Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Краси Ванков има и други попадения .. Етажна собственост мисля че също беше негов и е един от най хубавите комедийни сериали . но най паметните му продукций си останаха именно София ден и нощ и Братя . Може би проблемите при тях бяха особенно във Братя късите епизоди , и многото сезони и разтягането на сюжетната линия иначе е хубав сериала . Може би и сега за това предпочитам вече сериали като Дяволското гърло малко епизода и по дълги като времетраене .

# 481
  • Бургас
Ами излъчените епизоди след нова година бяха номерирани от 1 до 5 и бяха по час. Явно това ме е подвело.
Аз започнах да гледам главно заради Владо Михайлов (впечатляващ е във "Фантомът на операта" и в "Исус Христос суперзвезда"!) и частично заради Калин Врачански. Нямам възможност да ги гледам в театъра, затова поне филмите им да познавам. На В. Михайлов ми се иска нищо да не пропускам, но е невъзможно, естествено.  Първи сезон за сега ми харесва, изненадващо почти всички актьори ми допадат с играта си и характерите на героите са интересни. Реалистична и тегава проблематика в малко забозена форма...Но ако се задълбочи мелодрамата едва ли ще продължа.

# 482
Калин не съм го гледала в Театъра но ще поправя тази грешка .. Някак си вече се пренаситих със гангстерски сериали , и точно защото е прекалено криминално  реалистичен не започнах да го гледам отново .. Гледат ми се вече сериали който са малко с по положително послание . Живота е шарен не само сиво черен .

# 483
А помните ли "Забранена любов" с песента на Любо Киров на надписите? Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Мария Статулова, Ивайло Герасков ... този сериал съм го гледал отначало докрай. Към 300 епизода беше Grinning
Май и той беше преводен сериал.

# 484
  • Галифрей
Няма да издавам спойлери, но ако ти е интересно продължи. Денис става главен герой  и големи промени навлизат в душата му се бори срещу истинските злодей. Владо е фантастичен оказа,че го знам от дете където пее в анимационните филми но не знаех неговото име. В  Спирт там бие Браян Адамс. ❤

# 485
Не беше лошо сериалче . Дияна Любенова също бих искала да добавя . Обичам силни женски образи и нейният е точно такъв . Пламен Димов ( Филип ) го гледах наскоро в театъра и вече е далече от загубeния девственик . Станал е привлекателен млад мъж и играе доста добре на сцената . Саня Борисова винаги ми е била много симпатична но като актриса има какво да се желае още , не е лоша но и не е нещо Уау . Сюжетната линия обаче доста ме тормози дори и като тинеджър също .. Брат и Сестра влюбени в един в друг .. ConfusedConfused Общо взето такива сериали доста ме стряскат , но сериала не беше никак лош и той беше с много кратки като времетраене епизода но пък бяха доста ако не се лъжа 299 епизода . Имаше един персонаж който беше доста култов Маймуната мисля че му беше прякора доста култови сцени и лафове имаше с него . Имам хубави спомени от точно тези години като бях тинейджърка и този сериал е един от тях .

# 486
  • София
А помните ли "Забранена любов" с песента на Любо Киров на надписите? Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Мария Статулова, Ивайло Герасков ... този сериал съм го гледал отначало докрай. Към 300 епизода беше Grinning
Май и той беше преводен сериал.

Това има ли забравяне? SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 487
sea.sea, такова рецитиране не се забравя, да. Дефиниция на модерната дума криндж.

# 488
Да, яко рецитиране беше. Слаба игра, с изключение на Статулова и Любенова.  Например Герасков и Фахрадинов играеха зле, яко декламиране
.
299 епизода са много, но бяха по 22-23 мин.  Ако са по стандарт 45 мин, значи около 150 лв

А “Хотел България” помните ли? С песента на Васил Найденов (двеее длани, две очииии..), хахах

# 489
  • София
Герасков в "Покана за вечеря" в Театър София прави феноменална роля. Ако не сте я гледали, препоръчвам.

# 490
Любим сериал но го няма никъде за съжаление .. Толкова години го търсих и все едно не е съществувал . Щеше да е хубаво да ги има някъде епизодите . Веселин Калановски направи много хубава роля . Аня Пенчева е страшна жена и до днес , гледах и нея в театъра тази жена са годините си изглежда страхотно . Първата поява и на Яна Маринова и Свежен Младенов както и на Вили Марковска . Вили обаче се изгуби спомням си и късометражния филм с нея Открадната светлина . Този филм доста ме стресира като бях по малка , и темата във филма е доста тежка .. Максим Генчев още от тогава ми е страшно антипатичен и не само като героят му но и попринцип .. Режисьорските му опити не искам и да ги споменавам . ConfusedConfused

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:21 от Жасмина 94

# 491
  • София
Леле, къде ме върнахте  със "Забранена любов". И аз го гледах. Безумен сценарий с добри актьори. Моят любимец Иван Юруков играеше гей.

# 492
И Любомир Ковачев играеше гей, ама не му се получавашe много Grinning

# 493
  • Галифрей
Леле, къде ме върнахте  със "Забранена любов". И аз го гледах. Безумен сценарий с добри актьори. Моят любимец Иван Юруков играеше гей.

И аз това щях да напиша. 😂  Аз бях малка като го даваха. Това сигурно това е първата българска сапунка. Да той и Любо имаха супер химия въпреки,че персонажите им бяха токсични.
Преди години го бях изгледала целият сериал е превъртвах ся  доста, беше ми скучно  😀. Хубовото стана когато спойлер когато Елица умря по най-нелепият смешен начин в историята на бг киното. Явката се залюби с новото гадже на Крис ли се казваше? Не помня. Общо взето сериала беше пълен криндж и много забавно за гледане. Пълен с мемета.

# 494
Калин не съм го гледала в Театъра но ще поправя тази грешка ..
Калин не ми хареса в "Братя", но то и ролята му беше малко смотана, да не кажа много. Grinning Обаче в театъра е фурия. Гледай го като Граф Монте Кристо в Младежкия, и той, и самата постановка са великолепни. Много високо ниво. А Пъдев каква каскада има там, залата избухна в аплодисменти! Него също го видях за пръв път в "Татковци", но през последната година го гледах няколко пъти на сцената и е наистина страхотен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт