Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък съм обратното сериалът със Рачков изобщо не ми хареса нито като сценарий нито играта на една част от актьорите . При Майките ми допаднаха и темата която се засяга, както и играта на всички актьори мога да кажа дори и на Рая Пеева . Младежите играят доста добре .

# 706
  • sofia
Аз Рая Пеева я харесвам във всички сериали, в които съм я гледала. Имиджът на кучка, на надменната жена, която няма граници, добре го докарва. Всеки може да изиграе мило момиче. Не знам в живота каква е, като актриса мисля , че справя страхотно.

# 707
Аз Рая Пеева я харесвам във всички сериали, в които съм я гледала. Имиджът на кучка, на надменната жена, която няма граници, добре го докарва. Всеки може да изиграе мило момиче. Не знам в живота каква е, като актриса мисля , че справя страхотно.
Точно обратното казват специалистите, че гняв и лоши неща се пресъздават/играят много по-лесно отколкото положителните.

# 708
Аз пък съм на обратното мнение, хората обичат добрите герой за мен отрицателните герой много по сложно се играят . Сещам се на пръсти за актьорите който постигат този ефект така да намразиш героят им че да си кажеш добре свършена работа . Такива за мен са Михайл Билалов като Джаро от Под Прикритие  и Галя Александрова като Бонка от Пътя на Честта . Захари Бахаров искам  също да го включа като Иво Андонов от Под Прикритие .

# 709
И Башар Рахал. Когато излъчваха "Стъклен дом" и героят му беше насилил сексуално героинята на Елена Петрова, сам е споделял, че пенсионерки в магазина са се карали на продавачките защо му дават хляб на тоя мръсник. Joy Моню Монев също го бяхме "намразили" от "Дървото на живота", в "Откраднат живот" също беше гадняр доста дълго преди да претърпи метаморфоза.
Иначе гневът според професионалистите действително е най-лесната за изиграване емоция. Мъката е доста по-сложна.

# 710
  • Галифрей
Хората трябва да се научат да различат измислица и реалност. Актьорите не са персонажите които играят. Трябва са си го направя на тениска 😂

# 711
Като сме включили и темата за " Откраднат Живот " ще добавя и Йоанна Буковска като Виолета . Тази жена от началото беше истинско чудовище но после получи доста голяма метаморфоза след като се разболя от рак и след това почина , един от малкото пъти във които да ми стане мъчно за анти герой . Бях забравила за Башар Рахал вярно е и това , и за Моню Монев също . Хората трябва да различават героят от екранна и истинският човек  , сещам се за един актьор от чужда продукция който така перфектно си беше изиграл ролята на злодей че също като Башар така са го тормозили и обиждали по улиците че човекът се е отказал от актьорската професия заради пълни молаумници които наистина не правят разлика .

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:04 от Жасмина 94

# 712
  • София
Какво бихте казали за Васил Михайлов, положителните или отрицателните роли му прилягат повече ?

Мисля всичко е изиграл превъзходно .

# 713
Какво бихте казали за Васил Михайлов, положителните или отрицателните роли му прилягат повече ?

Мисля всичко е изиграл превъзходно .
Мисля че той е хамелеон !! И добрите и отрицателните му роли му прилягат и като Петко Войвода и като Неризанов от " Маргарит и Маргарита " на този филм изпитах истинска омраза и погнуса от даден герой.  Христо Шопов също бих казала че може да играе и добри и отрицателни герой.

# 714
И Васил Бинев беше брилянтен в ролята на злодея Фотев, а на живо е мил, любезен, скромен, симпатичен. Simple Smile

# 715
И Васил Бинев беше брилянтен в ролята на злодея Фотев, а на живо е мил, любезен, скромен, симпатичен. Simple Smile
Един от любимите ми гласове във българското кино и телевизия . Заедно със Силвия Лулчева . Аз смятам и нея за хамелеон . Ролята и като Зоя от  "Вина" за първи път ме накара да не я харесам , и щом е събудила във мен такава емоция значи си е свършила добре работата . Бих добавила и Албена Павлова както играе положителни роли така го прави и като отрицателен персонаж Ивана от " Татковци " ми беше адски дразнещ и омразен персонаж , след Бонка от "Пътят на Честта " която беше свекървата кошмар така Ивана беше тъщата кошмар , направи живота на зет си истински ад (въпреки че имаше и забавни моменти )като за малко му отне детето . Има още доста такива герой и актьори всъщност които се справят доста добре .

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:54 от Жасмина 94

# 716
Отрицателните роли са по-интересни и правят повече впечатление. Те въртят сериала.
Любимата ми злодейка е Катрин Сячоке в повечето й роли, а от мъжете Вагнер Маура в Narcos.
Иначе ми се иска да пуснат някоя бг сапунка като ОЖ, да се върти 2-3 години. Интересно е за гледане.😀 Дано екипа подготвят нещо.

# 717
На мен честно казано отрицателните герой винаги са ми били доста по интересни , много честто ми се случвало положителните доста повече да ме дразнят . Например в Под Прикритие Ивайло Захариев ( Мартин) едвам го търпях . Злодейте винаги са ми били по интересни и защо са станали такива . Калин Врачански в Братя също леко ме дразнеше и той беше положителен герой но ми беше доста безхарактерен и през повечето време ми влизаше в ролята на жертва като цяло не обичам безхарактерни герой независимо от пола . Иначе Калин Врачански го харесвам особенно във Стъклен Дом и като сме на темата Юлиян Вергов също може да пресъздава и положителни и отрицателни герой без проблем .

# 718
  • sofia
Ивайло Захариев къде потъна, нищо не съм чула за него напоследък.

# 719
В Холивуд го дръпнаха.

Общи условия

Активация на акаунт