На море в България 2025 г.

• 59 883
  • 655
  •   1
Отговори
# 570
Sasi6, за другата седмица планирам. Благодаря за информацията Flowers Hibiscus

# 571
Преди два дни се завърнахме от Свети Влас. Бяхме отседнали в къща за гости Нептун. Намира се на има няма 100метра от плажа. Хотелът също ни допадна. Домакините бяха много добри и сърдечни. Паркинг безплатен за всеки отседнал там,което  поне за нас бе голям плюс.

# 572
Могат ли да се правят пешеходни разходки от Сол Несебър до град Несебър или до Равда?

# 573
  • There I was on a July morning
Може, има тротоар покрай пътя. То, толкова се застрои там, че Равда, Несебър и Слънчев бряг почти са се слели в едно цяло.

# 574
Аз съм в новия град и хвърлям верига много бързо🙄
Едно,че не обичам да ходя пеша,едно че разстояния от 2-3-4 км са ми абсолютно невъзможни за извървяване!Защо да се моря,нали съм на почивка 🥰!Пътуваме си с автобусите на 2 етажа,разглеждаме си наоколо и разстоянието няма значение. Днес обаче беше есен направо!Надявам се да се затопли за плаж,че в четвъртък си тръгваме.

# 575
  • В.Търново
Май и днес е по-хладничко.

# 576
Аз съм в Свети Влас и времето  е чудесно за плаж. Вчера обаче беше кучешка студ.

# 577
Има ли свободна зона на нормално място в Свети Влас. Много го харсвам,но свободните зони са свряни най -кофтите места. Плажа и без това е тесен и зает от чадъри..

# 578
  • В.Търново

Нашите в момента са във Вилно селище Жасмин Бодуров на ол инклузив в Китен. Майка ми е много доволна. Чисто, храната вкусна, не е разнообразна, но е вкусна, хотела все пак не е много голям, чудесна гледка от терасата, чисто навсякъде. В басейна не са влизали, в момента са на южния плаж на Китен.

# 579
Ахелой, от сутринта сме на това малко плажче във вилната зона. Току-що се настанихме в хотел Лекардо - наистина на десет метра от плажа. Само метнах багажа и се върнах на плажа, но стаята е чиста, с тераса, масичка, вътре има хладилник и кана за вода. Друго не ми трябва. Басейнът изглежда кристално чист, ресторантът беше доста пълен.
На плажа има един бар, наливна бира 5 лева,  цаца 8 лева, има и спасител, атракциони видях джетове и надуваем диван.
Минуси - извън зоната с платени чадъри плажът не е добре поддържан,  за щастие боклуците са органични и не ми пречат. Пясъкът е изключително фин и водата е мътна, което не би било голям проблем, ако нямаше неприятни скали по дъното дори и на плиткото. Влиза се, разбира се, но ако сте с деца и изберете това място, помислете за аква обувки. Щипалки не видях, водорасли има на брега доста, навътре не. Водата е перфектна.

# 580
  • В.Търново
И аз да ви пусна много хубави снимки, които брат ми е направил с дрона. Впечатлена съм!

# 581
Ахелой има и друг плаж.По хубав е но е неохраняем.До хотел Марина Кей.

# 582
Здравейте , аз имам по-различен въпрос .Предполагам че тук има доста хора с домашни любимци и с риск да се засегнат все пак ще попитам . Имаме бунгало което отдаваме под наем и понеже имаме и клиенти с кучета до сега ги бяхме молели да не разрешават спането на кучетата в леглата,като всички нямаха нищо против  . Е естествено това не се спазваше ,не сме вземали допълнителна такса за домашни любимци . Но чистенето на чаршафите от косми е убийствено , целите чаршафи за полепени и забити в косми ,имат кучешки лапи от горе до долу ,изобщо почистването им е кошмар ,защото трябва да бъдат приведени във вид и хигиена подходящи и за хора с деца и без кучета . Та въпроса ми е ,как бихте реагирали, ако някой ви помоли като собственик  на животно което знаете че ще спи на леглото при вас да си носите свои чаршафи или да си платите такса за почистване ?

# 583
Аз не мога да отговоря на въпроса Ви, защото гледам от друга позиция. Аз съм с алергична астма от животински косми. На 100% не бих дошла в отдаваното от Вас бунгало, защото ще почна да се задушавам.

# 584
Да това е другото което сериозно ме притеснява , тъй като имаме и гости с деца . Знам че децата лягат навсякъде и за това след всеки свалям всички клъвки за възглавници от дивана ,както и протектора (еластичен калъф за диван ) всичко се пере и слага чисто за следващият клиент, много познати ми казаха че това е тъпотия ,защото никой не го прави ,ама няма как да дойде едно 1-2годишно дете и да ляга и да си търка лицето там където някой си е вдигал краката или е лежало животно . И като добавиш и чистенето на косми преди това направо ми се отели вола това лято .

Общи условия

Активация на акаунт