Бриз?Някои с отзиви за него?
В Слънчев бряг на центъра до хотел Кубан  е лунапарка. Може с рейса привечер да се разходите. Влакчетага не знам кое до къде ходи,няколко ако трябва да се сменят много скъпо ще дойде. Цените в лунахарка са високи. По около 15 лв на атракция. Има и комбиниран билет , зависи и колко голямо е детето ви и какво може да ползва ( и иска), че има много страшни. Scream  😄
В Равда,ако има лунапарк. Трябва да попитате някой.

# 518
Лунапарка в Слънчев бряг си е в Сл.бряг.
В Несебър няма.
Този на Сл.бряг по моему не става за детето на Дани...аз поне не бих качила 14г си син там.

# 519
  • В.Търново
Защо...Синът ми миналото лято беше на 14г и се качи на екстремна люлка, която ти засилваше в кръг на голяма височина и правеше кръгове. Simple Smile И всички се возихме на виенското колело. Преди това се качи на демонстративните мотори. Те може би всяко лято са там. Мисля, че казаха, че са от Пловдив. Имаше и детски въртележки за по-малки дечица.

# 520
Открих ново, уникално бижу до Българево Terizis Le Rosher…. Няма свободни дати за нашата септемврийска почивка. Знам, че шанса е малък, но някой има ли впечетления ?!

# 521
  • shumen
Моя е на 12.С нас ще има още едно семейство с толкова голямо дете.Искаше ми се едната вечер да ги заведем на луна парк там.
А някои да предложи заведение там и да не е много скъпо?

# 522
Здравейте!

Бихте ли ми казали дали в Черноморец има по-спокойни места? В смисъл плажове или каменисти участъци край морето, на които няма обичайното струпване на хора, което е характерно за централните плажове. Търся нещо по-тихо, спокойно, без навалица и шум.

Благодаря Ви!

# 523
Здравейте!

Бихте ли ми казали дали в Черноморец има по-спокойни места? В смисъл плажове или каменисти участъци край морето, на които няма обичайното струпване на хора, което е характерно за централните плажове. Търся нещо по-тихо, спокойно, без навалица и шум.

Благодаря Ви!

На Вромос е по-спокойно, но пък за там се носят градски легенди, че имало уран от старата мина. Местните си се къпят там.
Като тръгнете от Черноморец по стария път посока към Бургас и Атия има доста обширна плажна ивица. Обикновено там има къмпингуващи. То и на Атия е по-спокойно.

# 524
Открих ново, уникално бижу до Българево Terizis Le Rosher…. Няма свободни дати за нашата септемврийска почивка. Знам, че шанса е малък, но някой има ли впечетления ?!
Току-що гледах началото на някакво любовно риалити там. Много добре изглежда наистина!

Общи условия

Активация на акаунт