Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 657
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Някой може ли да ми даде информация как стоят нещата с  доставките от Yesstyle и Stylevana. Преди около година последно съм поръчвала от Jolse и до колкото си спомням пристигаха по пощата и се плащаше 20% ддс на пратката. И при тях ли е така и има ли сайт от който може да се поръча без да се плащат допълнителни такси?

# 106
  • Чукарландия
Момичета, кой от двата серума е по-подходящ за суха кожа? TIA'M - Benton - Vitamin C SerumVitamin C24 Surprise Serum или Benton - Vitamin C Serum? В рутината ми като присъства и третиноин, кой от двата е по-малко агресивен, за да не се прибавя още към евентуалното белене, което понякога съпътства използването на трет? 🤗

# 107
Здравейте,
Някой може ли да ми даде информация как стоят нещата с  доставките от Yesstyle и Stylevana. Преди около година последно съм поръчвала от Jolse и до колкото си спомням пристигаха по пощата и се плащаше 20% ддс на пратката. И при тях ли е така и има ли сайт от който може да се поръча без да се плащат допълнителни такси?

.........
До всички нови потребители на темата:
Преди да зададете въпрос прочетете тази страница!Това е тема за корейска/азиатска козметика, моля въпроси относно митници, митнически такси и подобни да се отправят към темата за митници, това е линк към нея:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1271845

Линк към предишната тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1650641

Забавлявайте се, разкрасявайте се и питайте след като сте прочели тази страница!

# 108
  • Бургас/Пз
Момичета, кой от двата серума е по-подходящ за суха кожа? TIA'M - Benton - Vitamin C SerumVitamin C24 Surprise Serum или Benton - Vitamin C Serum? В рутината ми като присъства и третиноин, кой от двата е по-малко агресивен, за да не се прибавя още към евентуалното белене, което понякога съпътства използването на трет? 🤗
Бела, на Бентон не съм го ползвала и не мога да кажа, но този на Тиам е силничък и доста мазен. За моята суха кожа е супер особено за зимата. Лятото го смених с тонера и серума на Мелано, че все нямам време да го чакам да попие. Дори и моята суха кожа по бавно го дърпа. Не съм имала Белене с него, но при нанасяне се усеща едно затопляне и леко се зачервява кожата.

Споделям още един код от Стилевана , също има три продукта подарък. Ако но някой са му интересни. Не съм ползвала никой от тях и не мога да дам отзиви, но кода при поръчка над 50 Евро си дава добра отстъпка. Simple Smile

Аз поръчвам от Стилевана.де с превозвач до Германия.

# 109
Много хубава тема. Фен съм на корейската козметика.
За да не е гол запис, едно серумче грабнах днес на сляпо.
Много лека текстура.

# 110
  • Бургас
Някой срещал ли е крем, оклузивен с максимално изчистен състав, подходящ за след микронидлинг? Идеята е да успокоява, подпомага възстановяването на кожата и да не позволява да изсъхва и опъва в пърните дни след поцедурата. Миналата зима ползвах iunik centella calming gel cream, но формулата гел-крем не ми е достатъчно мазна и кожата изсъхва след два часа и опъва неприятно. Търся подобен състав, но по-плътна и мазна консистенция.

# 111
  • София
Опитайте с Aquaphor на Eucerin. По-лек, но много добър за такива случаи е и Cica Baume B5 на La Roche Posay.

P.S. Сори, не съобразих, че сме в азиатската тема.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:48 от Noelle

# 112
  • софия
Някой срещал ли е крем, оклузивен с максимално изчистен състав, подходящ за след микронидлинг? Идеята е да успокоява, подпомага възстановяването на кожата и да не позволява да изсъхва и опъва в пърните дни след поцедурата. Миналата зима ползвах iunik centella calming gel cream, но формулата гел-крем не ми е достатъчно мазна и кожата изсъхва след два часа и опъва неприятно. Търся подобен състав, но по-плътна и мазна консистенция.
Real barrier?

# 113
  • Prismatica Aerie
Някой срещал ли е крем, оклузивен с максимално изчистен състав, подходящ за след микронидлинг?
Скрит текст:
Идеята е да успокоява, подпомага възстановяването на кожата и да не позволява да изсъхва и опъва в пърните дни след поцедурата. Миналата зима ползвах iunik centella calming gel cream, но формулата гел-крем не ми е достатъчно мазна и кожата изсъхва след два часа и опъва неприятно. Търся подобен състав, но по-плътна и мазна консистенция.
Първият, който ми хрумна, но е доста мазен:
ROVECTIN Anti-Irritant Barrier Repair Ultra Cream

Разгледай и ETUDE - Soon Jung 10-Panthensoside Cica Balm, Pyunkang Yul - ATO Panthenol Ceramide Balm Cream , Purito SEOUL B5 Panthenol Re-Barrier Cream - всичките с 10% пантенол + различни съставки, подпомагащи кожната бариера.

Или пък JIN JUNG SUNG Hybrid Face & Eye Cream - лек, но оклузивен, омекотява и подхранва, с пептиди, серамиди, центела, ХК, бета-глюкан, холестерол, пантенол и е цели 80 мл. Yellow Heart

# 114
  • Бургас
Благодаря ви момичета, поразгледах и май клоня към ROVECTIN, щом е много мазен, за този случай ми трябва точно такъв. На Real barrier имам в запасите един Aqua Soothing Cream, но той също е много лек. Светулка, предполагам имаш предвид някой друг?

# 115
  • софия
Йен, имала съм старата версия. Вероятно е преформулиран ,надявам се не в лоша посока.

https://kocos.bg/bg/Krem-za-Litse-Real-Barrier-Extreme-Cream-50ml.p2700

# 116
Здравейте,
Може ли да препоръчате продукт с ретинол за начинаещи. Искам да го вкарам в рутината си, но съм с мазна кожа и не знам кой би ми понесъл най - добре. Може ли мнения. Благодаря предварително.

# 117
Ох,приключих с вечерната рутина,докато намажа всички мазила,че и шийт маска,и фамилията е заспала😂,дълга процедура,но сутрин да имаш хидратирана кожа си е кеф голям,и хем ползвам дрогерийни козметики повечето,представям си като вкарам нещо по-така /списъкът ми е дълъг/,та да попитам-колко време,след като вкарахте трет,ретинол,ретинал,видяхте вече резултати,мерси предватително🌺.

# 118
# 119
  • София
Кой търсеше код с подарък Reedle Shot?

Добра оферта за почитателите на Haruharu WONDER, подарък новият им крем с пептиди при поръчка над 15еур. На мен много ми харесват измивните им продукти и тоника с ориз.

Общи условия

Активация на акаунт