Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 304
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте мили дами,
за пръв път имам задържана пратка на митница в UK обиновено доставям до там заради минаването на митница мез задържане до сега. Но тъй като съм получила известието твърде късно пратката ще бъде върната.
До къде доставяте вие и отиват ли ви на митница пратките ?

# 571
  • София
Здравейте мили дами,
за пръв път имам задържана пратка на митница в UK обиновено доставям до там заради минаването на митница мез задържане до сега. Но тъй като съм получила известието твърде късно пратката ще бъде върната.
До къде доставяте вие и отиват ли ви на митница пратките ?

Не са ми задържали пратка досега, от кой сайт и на каква сума ви беше пратката?

# 572
Поръчвам си до България, точно заради такива ситуации, този филм съм го гледала преди години и реших повече да не си го причинявам.
Щом пратката е върната, вероятно ще трябва са си пишете със сайта за парите и ще ви удържат някаква сума куриерски. На повечето сайтове в условията пише, че не носят отговорност в такива случаи, а на някои и че не връщат пари. Вижте условията на сайта.

# 573
  • Бургас
Моята поръчка от Джолсе пък от 27.11.24 е на митницата в България, поне според проследяването, но не могат да я намерят и да ми кажат какви документи им липсват и защо не я обмитяват. Така мразя разправии с небрежни служители! Звъня по телефони, пиша имейли и няма и няма комуникация с тях. Сега се притесних и да не я върнат обратно.

# 574
  • Prismatica Aerie
Моята поръчка от Джолсе пък от 27.11.24 е на митницата в България, поне според проследяването, но не могат да я намерят и да ми кажат какви документи им липсват и защо не я обмитяват.
Не чакай, така или иначе искат Декларация за съгласие и Декларация за стойност, изпращаш ги на customerservice@bgpost.bg,  subject - тракинг номера на пратката. Поне ще знаеш, че си направила каквото зависи от теб. Flowers Four Leaf Clover

# 575
  • софия
Моята поръчка от Джолсе пък от 27.11.24 е на митницата в България, поне според проследяването, но не могат да я намерят и да ми кажат какви документи им липсват и защо не я обмитяват. Така мразя разправии с небрежни служители! Звъня по телефони, пиша имейли и няма и няма комуникация с тях. Сега се притесних и да не я върнат обратно.
Зари, ей заради такива неразбории и аз не поръчвам до България Stuck Out Tongue Winking Eye
Разбира се, че всеки сам си преценя Blush
Твоята поща е свястна, а и бг мОтници не те дразнят, при мен - напротив.
То затова нашата поща я затвориха.Rage
ЗадЪржали са ми кралските митници, но много лесно и бързо им давам винаги една и съща сума, което ме кара да мисля, че не е точно мито, а някаква такса за обработка...
Въпреки, че имах известни компликации с превозвач, ще продължа пак по този начин. И даже любимата ми SV шипна по-бързо продукти, за които пишеше, че са налични след 30 дни.
И за да не е само спам, похвалявам серума на Anua с Транексамова киселина.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 22:03 от swetulka

# 576
Моя пощенски клон е железен, пък и се радвам на специално отношение, което постигнах през годините.
Бях писала една похвала в книгата им за една коледна картичка на детето и оттогава пощальонката ми звъни да пита детето в къщи ли е да мине да ми остави пратката. Колко пъти съм опитвала да и дам някой лев за това, което не е длъжна да прави, отказва и не успявам. Та клишето, че добрата дума врати отваря е вярно.

# 577
  • Бургас
Благодаря ти Каталано, ще ги изпратя още днес. Пращала съм преди доста време, а последните ми поръчки от там си идваха направо в нашата поща, обаждат ми се момичетата, плащам си ДДСто и това е, сравнително бързо и много лесно. Защо сега стана така нямам идея.
Зари, права си за добрата дума, познавам се хората в нашия клон и нямам проблеми, но тази пратка не стига до тях.
Светулка, направо ме уби с мОтниците SmileSmileSmileSmileSmile

# 578
  • София
До БГ поръчах от Йес, ама там е с включено ДДС и се надявам да нямам проблем, че не съм поръчвала отдавна. От Джолзе имах пратка на английската митница. От Роял ми изпратиха един имейл, с два клика на мишката платих ДДС-то и освободиха пратката.
С БГ митниците изобщо не ми се занимава, то е бумащина, туткане, чакане...., ама дай това, дай онова...

# 579
Вече нищо не се праща, задължение е на продавача, но джолсе са бавни. Вече само получаваш смс и плащаш ДДС в пощата. Пращам бумажките, ако видя, че се застои повече на митницата. Пратките над 2 кг и по-скъпите ги пращат с федех, с тях е бързо и ти искат да попълниш също няколко декларации плюс 25 лв такса срещу 3 лв на пощите, които не ти искат нищо, ако продавача - сайта си е попълнил информацията.
С Йес няма проблем директно идват в пощата.

# 580
Каква е разликата в ефекта на нощна маска с прополис и другата с ориз на Cosrx? Ползвам първата след ретинал, забелязвам успокояващо действие, хидратация не усещам.
Използвам случая да похваля малките пачове за акне на марката. Много, много доволна от бързо действие при тийнейджъри. За подкожни няма ефект, другите ги чисти бързо. Лепенките са дискретни, също и стабилно стоят без да се местят или отлепят.

# 581
  • Germany
На Cosrx с прополис не съм ползвала, но имам на Iunik с прополис и определено оризовата на Cosrx e по-богата и подхранваща от двете. За хидратация не мога да кажа, тъй като ползвам разни други неща преди това👍

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 21:37 от PeaPink

# 582
Момичета,може ли съвет каква козметика мога да взема на 10г момиче,което започва да има черни точки по нослето. Най-вече се интересувам от измивен продукт

# 583
Момичета,може ли съвет каква козметика мога да взема на 10г момиче,което започва да има черни точки по нослето. Най-вече се интересувам от измивен продукт

Прекрасен продукт, но си разгледайте откъде да го поръчате. Линкът е да се информирате, цената ми се струва по-висока обаче: https://zlatnaribka.com/products/pochistvashta-pyana-s-ekstrakt- … ack-foam-cleanser
И по двата начина го ползваме у дома и всички кожи са доволни!

Весела Коледа на всички! Да сме здрави, хидратирани, подхранени и подмладени!

# 584
Весели празници, момичета, много здраве, любов и топлина желая.

Този комплект на Меди пийл заслужавала ли си?
Нормална кожа с разширени пори съм.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт