Септемврийски книжен клуб - 2024

• 2 889
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Септември напредва Simple Smile Имате още има-няма седмица за коментар по текущата книга.
За следващия месец нямаме разкази, ако някой е попадал на нещо интересно може да сподели Simple Smile

# 31
Аз започнах книгата за октомври, но се отказвам. Много бавно върви и ще е от малкото книги, които няма да успея да прочета. Изключително трудно се чете и е доста отегчителна, не мога да повярвам, че е с такава висока оценка в Гудрийдс и толкова позитивни ревюта. Може би пък просто не съм в подходящо настроение. Става за приспиване със сигурност и съм любопитна да видя вашите отзиви 😅

# 32
Виждам в другата тема, че доста хора четат книгата за октомври. Надявам се да има повече мнения!

Аз съм някъде до 65% в момента. Началото е може би малко мудно, но след това ми стана много по-интересна.

# 33
Ще пусна новата довечера. Не съм ви забравила, пътувах Heart

# 34
"Прислужницата" четох по време на лятната почивка. Една от най-бързо прочетените ми книги- харесвам психотрилъри. До средата ми беше много любопитно държанието на Нина и от какво всъщност се поражда то. Изненада ме обрата и се изкефих на реакции на Мили към Андрю. Получи си го гадното к***ле Trollface Свалила съм си и другите две книги от поредицата, но не съм в настроение за тях към момента. Общо взето  не съм почитател на поредици. Innocent

В момента дочитам две започнати книги и ще захвана "Да срежеш камъка".

# 35
Простете забавянето, но животът се случва Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1699015.new#new

Знаете - ако съм пропуснала нещо казвайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт