Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
За всички фенове на Йордан, можете да видите какво представлява в началото на новия епизод. Никога не ми е бил любим, нито пък идеал за мъж, но го смятах за точен и готин в определни моменти.
Ина само да му свирне и той отива. Казал на Стиляна, че я бил предупредил, че е в такова състояние, че може да я нарани. Какво състояние, какви 5 лева, влюбен в момиче, което не се интересува от него. Цялата история с влюбването се развива за 10-15 дни, нито са имали някакви преживявания в реалния живот, нито истинска интимност( не говоря само за секс) и не може да го преживее.  За мен това, което не може да преживее е , че искал нещо, в случая Ина и не е могъл да го получи. За мен това не е любов, а привличане и увлечение (и това, че не е могъл да спи с нея до момента).

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 01:37 от BobbyDyl

# 466
  • София
Само не разбирам Симона като каква се изживява и защо иска обяснение от Йордан и Ина?

# 467
За всички фенове на Йордан, можете да видите какво преставлява в началото на новия епизод. Никога не ми е бил любим, нито пък идеал за мъж, но го смятах за точен и готин в определни моменти.
Ина само да му свирне и той отива. Казал на Стиляна, че я бил предопредил, че е в такова състояние, че може да я нарани. Какво състояние, какви 5 лева, влюбен в момиче, което не се интересува от него. Цялата история с влюбването се развива за 10-15 дни, нито са имали някакви преживявания в реалния живот, нито истинска интимност( не говоря само за секс) и не може да го преживее.  За мен това, което не може да преживее е , че искал нещо, в случая Ина и не е могъл да го получи. За мен това не е любов, а привличане и увлечение (и това, че не е могъл да спи с нея до момента).
А Стиляна не е ли влюбена в момче което не се интересува от нея , също за 5 дена, и държи сметка
Симона , да си гледа нейното "можеш да ме целунеш" , или казано по правилно "можеш да ме пожелаеш, силно за пред камерите, да ми вдигнеш имиджа, но после не ме докосвай"
Отношенията между Ина и Данчо може да са дъно , но са едно стъпало над нейните и гадния начин по който използва Николай

# 468
В случая с любовния триъгълник Стиляна е най-искрена от тримата и не е давала такива обяснения в любов, просто се радва, че Йордан й обръща внимание и се надява, че може да я оцени в един момент и да се влюби. И реакцията й е съвсем нормална да се ядоса след масажа от Ина. Също така Йордан не показл на Стиляна, че му е напълна безразлична. #Sorrynotsorry

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 20:17 от BobbyDyl

# 469
Днес май не успявате да намерите оправдание за Ина и започнахте да прехвърляте топката на Симона. Simple Smile Напънете се малко повече.

# 470
ЗлобИНА ми разваля удоволствието от епизода . Rolling Eyes

# 471
По принцип на мен Ина не ми е толкова неприятна , но в този епизод е ... масажът не е бил сексуален Grinning Grinning Ок, мерси за пояснението.
И после пита къде е моята вина, ами може би в това, че не се интересуваш от чувствата на хората, които нараняваш.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 01:45 от BobbyDyl

# 472
  • София
Не е нужно напъване, за да се види, че Симона доста се е превъзбудила и вживяла в ролята си на морална съдница. Това какво общо има с Ина само не разбрах или звездите ти го говорят? Това, че Симона се меси където не й е работата, значи ли автоматично, че Ина е права и я оправдаваме? Това са си твои интерпретации.

# 473
На мен пък поведението на Стиляна ми импонира , на "любовницата" която се намъква, в момент на криза между двама души , готова на всичко . Лошото е , че ще разбере по трудния начин, че да го играеш заместител и утешител, не е работа, и накрая има опасност да е вложила много , а да пострада. Хубавото , е че е още млада и ще и е вид опит иобеца на ухото

# 474
Гледам много съсредоточено как се топят близалките People Eyes

# 475
На първо място, ясно е, че Симона се опитва да провокира и разобличи конкуренти и да налее масло в огъня, което, в крайна сметка, е част от играта, според правилата и всъщност - доста добър ход.
На второ място, по-напред в епизода стана ясно, че участниците ежедневно стават свидетели на скандали и напрежение между главните действащи лица и като съжителстващи с тях, имат право да изразят позицията си.
Трето, имаше мнение, че двойката Симона и Николай били по-зле от Йордан и Ина. Това за мен изобщо не е вярно, защото в предния епизод всъщност стана ясно, че Симона и Николай са доста наясно с отношенията си и общо взето май ще се окаже, че са на една вълна. От друга страна, Ина и Йордан са еднакво токсични, нагли и егоцентрични.

# 476
В случая Симона пита неща, които всички искат да знаят и участниците и зрителите. Защо трябва да дават обяснения Йордан и Ина на някого ? Защото, не се държат зряло или отговорно и нямат чисти отношения един с друг или със Стиляна и все пак са в предаване. Непрекъснато казват едно, а правят нещо съвсем друго. Никой нямаше да ги пита, ако бяха двойка открито.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 01:39 от BobbyDyl

# 477
Аз имам друг въпрос - така ли не намериха някакви шалчета да им вържат ръцете, ами баш със свински опашки ги вързаха? Joy

# 478
То даже от продукцията е вероятно да са й казали да инициира този разговор.
А пък Стиляна може да е всякаква, но до този момент не беше направила нищо негативно към никого от участниците, с най-чисти намерения е. Затова ми е странно, че в първите коментари Ина и Йордан, в чиито действия има брутални проблеми от морална гледна точка, останаха като статисти и вниманието се прехвърли към Симона, Стиляна, котката на двора, костенурката...общо взето всички им виновни.

# 479
Хайде пък Ивайло да няма претенции, че видите ли порядъчните двойки, къде се правят на привлечени един от друг тихо си кротуват до финала. Естествено, че няма дрязги при тях, тъй като и чувства няма . Ники също удобно се крие под чехъла (той ми е любимеца , пък как си го нареждам ) .Симона и Николай са на една вълна - на нейната

Общи условия

Активация на акаунт