Заклещен винт от обица в ухото

• 1 053
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, днес реших да си махна обиците, за да ги почистя, но неуспешно - винтът едва ли не е влязъл в кожата на ухото ми и не мога да го изкарам, натисках ухото  си и едновременно с това издърпвах обицата, за да се покаже макар и малко винтчето. Имате ли някакви предложения как мога да го изкарам?

# 1
  • София
Иди при хирург.

# 2
Може да намерите човек който да ви го извади, но със стерилизиран инструмент, да се почисти мястото после и да се пръсне с нещо с лекарствено. На мен ми го направи майка ми, на нея можех да разчитам.

# 3
Същия проблем имах и аз. Хванах друг да го извади. А ако се опита например да вкараш друга обица и да се избута...Thinking По принцип след този случай не оставам дълго с едни обици или на някакво време ги свалям да почивам.

# 4
Със сила. Това е леко врастване в кожата, не е кой знае какво. Хвани здраво ухото от двете страни и опитай да завъртиш обицата, това ще разкъса срастването. После дърпай. Ще боли, и кръв ще има малко, но ще е по-малко страшно от първоначално пробиване Simple Smile И после дезинфекция, разбира се. И на лекар да отидеш няма да ти реже ухото за да извади една телчица.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:37 от Черна станция

# 5
Много внимателно с пинсета извадих такъв от ухото на дъщеря ми преди време.

# 6
Благодаря за отговора, нямам други обици обаче, засега пробвам само с опъване на ухото и бутане на обицата от предната част, доста изтръпващо и напушващо на смях навярно от нерви преживяване
Към Черна станция - въртенето е доста болезнено, не знам дали се получава въобще... при избутване на обицата съвсем леко се подава половинката от винта, след това ухото почва много да ми пари и се подува...спирам замоменг и така
quote author=♓ link=topic=1689145.msg48501988#msg48501988 date=1725373594]
Същия проблем имах и аз. Хванах друг да го извади. А ако се опита например да вкараш друга обица и да се избута...Thinking По принцип след този случай не оставам дълго с едни обици или на някакво време ги свалям да почивам.
[/quote]

# 7
както казах, намери някой да ти помогне. когато човек вижда какво прави става много по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт