Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 372
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Аз си пазя по-красивите буркани Simple Smile минитата особено за път са незаменими! Отворени сашета, защипани със клипс за хартия ми изнервят естетиката!

PS Пипи, не всичко е "пълно до горе" да бъдем реалисти! Grinning

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:14 от Agent Provocateur

# 136
Момичета,кой от тези тонери е подходящ за суха кожа-Haruharu хиалуронов тоник с черен ориз,Anua успокояващ тоник с 77% с хутиния,Pyunkang Yul Тонер Essence?Благодаря!

# 137
Имам няколко малки бурканчета от Шисейдо, които напълних, но се намира още материал за наливане Grinning Откакто чета в тая тема, съм напоръчала толкова много неща! А както казваш ти, защипани с кламер опаковчици ме дразнят.

# 138
  • София
Момичета,кой от тези тонери е подходящ за суха кожа-Haruharu хиалуронов тоник с черен ориз,Anua успокояващ тоник с 77% с хутиния,Pyunkang Yul Тонер Essence?Благодаря!

С уговорката, че не съм използвала Anua, Pyunkang Yul Тонер Essence според мен е най-подходящ за суха кожа. Страхотен, силно овлажняващ, почти с консистенцията на серум.

# 139
Darling, разкажи ми за тази пудра на Laneige, pls!
Nade, разкажи за пудрата, моля!

# 140
  • София
Darling, разкажи ми за тази пудра на Laneige, pls!
Nade, разкажи за пудрата, моля!

Най-фината пудра на която съм попадала, опаковката е много удобна, тъй като взимаш пудрата с лек натиск и отива само на пуфа без да се разпилява.
Кожата ми е нормална, по-суха през зимата и доста лъсваща през лятото, идеално регулира лъсването, без кожата да изглежда матирана с пудра. При мен издържа цял ден, без да има нужда да пудря през деня.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 00:04 от nad_tab

# 141
Момичета, до сега не съм пазарувала от Stylevana, та да питам,  има ли мита или там някакви начисления при пазаруване от европейската им страница? От къде пращат продуктите? Писна ми да плащам мита при поръчки от Jolse...

# 142
  • София
Момичета, до сега не съм пазарувала от Stylevana, та да питам,  има ли мита или там някакви начисления при пазаруване от европейската им страница? От къде пращат продуктите? Писна ми да плащам мита при поръчки от Jolse...

Аз пазарувам до адрес в Германия в ggbg, нямам нито една поръчка на митница, но правя малки поръчки по 50еур.
Плащам само доставка 3-6лв. в зависимост от теглото. Същото правя  и с Jolse, но до адрес в UK.

# 143
Още се мъча с проблемите с очите, големите отоци ми спаднаха, но седят едни малки подутини в ъгълчетата на очите. Каквото и да бях планирала да ползвам нищо не правя. Минах само на хидратация и щадящи продукти, а ми дойде коректора на the who.
Уж нямаше да поръчвам нищо повече и вчера мернах любимото ми бонажурче на добра цена и покрай него пак си стана цяла кошница.

Ровя, ровя и не мога да разбера този спряна слънцезащита в какво я преформулираха.

https://www.asianbeautywholesale.com/en/innisfree-moist-winter-b … ml/pid.1070081340

# 144
  • Бургас/Пз

Аз пазарувам до адрес в Германия в ggbg, нямам нито една поръчка на митница, но правя малки поръчки по 50еур.
Плащам само доставка 3-6лв. в зависимост от теглото.
И аз така правя. Сега за първи път пуснах по голяма за близо 100 Евро. Дано да няма изненади.

Момичета, кажете нещо за по бързо заздравяване на рана. Може и да не е корейско. В събота ми пръсна една капка мазнина на лицето. Намазах веднага с пантенол и не вдигна мехур. Днес вече 4ти ден кожата е розово
-червена, нова и болезнена. Има ли начин да заздравее по бързо?? Спрях всички активи, дори и витамин С, защото ми дразни. Слагам само много слънцезащита.

# 145
Още пантенол + алое + лидокаин, Ани.

Наде, мерси! Имам 2 пудри, които отговарят на това описание (едната дори е в подобна опаковка), та ще се поспра!

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 15:11 от Agent Provocateur

# 146
Хиалуронова киселина, компрес тонер или серум какъвто имаш цикатридината е това.
Дефламол, едно време нашите майки са го мазали за красота заради витамин А в него.

# 147
  • София
Дефламолът нанесен веднага след изгарянето прави чудеса! Като е поотминало време също помага, но не толкова.
Ампула със 100% центела (Скин 1004, неферментиралата центела)?

# 148
Удрям и аз едно рамо на Дефламола, а и вит. Е (пробита капсула и мажеш)

# 149
Видях серум на Cosrx с аминокиселини и серамиди. Добро ли е това нещо и подхожда ли на нормална към комбинирана кожа? Идеята ми е да го слагам след ретинол.

Общи условия

Активация на акаунт