Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 21 750
  • 512
  •   1
Отговори
# 45
  • Галифрей
Защото, НОВА и БТВ са частни телевизии и те печелят от ралита и реклами. За тях са важни реалити формати,че им вдига рейтинга. Не им се дава пари за сериали,защото е скъпо. Предпочитат да купуват чужди продукции,че е по евтино. За това повечето бг сериали за ниско бюджетни и не им се занивама. Забелязва се радко имат хубави сериали, някой ги развалят поради глад на сценаристи.

# 46
Вярно е за съжаление . Но все пак предпочитам да гледам някой нов сериал . Вместо Биг Брадър и хора който се излагат 24 /7 за едната 15 минутна слава . Simple Smile Simple Smile . Добре че е Бнт да пуска нови и надявам се хубави сериали . BlushBlush https://bnr.bg/hristobotev/post/102049995/glednata-tochka-na-kin … AY28xUUqlz8wt9ylw  Изглежда на фестивала Златна роза "Триумф" и "Без крила"  доста се отличават . Стана ми интересно да ги видя тези филми . Доста съм очудена за Наум Шопов , тъй като не го смятям за най добрият актьор , за мен той е нагаждач , който ни го пребутват само защото баща му и дядо му , Бог да го прости са велики . За Мария Бакалова не се очудвам . "Триумф" е нашето предложение за Оскар , дано да го вземем , стига да е достатъчно качествен . Но ще видим . BlushBlush

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 12:45 от Жасмина 94

# 47
  • Галифрей
Хората от древни времена искат хляб и зрелище. Ще пуснат някой сериал зима-пролет. Духовникова и Койна снимаха някакъв сериал, забравих му името и май ще го дават по БТВ. Преди месеци четох, тъй че сигурно него  ще излъчат. .

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 13:18 от Диана Бишоп

# 48
  • Бургас
Аман от Духовникова и Койна. Няма ли други актиси в тая държава.

# 49
https://bnt.bg/news/v-ochakvane-na-noviya-serial-trevozhnost-taz … 1-332284news.html От тази неделя !! Вече нямам търпение .. 😊😊

# 50
  • Houston, TX
Сериалът вече спечели златна роза от филмовият фестивал във Варна.
От Утре по кината е и филмът "Top Floor" (Последен етаж). Препоръчвам го, с българско участие е.

# 51
  • София
Точно българското участие би ме отказало да гледам мен. 😃

# 52
ще се радвам да гледам чужд филм с българско участие. Да, често за българите се предлагат клиширани роли. Дано този път да не е така.

# 53
  • София
На мен проблемът не ми е в ролята, а в актьора. 😃

# 54
  • Houston, TX
Че той не е единствен във филма.

# 55
Че той не е единствен във филма.
Пак не бих го гледала . Не е до актьора , може да се преглътне (горе долу ) самият филм не ми изглежда обещаващ .

# 56
  • Houston, TX
Щом можете да определяте така от пръв поглед филмите, нищо лошо.
Филмът третира много наболели въпроси и това, че главната героиня е инфлуенсър е само един образ. Кара те да си зададеш много въпроси, което пък лично според мен е точно целта на изкуството, наречено кино.

# 57
Щом можете да определяте така от пръв поглед филмите, нищо лошо.
Филмът третира много наболели въпроси и това, че главната героиня е инфлуенсър е само един образ. Кара те да си зададеш много въпроси, което пък лично според мен е точно целта на изкуството, наречено кино.
Не се смятам за експерт . На мен на пръв поглед не ми хареса . Може пък да не е лош , кой да знае .

# 58
Хора гледахте ли " Тревожност " във Неделя го изпуснах , обаче прочетох не толкова ласкави коментари за първата серия . Направо да ви попитам , заслужава ли си да се гледа , или да се пропусне . Благодаря предварително ако някой от вас реши да отговори . 😊😊

# 59
  • София
На мен много ми хареса и препоръчвам.
Но май повечето хора се изказаха не особено ласкаво.
Бил им скучен. Нямало екшън и кекс. 😁😋

Общи условия

Активация на акаунт