Отговори
# 75
  • Варна
Май няма да скучаете, Допел Simple Smile

# 76
Joy Joy Joy Допел. Абонирам се за сборник разкази от Немско, с автор - ти.

Инче, в следващите дни ще се опитам да пусна малко красоти, а посъбрах доста.

# 77
Секси Ая. Heart Eyes

Пп Джейми ми се струва, че не ще е много доволен. Струва ми се, че предпочита русалките да са само по кожа и в особено прозрачна рибарска мрежа. А на Ая мрежата е по плътна. Wink

И рибар съм, и ловец съм...
Морето може да не ми е първа любов, но не съм сляп за морските красоти Wink
Събралите по повече да не се стискат.
Аз морски нямам, та ето ви планинскu.

https://i.postimg.cc/ncPdMLkR/Glacier-Du-Trient.jpg
https://i.postimg.cc/BnPmFG7q/Glacier-Du-Trient2.jpg

# 78
Божке, тамън си викам, ей ся ударих кьоравото посред нощите и видОх Джеймито по ски, а то сняг и урви. Пфу, язък.
Пп Няколко пъти погледнах, да не отърва нещо, мъ, цъ, се сняг и урви. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
урви и бело Joy
какво повече му трябва на човек Joy

# 80
Joy Така погледнато си много прав. Joy

Добро утро, Спамъри и Честит ви първи учебен ден. Wink

Ми, тъй, де, човек цял живот се учи. Wink
Пп Ако има ученици в темата - Успех желая на тях и техните родители, като на последните желая още железни нерви и волско търпение, както казват и това ще мине. Joy Тъй, че, споко, пийте по едно за отскок и смело напред.

# 81
  • София
Честит празник!

# 82
А казват, че човек цял живот учел ....

# 83
Дааа, ученето е неминуемо. Grinning По един или друг начин. Wink

Брее, толкоз хладно стана, че взех да си искам жегата наобратно. Аз дето почти цяло лято повтарях - веднъж да свършат тези жеги ...

# 84
Ееее Инче, като застуди е и време да се обуят гащурята Simple Smile  Не сме като котките да ходим дибидюс по козина Wink

# 85
Ам, пусто нямаме достатъчно козина. Пък и я махаме ... Joy

# 86
  • Варна
Аз палнах мотора днес. Рано ми е да се качвам още на ГТ.

# 87
Ам, пусто нямаме достатъчно козина. Пък и я махаме ... Joy

Ма верно, махате ли я?
Щото в друга тема прочетох, че любовта умирала в момента в който мъжът види жената да си бръсне краката.
Направих си заключение, че вие правите възможното да я съхраните. Любовта. И козинката, де Wink
А поне оформяте ли я?

# 88
Мъжът няма нужда да вижда. Пък начините и вкусовете са доста, ама пак няма нужда да бъдат обсъждани. Ама и двойките са различни, така че съвсем не се наемам да твърдя нещо със сигурност. Wink

Тази нощ от пълнолунието ли, от какво ли, ама - котката беше невероятно активна и същевременно странна, падна един чадър в коридора, по-късно някакъв друг шум се чу /като тряскане на прозорец или врата, а пък беше облачно и вятър нямаше/, та реших първоначално, че се е вмъкнала и друга котка /улични има доста/, после помислих за полтъргайст, а по някое време и за земетресение ми щукна мисъл. Куку-руку. Joy

# 89
  • Далечният изток
Скрит текст:
Sunglasses

Добро утро Simple Smile
Пътувам си из селските общини Grinning

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 13:21 от AIDA_N

Общи условия

Активация на акаунт