Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 314
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох, Pea смея се с глас! Само така не сме излизали с пачове. Базата на Хеймиш е много глоуи и не изравнява тена - лицето светва, в моя случай нежелателно много.

# 91
  • Germany
Данке, не я искам тогава.

# 92
Сутринта се събудих с отекли и подпухнали очи. Нищо не съм сменяла, единствено вчера вечерта сложих една нова спирала, вероятно е от нея, но сега се чудя как най -бързо да оправя този подпухналост.

# 93
  • София
Сутринта се събудих с отекли и подпухнали очи. Нищо не съм сменяла, единствено вчера вечерта сложих една нова спирала, вероятно е от нея, но сега се чудя как най -бързо да оправя този подпухналост.
Пачове? При мен леда винаги прави чудеса.

# 94
  • софия
Aми не случайно пише на спиралите разни работи, дето никой не ги чете Blush
Слагай в хладилника пачове с тонер и дано помогне...

# 95
  • Бургас/Пз
На мен освен студени пачове ми помага намазване еднократно с алергозан. Винаги при реакция от спирала той ми е помагал. Дано бързо да отмине.

Момичета, оглеждам се да си поръчам някакъв крем или серум със серамиди, че в момента нямам никакъв, а понякога като ми се раздразни кожата бързо помагат.
Колебая се между тези двата, но приемам и други предложения особено ако ги има в Стилевана

За суха кожа.

# 96
  • софия
На мен освен студени пачове ми помага намазване еднократно с алергозан. Винаги при реакция от спирала той ми е помагал. Дано бързо да отмине.

Момичета, оглеждам се да си поръчам някакъв крем или серум със серамиди, че в момента нямам никакъв, а понякога като ми се раздразни кожата бързо помагат.
Колебая се между тези двата, но приемам и други предложения особено ако ги има в Стилевана

За суха кожа.
Аз ще продължа със RNW, нагласила съм рутината с ретинала и няма да я сменя! Чудесен ми е този крем заедно със серума.

# 97
Много благодаря за мненията и съветите, които ми дадохте.

Слагам пачовете вечер, защото сутрин нямам време. Също така съм забелязала, че ако сутрин слагам ампула лицето ми много лъщи цял ден. Затова малко съм съкратила сутрешната рутина.

Базата за грим я слагам вместо слънцезащита, а и защото ми изравнява тена - горе-долу. Не е кой знае какво.

Понякога ползвам и слънцезащита на Юриаж.

Ще пробвам и маските с колаген на MARY & MAY, които ми препоръча Danifin1.

Замисляла съм се и за нощните маски. Какво ви е мнението?

# 98
Благодаря момичета, слагам студени пачове, но явно няма да дойде бързо уау резултатът. Жалко че няма алергозан в къщи, веднага щях да го намажа.

Makri,  вземи една добра леко матираща слънцезащита или тонирана също ще изравни тена и няма да ти лъщи лицето. Пропускай серум през деня, ако нещо не можеш да напаснеш, но не пропускай слънцезащитата

# 99
  • Бургас/Пз
Светулка, благодаря! Може ли до споделиш как е крема като консистенция? След ретинала като посредна стъпка ли го ползваш??

# 100
  • софия
Ани, Кремът е мазен, плътен, подхранващ. Последна стъпка е. При мен не попива незабавно, остава хубав филм за нощта, но моята кожа не е толкова суха.
Makri, хубаво нещо са нощните маски. Даже много хубаво, но аз не успявам да се организирам да ги сложа достатъчно време преди лягане, така че са от полза най - вече за възглавниците ми. Поради това си  залежават. Иначе най-хвалената заслужено е Sulwasoo overnight mask.
И за да съм наопаки-не ги харесвам аз маските на М&М.
Не ми пасват на формата на лицето, а и особен ефект не виждам точно от тези. По корейските сайтове има далеч по-добри, но в индивидуална опаковка.

# 101
  • Prismatica Aerie
Зари, противоалергични капки за очи нямаш ли? Дано мине бързо!

Ани, подкрепям Светулка за RNW - крем+ серум DER. CONCENTRATE Ceramide Plus . Много добри и работещи продукти. Аmple:N ампулата не харесвам, но впечатленията ми са отпреди няколко години, може да са сменили формулата. При мен лепнеше, против което нямам нищо против принципно, но тя просто не попиваше и не търпеше нищо след нея.
И още няколко предложения, но не знам дали ги има в Стайлвана:

Benton - Ceramide Cream 10000ppm
Pyunkang Yul - ATO Panthenol Ceramide Balm Cream
CARE:NEL - Ceramide Vita B5 Double Barrier Cream
numbuzin - No.2 Cica Ceramide Repair Cream (има и центела в него)
Torriden  SOLID IN Ceramide Cream + Torriden  SOLID-IN All Day Essence
ROUND LAB - Soybean Serum (много хубав Yellow Heart)

Но ефектът от ежедневното прилагане на корейската козметика наистина е удивителен. Мога смело да заявя, че ако не 20, но поне 10 години смъкна от лицето ми.
Скрит текст:
Това е сутрешната ми рутина

А това е вечерната

Ако тази, базово хидратираща рутина, Ви е смъкнала 10 години, представяте ли си какво би се случило, ако включите активи? Simple Smile Обмислете ретиноиди, пептиди, вит.С или други антиоксиданти и истинска слънцезащита, защото продуктът на Heimish е база с фактор и се опасявам, че не може да се нанесе нужното количество за защита от UV лъчи.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:53 от Catalano

# 102
  • Бургас/Пз
Благодаря, Каталано и на теб, ще взема и серума. Много обичам продукти от една и съща серия.

Над_таб, понеже ти винаги пускаш много хубави неща на промоция от Стилевана, има ли някой продукт , който си заслужава в момента на добра цена?? Има някакъв ли някой продукт , който да подаряват в момента??

# 103
  • София
Благодаря, Каталано и на теб, ще взема и серума. Много обичам продукти от една и съща серия.

Над_таб, понеже ти винаги пускаш много хубави неща на промоция от Стилевана, има ли някой продукт , който си заслужава в момента на добра цена?? Има някакъв ли някой продукт , който да подаряват в момента??

Благодаря, Ани. Това имам в мейла, но предполагам и ти го имаш, според мен е чуден подарък. Кремчето ще е чудесно за шията Wink

Вариациите на Reedle Shot, не ти ли е интересно да тестваш?
https://www.stylevana.com/de_DE/vt-reedle-shot-variety-set-1set-9-items.html

# 104
  • Бургас/Пз
Благодаря Над, имам 100 и 300  от шотчетата и засега смятам да остана с тях. Ще пробвам с този код.

Общи условия

Активация на акаунт