Отговори
# 60
Елифче, къде си в таквоз бурно море? Grinning Баба ти е била много умна жена. Тъгата по морето изчезва бързо като започнеш обиколки по топли басеини. Grinning
Италия Simple Smile Много е различно от морето и плажовете, с които съм свикнала.
Добро утро!

# 61
Добро утро! Да угодим на искащият морски снимки. Може би последен летен етюд:

"Вече го няма."

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 08:12 от A.I.A

# 62
Добро утро!
Ая, страхотен изгрев, русалке хубава! Heart

# 63
Ей, най-сетне някой да ни отсрами с каквито снимки трябва! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Добро утро! Coffee

# 64
Взимайте пример Grinning

# 65
  • София
Айде, прелестни снимки! Heart Eyes
Току виж и татковците или бъдещите такива се отсрамят. Blush

# 66
Русалка, точно както я определи Анонимчето Heart Eyes
Снимката на  АIA ме подсети: около мен тук англоговорящи, немскоговорящи, италианците са ясни, още няколко езика тук-там подочух, амиии българските (и италианските) мъже са изтеглили дългата клечка. Английските ... горките, само това ще кажа.

# 67
Браво, A.I.A! И мисля, че Джеймс ще е доволен. Освен всички нас. Wink

Изгрев ли е това? Аз като видя такава снимка и все си мисля, че е залез. Демек - сутрин не ме будете, ще ви убия. Joy

Елифче, мен за германките ми казаха, че ... не е добре работата. Е, то едва ли за все валидно, ама се пак ...
И да качиш още някоя снимка.

Аидка качи няколко снимки, схванах, че е на екскурзията, дето трябваше повечко да ходи, но искам и още снимки. Аидче? Grinning

А Джастето и Бо? Де се губят септемврийски?

# 68
Секси Ая. Heart Eyes

Пп Джейми ми се струва, че не ще е много доволен. Струва ми се, че предпочита русалките да са само по кожа и в особено прозрачна рибарска мрежа. А на Ая мрежата е по плътна. Wink

# 69
Изгрев е. А колко го обичам морето ако знаете....?!

# 70
Аз, не че нещо ... таковата ... ама за германките да кажа:
Прекрасни има, докато са момичета - спортуват, грижат се за себе си, С ДЪЛГИ КОСИ...
НО...
Преминат ли в майчинската група и настава ...
безразличие към вид и състояние телесно, отпуснатост и най-гадното - КЪСИ КОСИ! Ама не къси като къси, ами с мъжки войнишки прически.  Блякс!

# 71
Тук, тук.
Усвояваме последни дни от отпускче.
След малко изстрелвам на провинциален трип.
Морета не обичам аз.
Белея кълки тук-там.
Скрит текст:
Bowtie
//
Германките влизат в режим оптимизация. Ефективност и прагматизъм.
Не знам, не знам, казвали са ми, че германците са мега развратни – това сексът безразборен го нямат за 5 стинки.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:08 от BasilA

# 72
  • Далечният изток
Инче Hug

Ходя, ходя, по разни чукари и други хубави места из България, но не съм по бански Grinning

# 73
Днес най-сетне ще е доволен Джеймс! Joy
Аида, браво! Много е хубаво там! Gift Heart
Тук що така вали?
Класната пише развалящи настроението съобщения. Горкото детенце! Pensive

# 74
Онзи ден бях на първа родителска среща за годината. Чакайте всъщност да почна от по-назад.
Досегашният класен на дъщерята беше ... абе нежен тип, който на нас ни беше антипатичен не заради ... типа си, а цялостно. Щерката не го обичаше като преподавател (по английски), а чашата ѝ преля в края на миналата година, когато при една двойка и 4 единици (тукашното 6) от контролни/класни ѝ остави двойка за годината.
Като разбрахме, че от тази година го сменят бяхме доволни.
Та, онзи ден на родителската - седнали сме всички родители по масите в указаната стая, когато странна госпожа влиза вътре с лаптоп и чанта под мишница.
Госпожата - тридесетина лета видяла, метър и педесе и пет, на око - 90-100кг живо тегло, по потник на цветенца в градинка, подсилващ ефекта на солидни, татуирани мишници и разкриващ серия от гънки, прогресивно растящи от горе надолу така, че най-южната от тях, изпъвайки потника напред, наднича любопитно към събралото се множество. Под споменатата стряха - зелени дънки, едва удържащи заплаха от експлозия.
Косата светла, тънка, дълга. Ама не дълга, а дъъъъъъълга. Точно до под зъга.
Очилца учителски - Алилуя!
За час и нещо запознаване, гласувания на родителски съвет, въпроси и отговори не показа и една усмивка, а погледът ѝ говореше,  че щом не ставаме за ядене, не сме ѝ в интересите.

Сега, не си създаваме (семейно) мнение за човек от външния му вид, просто колоритът тук си струваше отбелязването. Дай Боже да се окаже и добър преподавател.

Инак Допелка каза, че новата ѝ класна била "любезна" (за дъщерята това е българската дума за "добър" 😁)

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 21:23 от Doppel T

Общи условия

Активация на акаунт